*انجمن از پشت عینک طنز*

maxin

Well-known member
ملینا تکستایی از قبیل : خخخخخ و ههههههه و نامرتااااا ...و جیگررر...... این چیزا رو با فونت 6-7 ورنگای تاکسی(زرد, سبز وقرمز) می نویسه,
حالا اگه بخاد یه جمله آموزنده ای چیزی از خودش درکنه اونوخت این نگرانی پیش میادکه چیکار کنه مبادا از دید ملت پنهون بمونه. |:
:sadsmiley:
مسولین پاسخ گو باشن لدفن. |:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sara77

maxin

Well-known member
هرجا سخن از بن شدن و اخطار است....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زودی شما فضولا میاید ببینید چه خبره! :p
قیافشو نیگا!! بدو برو سر درست ببینم |:

maxin

Well-known member
مث اینکه کاوه عاشق یکی از یوزاری دخدرونه خودش شده, اما متاسفانه الان میونشون بهم خورده:sadsmiley:....دعا کنید دوباره بهم برسن |:

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
صندلی داغ ادمین-21 اردیبهشت

.
.
.

عکس بالایی توسط دوربینی با قابلیت عکس 1000 فریم درثانیه گرفته شده.
به on بودن ادمین توجه کنید.

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
کیبورد من (;
95163472507594139920.gif

.
.
.
.
کیبورد زیرو وان! |: |: |:

78005223863200112307.jpg

maxin

Well-known member
کاناپه داغ آدمین:
شرایط آدمین خان:درود بر همه
اگر دوس دارین همه سوالا رو شفاف جواب بدم یه شرط داره: بعداز 0/005 ثانیه من پستامو پاک می کنم. |:

یاد چی افتادید؟
.
.
.
.
.
آره خودشع:smilies-azardl (113, تو بچگی یه اسباب بازی داشتیم یکی ازبچهای فامیل می مرد براش از گریه, اونوخت درحالی که چشم خودمونم (حتی دستمون)به اسباب بازیه بود چند ثانیه میدادیم دستش و سریع پس می گرفتیم. |: D:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

ساحل

New member
منو یاد کارتون کارگاه گجت میندازه که رییسش با نامه ماموریتاشو بهش می گفت بعد به محض خونده شدن، نامه منفجر میشد
15031646880002016352.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کینز

maxin

Well-known member
درود
دوستای گلم ممنونم از لایکا, امتیازا ,کامنتا وبردباریتون.تشکر از طرف همه کسایی ک پست گذاستن.

pink_rose_on_pot.jpg

(بهترین دوستان)

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

sepid71

New member
بابابرقی خطاب به علی قدرت در تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread12846.html :

بابا : قدرت چقد لاغر شدی بابا ....من بهت افتخار می کنم ...تونستی اون شکم رو تا حد زیادی آب کنی!آفرین بابا !

علی : بابا وزنم ثابت مونده..اما شیکممو میبینی چقدر لاغر کردم؟؟؟ کی گفته تو عکس شیکممو دادم تو هوووووووووووووم؟؟؟ خخخخخخ
.
.

حسی ک من با خوندن این مکالمه نسبت به شیکم قبلی علی پیدا کردم این بوده ک علی وقتی تو تبریز راه میرفته شیکمش از تبریز میزده بیرون و میفتاده تو بوشهر ک بابابرقی انقد اطلاعات دقیقی از ابعادش ومیزان تغییرات طولی و عرضیش نسبت به قبل داره :p

ad1986

New member
بابابرقی خطاب به علی قدرت در تاپیک http://olumpezeshki.ir/thread12846.html :

بابا : قدرت چقد لاغر شدی بابا ....من بهت افتخار می کنم ...تونستی اون شکم رو تا حد زیادی آب کنی!آفرین بابا !

علی : بابا وزنم ثابت مونده..اما شیکممو میبینی چقدر لاغر کردم؟؟؟ کی گفته تو عکس شیکممو دادم تو هوووووووووووووم؟؟؟ خخخخخخ
.
.

حسی ک من با خوندن این مکالمه نسبت به شیکم قبلی علی پیدا کردم این بوده ک علی وقتی تو تبریز راه میرفته شیکمش از تبریز میزده بیرون و میفتاده تو بوشهر ک بابابرقی انقد اطلاعات دقیقی از ابعادش ومیزان تغییرات طولی و عرضیش نسبت به قبل داره :p

