*انجمن از پشت عینک طنز*

maxin

Well-known member
بیچاره آدمین الان رفته نشسته داره کتب فرهنگی سیاسی , جغرافیایی,تاریخی واجتماعی افغانستان رو میخونه که یوخت تو صندلی داغش کم نیاره...:smilies-azardl (181
.
.
.
.
یکی نیس ب اینا بگه: خب برادرمن از برای چَه این چَنیین سوالاتی را در نَشستنگاه برافروخته آدمین می کُنی ؟
اگر گرازت یاد افغانستان نَموده است راه باز است و جاده دَراز ...
راستی به طالبانم سلام برسون بگو: انفجارازماست.
:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
عاقا به علی اقا ( معروف به علی قدرت) گفتن امضا ندارین؟
گفتن نه انگشت میزنم خخ :whistle:
تا دیشب علی اقا امضا نداشتن /گویا امضاشون طی تغییرات استایل سایت ناپدید شده .(خودشون دنبال امضای گم شدشون بودن )

خلاقیت ایرانیان عزیز رو گفتم بذارم اینجا خالی از لطف نیست :
خلاقیت یعنی این:
:tsimuzpzwoap1t9y3o7 +:eek:t0837h0nn8zfqu8ult=
209513_146fs116243.gif

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
یکی از سوالات صندلی داغ 21اردیبهشتو گذاشتم اینجاع:
چرا نه آخه چرا کلمات خ.ا.ن.و.ا.ر:ph34r-smiley:.....و.... ب.ل.ب.ل.ی:black_eyed: ....فیلتر میشن...ینی فلسفه نهفته دراینا نابودم کرده؟

.
.
.
.
آزمون آزمایشی بُلبلی |:
جذوات دکتر خان.وار |:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

sepid71

New member
عکس لو رفته از آینده ی "ریضا " وقتی ک کچل بشه :
.
.

خیلیم خوب ... خیلیم شیک :)

maxin

Well-known member
باکس:دی ماه
....................

ریضا: /:
نوتر: ریضا فیلم مرد هنکوباتی 4 رو داری قرض بدی
آرزو: سلام ))))::sad:
ریضا: نمیدم تا 8 فیلم قبلیمو پس بیاری |:
مکسین: سلام آرزو خوب بنظر نمیای
نوتر:سلام آرزو چی شده؟
ریضا :سلام آلو
آرزو: نه خوب نیستم جوجم مرده )))):
مکسین:چرا مریض شده یا گربه خوردش؟
آرزرو:رفتم دیدم تو قفس افتاده مرده امروز ):
نوتر: خو جای جوجه تو قفس نیست که.
آرزو: بذارم بیرون پر میزد میرفت که دیونه ها
ریضا:مگه چه جوجه ای بوده:33:
آرزو:یه جوجه اردک...اسمش گذاشته بودم جوجه اردک گشنگم ))):
این عکسشه
images

نوتر:یلحظه من برم کلمو بکوبم دیوارو بیام.
ریضا: |:
مکسین: دخدر اینکه قناریه!!!
آرزو: خو چه ربطی داره الان که جوجوم ملده ))):
مکسین: |:
نوتر: |:
ریضا: /:
96732125372637621581.jpg
: |:

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
لذتی که توی خوندن مکالمات پیغام بازدیدکنندگان پروفایل دیگران هست ,تو گپ زدن با 10نفر تو باکسم نیست! ....فضولم خودتونید (;:motat:

pashmak

New member
من نمیدونم چرا هیچکس روز ماما رو به مکسین تبریک نگفت
مکسین داداش من از طرف همه بهت تبریک میگم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: IL-2

maxin

Well-known member
من نمیدونم چرا هیچکس روز ماما رو به مکسین تبریک نگفت
مکسین داداش من از طرف همه بهت تبریک میگم

خیلی ممنونم .
0%20Big%20Head%20Cat%20017.gif

حیف:sad:کسی قدر زحمات بی دریغ من دراین عرصه رو نمیدونه.:tsimuzpzwoap1t9y3o7
..................
|: |: |: :black_eyed:

