آسايش واسه اينكه پايه شيمي قوي بشه ميگي اول كتاباي دبيرستانو بخون؟؟؟؟؟؟؟ خوب وقت گير نيس؟
واسه زيست هيئت مولفان بهتره يا گايتون؟
اگر پایتون قویه از مورتیمر اشتفاده کنید اما بضی فصلها که سخت میش اگه از قبل دبیرستان رو خونده باشید براتون راحتتهره ازطرفی بعضی سالا از الی وتجزیه هم سوال میاد که بهتر اوناروهم مطالعه کرده باشیدهیت مولفان ودبیرستان بنظرم کافیه سطح گایتون برای سم خیلی بالاستنهایتا بعضی از فصلهارو میتونید از کتاب دکتر امین استفاده کنید من با دوستم این برنامه رو خوندیم اون تک رقمی شده درصدامون نزدیک به همه ولی اون زبان 60 زد ومن 0 درنتیجه از نظر من این منابع برای سوالات امسال کافی بود ومیشد باهشون رتبه الی گرفت ولی خوب به وزارت نمیسه اعتماد کرد شاید سبک سوالا تغیر کنه درنتیجه هرچقدر بیشتر سعی کنی و منابع خوب هم انتخاب کنی وقوی پیش بری نتیجه بهتری میگیری دوستای تک رقمی اینجا زیاده از اوناهم کمک بگیر.موفق باشی
من تازه واردم یکی کمک کنهههههه:sad:
سلام بچه ها میگم ، الان من میتونم تو اولویت ها دانشگاه ازاد هم بزنم یا نه؟
از نظر من اگه مورتیمر رو خوب بخونی نیازی به کتابای دبیرستان نیست.ولی واسه برطرف کردن بعضی ابهامات میتونه بدرد بخوره چون بنظرم بعضی مباحث رو راحتتر توضیح داده
من که میگم هیئت مولفان البته گایتون خوبه ولی توضیحاتش بالاتر از سطح امتحان سم هستش
مرسي لبخند جان از راهنماييت :28: لطف كردي
فقط واسه زيست چي؟ كتاباي دبيرستان به درد بخوره؟؟؟؟؟؟
آسايش واسه اينكه پايه شيمي قوي بشه ميگي اول كتاباي دبيرستانو بخون؟؟؟؟؟؟؟ خوب وقت گير نيس؟
واسه زيست هيئت مولفان بهتره يا گايتون؟
اگر پایتون قویه از مورتیمر اشتفاده کنید اما بضی فصلها که سخت میش اگه از قبل دبیرستان رو خونده باشید براتون راحتتهره ازطرفی بعضی سالا از الی وتجزیه هم سوال میاد که بهتر اوناروهم مطالعه کرده باشیدهیت مولفان ودبیرستان بنظرم کافیه سطح گایتون برای سم خیلی بالاستنهایتا بعضی از فصلهارو میتونید از کتاب دکتر امین استفاده کنید من با دوستم این برنامه رو خوندیم اون تک رقمی شده درصدامون نزدیک به همه ولی اون زبان 60 زد ومن 0 درنتیجه از نظر من این منابع برای سوالات امسال کافی بود ومیشد باهشون رتبه الی گرفت ولی خوب به وزارت نمیسه اعتماد کرد شاید سبک سوالا تغیر کنه درنتیجه هرچقدر بیشتر سعی کنی و منابع خوب هم انتخاب کنی وقوی پیش بری نتیجه بهتری میگیری دوستای تک رقمی اینجا زیاده از اوناهم کمک بگیر.موفق باشی
مرسي از راهنماييت اگه سوال داشتم بازم مزاحمتون ميشم
آره ولی نه همه فصلاش
آره همون علوم پزشکی تهرانه خوابگاه هم به غیربومی میدن
سلام
فایل داروشناسی کاتزانگ رو شما دارید؟میشه بذارید؟
عزیزم مسلما هیچکی ازین کاهش ظرفیتا خوشحال نیست ولی اگه کسی اعلام آمادگی نمیکنه حتما شرایطشو نداره واقعا بخصوص دخترایی که شهرستانی هستن مث خود من ، اگرم کسی تو اون تایپیک نمیاد بخاطر اینه که اونا انتظار همکاری حضوری دارن و صرفا لایک کردن پستاشون و اظهار ناراحتی کاری براشون پیش نمی برهواقعا در تعجبم ایعنی توی این رشته هیچکی به کاهش ظرفیت معترض نیست که حتی در انجمن اعتراض 22 مرداد اعلام ناراحتی کنه دیگه تهران رفتنش رو به شخصه از کسی توقع ندارم حداقل دفعات قبل خانم انا بودن:sad:
عزیزم مسلما هیچکی ازین کاهش ظرفیتا خوشحال نیست ولی اگه کسی اعلام آمادگی نمیکنه حتما شرایطشو نداره واقعا بخصوص دخترایی که شهرستانی هستن مث خود من ، اگرم کسی تو اون تایپیک نمیاد بخاطر اینه که اونا انتظار همکاری حضوری دارن و صرفا لایک کردن پستاشون و اظهار ناراحتی کاری براشون پیش نمی بره