ایییییییییییییییییییییییییییییش...
از قدییییم گفتن: مرد باید شیکمش اینقدی باشه که بتونه دسته چکشو بزاره رو شیکمش و امضا کنه
وقتی ابگوشت میخوره نصف بیشتر آب گوشت رو سیبیلش باید جذب کنه و روغن از سیبیلش بچکه

yara

New member
ایییییییییییییییییییییییییییییش...
از قدییییم گفتن: مرد باید شیکمش اینقدی باشه که بتونه دسته چکشو بزاره رو شیکمش و امضا کنه
وقتی ابگوشت میخوره نصف بیشتر آب گوشت رو سیبیلش باید جذب کنه و روغن از سیبیلش بچکه

خخخخ بر فرض که شیکم شما اینطوری باشه که بگین......کو دست چک خوووووو؟ هوووووووم؟!!1

sara77

New member
ای نامرت دست به تحریفتم خوبه هااااااااااا
این دو تا پستم از دو تاپیک جدگانه بود

داشتم به یکی میگفتم پیام خصوصی ادمین یه مورد طبیعیه:25r30wi:

ادمین هم مثل ما انسانه مکس جان :25r30wi:

رفع اسپم:
سیر تکاملی!!!! سارا 77 در انتخاب رشته (مهر 92 تا خرداد 93)

مهر 92: هماتوووووووووووووو
آبان و آذر 92: بیوووووووووووووووو
دی 92: میکروبببببببببب
بهمن 92: طراحی دوخت و دووووووووز
اسفند و فروردین:
آبخیز داری مراتع جنگل های ارسبارااااااااااان
اردیبهشت 93: جلبک شناسی نوووووووووین
خرداد 93:آبیاری گیاهان دریایی تیمورآباد
ای تو روحت کچللللللللللللللل:a2d3:
مردم از خنده روانی این از کجا یادت افتاد

sepid71

New member
تصوری ک " نوتر و علی " وقتی برا هم پپسی وا میکنن از خودشون دارن :
.
.

چیزی که در واقعیت هستن :
.
.

پ.ن : البته من از این دوتا بازیگر خوشم نمیاد اصلا...اصلا از هیچ بازیگری خوشم نمیاد !صرفا بخاطر ژستشون این عکسو گذاشتم و عکس دوتایی دیگه هم نیافتم خخخخ...مخصوصا ژست اونی ک ب افق خیره شده :)

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

maxin

Well-known member
mexin: این زندگانی که بعضیا بجای رشته مورد علاقه مینویسن چیه؟ هوم؟! فکر کنم دانشگاه علمی کاربردی بازم شاهکار کرده و رشته جدید اختراع کرده ..نه؟!!:whistle:
.
.
.
.
.
.
:riz277:این یوزرا رو زیرو وان برده به معراج!
:motat:

آخرین ویرایش:

k-b

New member
میگن از وقتی زیرو گفته خیار شور دوس داره دخترای انجمن دبه دبه خیار شور درست کردن دارن میفرستن گنبد کاووس:black_eyed:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

BBT

New member
به این لایک ها که میکنید قسم
اون روز یه پسره دیدم ساق دست پوشیده بود ( از اینا که خانم ها میپوشن ها ):shocked:
آستین کوتاه پوشیده بود اینم روش میرفت دانشگاه
فکر کنم حراستشون بهش پیشنهاد داده بوده:smiliess (12):
به نظرتون چطوری بزنم بکشمش طبیعی جلوه بده :smiliess (11):

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

mohammad63

Well-known member
بعضیا هم وقتی حتی خودکارشون تموم میشه، میاین تو انجمن و یه تایپک میزنن و اطلاع میدن ........... دو این دوستان گرم که اینقده اهل فناوری هستند و از تاثیرات فناوری بر زندگی روزمره آگاهی کامل دارند .......... غلام تاثیرپذیریشون هستیم دربست

biotechnologist

New member
به این لایک ها که میکنید قسم
اون روز یه پسره دیدم ساق دست پوشیده بود ( از اینا که خانم ها میپوشن ها ):shocked:
آستین کوتاه پوشیده بود اینم روش میرفت دانشگاه
فکر کنم حراستشون بهش پیشنهاد داده بوده:smiliess (12):
به نظرتون چطوری بزنم بکشمش طبیعی جلوه بده :smiliess (11):
آره، صبح که دانشگاه می رفتم نگهبانی پسرایی که آستین پیراهنشون خیلی کوتاه بود نگه میداشت کارتاشونو چک می کرد. فکر کنم با خودش می گفته ما همچین پسرایی نداشتیم.اینا نفوذین:25r30wi:

BBT

New member
آره، صبح که دانشگاه می رفتم نگهبانی پسرایی که آستین پیراهنشون خیلی کوتاه بود نگه میداشت کارتاشونو چک می کرد. فکر کنم با خودش می گفته ما همچین پسرایی نداشتیم.اینا نفوذین:25r30wi:

خخخخ
بین خودمون بمونه منم چک کرد نامرت :riz303:

- - - Updated - - -

بالا