انواع روش هاي سوسك خوردن..

matin

New member
ممنون از جملات زیباتون:riz304:

آقا متین پسر خوب شما هم دیگه کوتاه بیا:riz304:

...................................................................................

یادمون باشه:

بدترین خطایی که مرتکب می شویم ، تــوجه به خطای دیگران است . . .:sarma:

چچچچچچچچچچچچچچچچچچچششششششششششششششمممممممممممم

niloo A

New member
اقا بیخیال دعوا من روش 3رو انتخاب میکنم بالاخره اینجا جای مطالب طنزه دیگه:thanks:

mikhak s

New member
نیلو اولین دختری هستی که این روشو انتخاب کرده.:smiliess (15): آفرین داری:rose: ولی چطوری دلت میاد دستو پاشو جدا کنی؟:dadad4:

Artmis.a

New member
یه بار سال گذشته توی قیمه ی بچه های خوابگاه تربیت بدنی دانشگاه سوسک بود!!!!!!!!:65d6a5d6s:

عکسشو اورده بودن بدبخت نیم پز شده بود !!!!!!!!:(50):

از اون موقع تا حالا از هرچی قیمه ست حالم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t:black_eyed:

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
در پاسخ تاپیک میخک جان هم باید بگم ترجیح میدم از گرسنگی بمیرم:thumbsupsmileyanim:

به قولی مرگ با عزت به از زندگی با ذلت:sarma:

E

elah

Guest
یه بار سال گذشته توی قیمه ی بچه های خوابگاه تربیت بدنی دانشگاه سوسک بود!!!!!!!!:65d6a5d6s:

عکسشو اورده بودن بدبخت نیم پز شده بود !!!!!!!!:(50):

از اون موقع تا حالا از هرچی قیمه ست حالم...:1dco2x0p1lilzhfpg1t:black_eyed:
به به چه قیمه خوشمزه ای!!! من عاشق محتویات روده هاشم!!!!

Artmis.a

New member
به به چه قیمه خوشمزه ای!!! من عاشق محتویات روده هاشم!!!!

eek.gif

.

eek.gif

.

w22.gif
w22.gif

mikhak s

New member
در پاسخ تاپیک میخک جان هم باید بگم ترجیح میدم از گرسنگی بمیرم:thumbsupsmileyanim:

به قولی مرگ با عزت به از زندگی با ذلت:sarma:

حتي اگه بعدش يه عمر زنده باشي؟ :riz277:ميخواي به خاطر يه سوسك كوچولو بميري:65d6a5d6s:

Artmis.a

New member
حتي اگه بعدش يه عمر زنده باشي؟ ميخواي به خاطر يه سوسك كوچولو بميري

آره

بدبخت بچه هاش چه گناهی کردن بزنم یه عمر بی مادر یا بی پدرشون کنم؟؟؟؟؟؟:mad_majidonline:

اگه هم زنده بمونم یا از عذاب وجدان میمیرم یا کل دستگاه گوارشمو میکنم میندازم دور!!!!!!!:whistle:

در هر صورت میمیرم پس ترجیح میدم قبل اینکه یه قاتل جانی بشم بمیرم:riz481::25r30wi:

mikhak s

New member
آره

بدبخت بچه هاش چه گناهی کردن بزنم یه عمر بی مادر یا بی پدرشون کنم؟؟؟؟؟؟:mad_majidonline:

اگه هم زنده بمونم یا از عذاب وجدان میمیرم یا کل دستگاه گوارشمو میکنم میندازم دور!!!!!!!:whistle:

در هر صورت میمیرم پس ترجیح میدم قبل اینکه یه قاتل جانی بشم بمیرم:riz25r30wi:

از كجا معلوم بابا مامانش بخوري؟ شايد يكي از بچه ها باشه. انقدر بچه ها زيادن كه بعد از متولد شدن خودشون دنبال غذا ميگردن ديگه پدرو مادرشون نيستن. پس نگران نباش بي مادر و پدر نميشن.:thumbsupsmileyanim:

E

elah

Guest
الان دارین اینجوری میگین چون امتحانش نکردین بهتون قول میدم چنان عاشقش میشین که انگشتاتونو هم میخورین!!! اگه باور ندارین فقط یه کوچولو طعمشو بچشین!!! وای خیلی خیلی عاشقشم!!!:heart::heart::heart:

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member
از كجا معلوم بابا مامانش بخوري؟ شايد يكي از بچه ها باشه. انقدر بچه ها زيادن كه بعد از متولد شدن خودشون دنبال غذا ميگردن ديگه پدرو مادرشون نيستن. پس نگران نباش بي مادر و پدر نميشن.

دیگه بدتر پدر مادرای فردا رو بخورمممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad_majidonline:

قضیه عشق و عاشقی پیش میاد!!!!!!!!!!!

یهو دیدی زدم یا فرهادشونو خوردم یا شیرینو!!!!!!!!:smiliess (7):

بعد یه عمر آه اون یکی جفتش رو بجون بخرم که چی؟؟؟؟؟؟؟؟:j58r36j3gcr4suxymup

به قول دوستان ترجیح میدم همون کاغذ بخورم به صرفه تره!!:thumbsupsmileyanim:

E

elah

Guest
دیگه بدتر پدر مادرای فردا رو بخورمممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قضیه عشق و عاشقی پیش میاد!!!!!!!!!!!

یهو دیدی زدم یا فرهادشونو خوردم یا شیرینو!!!!!!!

بعد یه عمر آه اون یکی جفتش رو بجون بخرم که چی؟؟؟؟؟؟؟؟

به قول دوستان ترجیح میدم همون کاغذ بخورم به صرفه تره!!

اصلا فکر اینجاشو نکرده بودم !!!:sad: خدا نکنه این بلا سر من بیاد من دیگه میمیرم!!! :13:بچه ها چه طور دلتون میاد عاشقو از معشوقش جدا کنید !!! دیگه نمبینم حرفی از خوردن سوسکها بزنین!!!!!!:p7977cujr38iyymsu8:

ساحل

New member
از صمیم قلب آرزو میکنم که یه روز تصادفی هم که شده تو گوشه ای از غذاتون، سوسکایی رو که با روش مورد علاقتون پخته شده نصیبتون بشه و به صورت اتفاقی هم که شده میلش کنید تا ادامه بحثاتون با تجربه جدیدتون جذابتر بشه!!! امیدوارم بیشتر از این مدلا نصیبتون بشه...:whistle:

AmericanCockroach.png

gm_adfemale.jpg

1225054268670724.jpg

آخرین ویرایش:

patris

New member
بچه ها خونسردیه خودتونو حفظ کنید چیزی نیست که ما میتونیم اولی رو سرخ میکنیم دومی بعد از اینکه فارغ شد به حسابش میرسیم سومی هم که آمادس فقط باید گرمش کنیم چون فک کنم سرد شده نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13::smiliess (5):

patris

New member
واقعا حالم بد شد کم آوردم :smiliess (5):آخه ساحل جون چرا آدمو تو همچین موقعیتی میزاری:13::13:

vb2

New member
ااااااااااااااییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:p7977cujr38iyymsu8:

بالا