انجمن هم انجمن قدیم! :(

شفيع

New member
من روزهای خیلی خوبی اینجا داشتم دوستان بسیار خوبیم اشتم اما یف یک دوره گذرا بود

شفيع

New member

کرهانی

New member
واقعا هم انجمن هم انجمن قدیم
دلم واسه انجمن تابستون تنگ شده
واسه نوتر:dadad4:

hebe.nurse

New member
من دلم واسه دوستای تاپیک خودمونی مون تنگ شده . با اینکه باهاشون در ارتباطم ولی هیچ جوری جای اون تاپیک و اون روزا رو نمیگیره. یاد باد ان روزگاران یاد باد :sadsmiley:

آخرین ویرایش:

mehrshad.namdar

New member
انشا الله اون روزها به زودی بر میگرده... تابستون نزدیکه ... بعد کنکور همه میان :bunnyearsmiley:

mahsast

New member
یادش بخیر...کنکور وسیله ای شد برای اشنایی من با اینجا...اوایل یه دونه پست هم نمیذاشتم خخخ:black_eyed: فقط اطلاعات میگرفتم میفرفتم الان یه معتاد واقعی خخخخ:whistle:

hebe.nurse

New member
یادش بخیر...کنکور وسیله ای شد برای اشنایی من با اینجا...اوایل یه دونه پست هم نمیذاشتم خخخ:black_eyed: فقط اطلاعات میگرفتم میفرفتم الان یه معتاد واقعی خخخخ:whistle:

خخخخخ دقیقا جریان معتاد شدن منم از بعد کنکور شروع شد :motat: کنکوری های جدید مراقب باشید. من و امثال من رو ببینید عبرت بگیرید :25r30wi:

آخرین ویرایش:

mahsast

New member
خخخخخ دقیقا جریان معتاد شدن منم از بعد کنکور شروع شد :motat: کنکوری های جدید مراقب باشید. من و امثال من رو ببینید عبرت بگیرید :25r30wi:

هبه باورت نمیشه اینقد از باکس بدم میومد خخخخخخخخ کلا درک نمیکردم واسه چی بچه ها اینقد باکس میرن خخخ الان نیاز به خودبنی پیدا کردم خخخخخ:14:

mahsast

New member
من قبلا یه مشکلی با اینجا پیدا کرده بودم...ادمین در جریان بود خخخخ به خون اینجا تشنه بودم(خیلی وقت پیش...)...ولی باعث شد اینجا بمونم خخخ:bunnyearsmiley:

IL-2

Well-known member
حال این روزهای انجمن

برهوت !

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
یجاهایی هستن آدم بعد یه مدت حتی بعد چند سال که یادوشون می افته این حس بهش دست میده:sad:

یاد همه ی دوستایی که به صورت باور ناپذیری از طریق یه صفحه ی مجازی واقعی شدن و خیلی پررنگ حتی پر رنگتر از خیلی نزدیکان بخیر حتی اون دوستایی که خواسته یا ناخواسته ناراحت کردن ، ضربه زدن و......

انجمن هم انجمن قدیم:riz304::riz304:

بالا