*انجمن از پشت عینک طنز*

N@RVIN

Well-known member
ووووی خدایا شکرت بالاخره پسرارم یجا گیر دادن ببین چقد ذلیلی شده بوده که ساق دستش کرده:thanks::thanks:

biotechnologist

New member
طرف کیه ؟:smilies:
نگفته بودی :idea_majidonline:

اون طرف دیگه! آدم همه چی رو که نمیگه! شما فعلا کتابهای نمایشگاه کتاب رو به رو کتابخونه رو که نگاه میکنی جلو پاتم نگاه کن نزدیک بود منو زیر بگیری.:smilies:
الان شک کردم که خودت بودی یا نه؟:smiliess (12):

BBT

New member
فکر کنم این کم سو شدن چراغ ها به خاطر صرفه جویی باشه
ادمین لامپ قبلی ها رو با کمک بابابرقی عوض کرده کم مصرف نصب کرده :ph34r-smiley:

biotechnologist

New member
فکر کنم این کم سو شدن چراغ ها به خاطر صرفه جویی باشه
ادمین لامپ قبلی ها رو با کمک بابابرقی عوض کرده کم مصرف نصب کرده :ph34r-smiley:

نه بابا فکر کنم کرم شب تابی چیزی باشه! شایدم باکتری با gfp فلوروسنت کردن!؟:21:

ZOT

New member
خوبه ولی فقط انجمن رنگش عوض شده ما انتظارات بیشتری داشتیم از رییس بزگ! هههههه
کلا این پست رو گذاشتم ببینم آواتارم چه شکلیه! خدا کنه خوب شده باشه وگرنه . . .

:5: نههههههههه آواتار منو زدن له کردن! خو این چه وضعیه خو! طفلک این کودکه الان به زور چشماش پیداست!
من که می دونم ادمین می خواسته بچه ها سوال آسون بپرسن تو صندلیش خواسته سرمونو شیره بماله انجمن رو تغییر داده! (بچه ها منو ندیدید بعد از این پست حلال کنید!)

آخرین ویرایش:

BBT

New member
خوبه ولی فقط انجمن رنگش عوض شده ما انتظارات بیشتری داشتیم از رییس بزگ! هههههه
کلا این پست رو گذاشتم ببینم آواتارم چه شکلیه! خدا کنه خوب شده باشه وگرنه . . .

:5: نههههههههه آواتار منو زدن له کردن! خو این چه وضعیه خو! طفلک این کودکه الان به زور چشماش پیداست!
من که می دونم ادمین می خواسته بچه ها سوال آسون بپرسن تو صندلیش خواسته سرمونو شیره بماله انجمن رو تغییر داده! (بچه ها منو ندیدید بعد از این پست حلال کنید!)
یعنی این اواتارت میبینم
دوست دارم بگم
دخترم اول برو صبحونه بخور صورتت بشور بعد بیا انجمن :25r30wi:

biotechnologist

New member
ظاهرا انجمن مدتی بوده که بازدید کنندش کم شده بوده. حالا با این تغییرات شدید هر کی چند سال آن نبوده الان اومده ببینه چه خبره! :ahi5slcgm04mi8jqqklتو این ساعت 53 نفر آنلاین+ ادمین!!؟؟:rose:

maxin

Well-known member

:riz277:فتوای جهادی : هر زمانی کسایی رو که درخواست عوض کردن استایل قبلی رو داده بودن پیدا کردید, انقدر با لبه دمپایی ابری خیس بزنید تو صورتشون که کلا استایل قیافشون عوض بشه.
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
*آخه این چه استایلییه اصن دیگه دلم نمیخاد بیام انجمن...همون استایل آبی فوق العاده بود...آز آدمین درخواست کنید اون استایل رو هم تو آپشن ها قرار بده*
:riz277:فتوای جهادی : هر زمانی کسایی رو که درخواست عوض کردن استایل عالی قبلی رو داده بودن پیدا کردید, انقدر با لبه دمپایی ابری خیس بزنید تو صورتشون که کلا استایل قیافشون عوض بشه.
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:p7977cujr38iyymsu8:

قشنگه هااا... ساده نیس دیگه خوبه...فقط این مشکلاتی ک داره حل شه خیلی بهتر میشه :))
چقدم عصبانی
Just_Cuz_19.gif

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

maxin

Well-known member
قشنگه هااا... ساده نیس دیگه خوبه...فقط این مشکلاتی ک داره حل شه خیلی بهتر میشه :))
چقدم عصبانی

یکم قشنگ شده ولی :dadad4:... ...خو من فقط گفتم همون استایل قبلیم بذاره تو آپشنا برای کسایی مثل من.:sad:
تازه شما تو این مشکلاتی که به آدمین فرمودید...ذکر نکردید که دیگه تاپیکای دارای پست خوانده نشده از بقیه متمایز نیستن
Just_Cuz_19.gif

آخرین ویرایش:

marzi ba

Well-known member
*آخه این چه استایلییه اصن دیگه دلم نمیخاد بیام انجمن...همون استایل آبی فوق العاده بود...آز آدمین درخواست کنید اون استایل رو هم تو آپشن ها قرار بده*
:riz277:فتوای جهادی : هر زمانی کسایی رو که درخواست عوض کردن استایل عالی قبلی رو داده بودن پیدا کردید, انقدر با لبه دمپایی ابری خیس بزنید تو صورتشون که کلا استایل قیافشون عوض بشه.
:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:p7977cujr38iyymsu8:

