طرف کیه ؟:smilies:
نگفته بودی :idea_majidonline:
کارت دخترا رو هم چک می کرد ولی از ابهت بنده سخت هراسید :4d564ad6:خخخخ
بین خودمون بمونه منم چک کرد نامرت :riz303:
- - - Updated - - -
فکر کنم این کم سو شدن چراغ ها به خاطر صرفه جویی باشه
ادمین لامپ قبلی ها رو با کمک بابابرقی عوض کرده کم مصرف نصب کردهh34r-smiley:
یعنی این اواتارت میبینمخوبه ولی فقط انجمن رنگش عوض شده ما انتظارات بیشتری داشتیم از رییس بزگ! هههههه
کلا این پست رو گذاشتم ببینم آواتارم چه شکلیه! خدا کنه خوب شده باشه وگرنه . . .
:5: نههههههههه آواتار منو زدن له کردن! خو این چه وضعیه خو! طفلک این کودکه الان به زور چشماش پیداست!
من که می دونم ادمین می خواسته بچه ها سوال آسون بپرسن تو صندلیش خواسته سرمونو شیره بماله انجمن رو تغییر داده! (بچه ها منو ندیدید بعد از این پست حلال کنید!)
*آخه این چه استایلییه اصن دیگه دلم نمیخاد بیام انجمن...همون استایل آبی فوق العاده بود...آز آدمین درخواست کنید اون استایل رو هم تو آپشن ها قرار بده*
:riz277:فتوای جهادی : هر زمانی کسایی رو که درخواست عوض کردن استایل عالی قبلی رو داده بودن پیدا کردید, انقدر با لبه دمپایی ابری خیس بزنید تو صورتشون که کلا استایل قیافشون عوض بشه.t0837h0nn8zfqu8ult
7977cujr38iyymsu8:
قشنگه هااا... ساده نیس دیگه خوبه...فقط این مشکلاتی ک داره حل شه خیلی بهتر میشه)
چقدم عصبانی
*آخه این چه استایلییه اصن دیگه دلم نمیخاد بیام انجمن...همون استایل آبی فوق العاده بود...آز آدمین درخواست کنید اون استایل رو هم تو آپشن ها قرار بده*
:riz277:فتوای جهادی : هر زمانی کسایی رو که درخواست عوض کردن استایل عالی قبلی رو داده بودن پیدا کردید, انقدر با لبه دمپایی ابری خیس بزنید تو صورتشون که کلا استایل قیافشون عوض بشه.t0837h0nn8zfqu8ult
7977cujr38iyymsu8:
crazy: من همیشه فکرمیکردم 01 باید ی مشکلی (اختلال روانی!)داشته باشه که اینجوری حرف میزنه!چیه خب ببخشید فکرمیکردم دیگه...:dadad4:
زیبا جادار و موطمئن /...کیبورد من (;
.
.
.
.
کیبورد زیرو وان! |: |: |:
![]()
اله رین آغیرماشین قارداشیم /... 20 /...ایییییییییییییییییییییییییییییش...
از قدییییم گفتن: مرد باید شیکمش اینقدی باشه که بتونه دسته چکشو بزاره رو شیکمش و امضا کنه
وقتی ابگوشت میخوره نصف بیشتر آب گوشت رو سیبیلش باید جذب کنه و روغن از سیبیلش بچکه
آقا /... پاتوق پسرا رو خونده بودیما الون /... به خاطر پول /.... آقا بیخیش فعلا ...خخخخ بر فرض که شیکم شما اینطوری باشه که بگین......کو دست چک خوووووو؟ هوووووووم؟!!1
بازم می گون ک چ ل /!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟ای تو روحت کچللللللللللللللل
مردم از خنده روانی این از کجا یادت افتاد
همچنین اون بدختی که این میخاد خواستگاریش!بیچاره کلا فکرکنم قید ازدواجو میزنه
رفع اسپم :ی حس غریبی بم میگه این تاپیک نمایشگاه رفتن هم که شفیع راانداخته سرکاریه.دیگه از این 100 و خورده ای سوالش معلوم بود.خوشم اومد 01 تا آخرشو جواب داد:motat:
به آقامون گفتم برم نمایشگاه؟گف برو منم اگه تونستم میام.گفت حالا با کی میخای بری؟من:با بچه های انجمن.آقامون:لازم نکرده.همینجوری میدزدن دخترای مردمو دیگه.اگه ایمیل و شماره و عکسم ازت خواستن نمیدی.:riz277:
ینی اون لحظه حس کردم عضو القاعده ای/جیش العدلی چیزیم خخخخ