عمل به این فتوا واجب است[/:a2d3:COLOR]

مکسین منم پایه ام برا زدن پیداشون کردی منم خبر کن با هم بزنیمشون

آخرین ویرایش:

N@RVIN

Well-known member
قشنگه هااااااا با کلاص شده اما این کوچیک شدن آواتار و کم رنگ بودن چراغ آنلاینو و کوچیک شدن فونتارو من کجای دلم بذارم..فقط ایناش یذغه مشکل داره ...0(یکی نیس بگه دیه چی موند آخه)

رفع اسپم : گلدون + کریزی چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد تم چقد فوشنه ایشالا مبارکش باد:25r30wi: (چیزه دیگه ای نیافتم کریزی..مکس حرص نخوریا فخط ههه)

marzi ba

Well-known member
قیافه مکسینی بعد از خوندن شدن تاپیک توسط ادمین و لایک شدن
76372313210636272797.jpg

@... zahra

New member
من تو انجمن گم شدم...سر از هر کوچه ای در میارم:wacsmiley:
الانم دارم توش غرق میشم...قوروب قوروب قوروب یکی کمکم کنه قوروب قوروب...:33:

maxin

Well-known member
crazy: من همیشه فکرمیکردم 01 باید ی مشکلی (اختلال روانی!)داشته باشه که اینجوری حرف میزنه!چیه خب ببخشید فکرمیکردم دیگه...:dadad4:

.
.
.
.
.
.
متاسفانه یه منبع غیر رسمی اطلاع داده همه صاحب نظران علم روانشناسی بعد از این سوپر استدلال بصورت دسته جمعی خود سوزی کردن.:j58r36j3gcr4suxymup

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy

maxin

Well-known member

همچین با ترس ولرز اسپم میذارید اینجا, حس زن تناردیه بودن بهم دست داده....

7632_213.jpg

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
کاربر X: به نظرم رنگ این استایل میتونه همون آبی باشه ......
رفع اسپم: 01 میگه شنگول باشین
-----------------------------------------
کاربر Y: اصلا شکل انجمن قلبی بهتر بودااااا
رفع اسپم: یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه

کاربر Z: ای کاش ادمین باز یه بخشی به صورت اختیاری طراحی کنند
رفع اسپم:دو دو اسکاچی ........
کاربر W: به نظرم خیلی خوشگل شده هاااااااااااا نیگا ارغوانیش خوشملتره
رفع اسپم:مکسین جان دفه بعد رفتی سفر مارم ببر برج ایفل مارم ببر

خب عزیران اون رفع اسپم رو ننویسید سنگینتره:65d6a5d6s:

maxin

Well-known member
رفع مشکل سایز آواتار:با توجه به فرم جدید انجمن لطفا قبل از انتخاب آواتار تصویر مورد نظرتون رو روی یک تخم مرغ(ترجیحا لپ لپ) امتحان کنید ,یوخت دیدید یکی از بهزیستی سر زد اینجا |: عواقب با خودتونه (;

- - - Updated - - -

اینایی که از تیپ جدید انجمن لذت میبرن و فرقی براشون نداره ,اینا رباتی چیزی هستن کاریشون نداشته باشید,........فقط دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری شوندلدفن (;

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
سلام دود /...

کیبورد من (;

.
.
.
.
کیبورد زیرو وان! |: |: |:

78005223863200112307.jpg

زیبا جادار و موطمئن /...
ایییییییییییییییییییییییییییییش...
از قدییییم گفتن: مرد باید شیکمش اینقدی باشه که بتونه دسته چکشو بزاره رو شیکمش و امضا کنه
وقتی ابگوشت میخوره نصف بیشتر آب گوشت رو سیبیلش باید جذب کنه و روغن از سیبیلش بچکه
اله رین آغیرماشین قارداشیم /... 20 /...
خخخخ بر فرض که شیکم شما اینطوری باشه که بگین......کو دست چک خوووووو؟ هوووووووم؟!!1
آقا /... پاتوق پسرا رو خونده بودیما الون /... به خاطر پول /.... آقا بیخیش فعلا ...
ای تو روحت کچللللللللللللللل
مردم از خنده روانی این از کجا یادت افتاد
بازم می گون ک چ ل /!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟
حس نهم /...

همچنین اون بدختی که این میخاد خواستگاریش!بیچاره کلا فکرکنم قید ازدواجو میزنه
رفع اسپم :ی حس غریبی بم میگه این تاپیک نمایشگاه رفتن هم که شفیع راانداخته سرکاریه.دیگه از این 100 و خورده ای سوالش معلوم بود.خوشم اومد 01 تا آخرشو جواب داد:motat:
به آقامون گفتم برم نمایشگاه؟گف برو منم اگه تونستم میام.گفت حالا با کی میخای بری؟من:با بچه های انجمن.آقامون:لازم نکرده.همینجوری میدزدن دخترای مردمو دیگه.اگه ایمیل و شماره و عکسم ازت خواستن نمیدی.:riz277:
ینی اون لحظه حس کردم عضو القاعده ای/جیش العدلی چیزیم خخخخ

1: احتمال داره /... نیم تا /...
2: ایشاا... نی /... بیستکیه ایشاا... با مرام نمی دونوم چرا زود تموم شد /... خسبشون برد فکنیم /... بیچاره PC که دو روز روشن بود /... (خرروبه الون)
3" :a2d3:

بالا