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
الهی خوب حالا که انقدر به تقدیر احتیاج داری روز تغذیه روز روانشناسی روز ازمایشگاهی تبریک میکنم

- - - Updated - - -

اصن همینکارا رو میکنن که فرار مغزها زیاد میشه

ad1986

New member
عاقا به علی اقا ( معروف به علی قدرت) گفتن امضا ندارین؟
گفتن نه انگشت میزنم خخ :whistle:
تا دیشب علی اقا امضا نداشتن /گویا امضاشون طی تغییرات استایل سایت ناپدید شده .(خودشون دنبال امضای گم شدشون بودن )

خلاقیت ایرانیان عزیز رو گفتم بذارم اینجا خالی از لطف نیست :
خلاقیت یعنی این:
:tsimuzpzwoap1t9y3o7 +:eek:t0837h0nn8zfqu8ult=
209513_146fs116243.gif

امضامو میخواستم عوض کنم به یکی از بچه ها گفتم برام امضا پیدا کنه اخه من بی سلیقه هستم خخخخخ
بعد امضارو پاکیدم.... دوست خوبم داشت تنبلی می کرد.... نوشتم امضای من کو؟! این شد که تو عرض 2 مین چند صد تا امضا بهم پیشنهاد دادن خخخخخ

رفع اسپم: نوتر کوچیکتم

maxin

Well-known member
اصن این ننه فرزونه وشفیع سنشون رو دوره سوم زمین شناسی(کرتاسه) گیر کرده به کنار.دیگه چرا مرضی تکون نمیخوره, از وقتی طفل شیر خواری بیش نبودم تا حالایادمه از 18یه روزم اونطرف تر نرفته! D;

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: marzi ba

maxin

Well-known member
خبری تکان دهنده از تاپیک جنجالی "ع.ی.ن.ک" به دستم رسید که برایتان قرائت میکنم:
شب گذشته "ه.ا.ن.ی.ه" (که خواست نامی از او برده نشود) در مکالمه ای که با "ک.ر.ی.ز.ی" داشت فاش کرد که "م.ک.س.ی.ن" نویسنده ی معلوم الحال تاپیک جنجالی "ع.ی.ن.ک" از وی مبالغ هنگفتی تحت عنوان "حق السکوت"میگرفته تا از او در تاپیکش سوژه ای نسازد.این نویسنده ی معلوم الحال که هیچ معلوم نیست خوراک خود را از کدام سرویس های اطلاعاتی می گیرد،مدتهاست که یوزرهای مختلف را قربانی اهداف شوم و شیطانی خود کرده و خون یوزرها را به جوش آورده است.
به دنبال انتشار این خبر،که جزییات ان به همراه مدارک و شواهد متعاقبا اعلام خواهد شد،جمعی از یوزرهای پرشور از سراسر انجمن در حمایت از یوزر مذکور تجمعی اعتراض امیز جلوی پروفایل ادمین به راه انداختند و خواستار رسیدگی هرچه سریعتر به این موضوع شدند.

توجه:به دستور مقام قضایی انجمن،از بردن اسامی افراد خاطی تا رسیدن حکم قاضی معذوریم.

پیغام بازدیدکننده مردمو میخونی:j58r36j3gcr4suxymup.... هانی واحدای دانشگاشم قستی پاس می کنه اونوخت مبالغ هنگفت میده دست ملت.:65d6a5d6s:

آخرین ویرایش:

zErOOn3

Well-known member
لذتی که توی خوندن مکالمات پیغام بازدیدکنندگان پروفایل دیگران هست ,تو گپ زدن با 10نفر تو باکسم نیست! ....فضولم خودتونید (;:motat:

سلام /...

چــ ووی گولندز عامو /... ؟!!!!!!!!!!! ما نیستوم /...

فقط ....

فقط این عسکایی که آجی Mohana و Maxin دود می زارن ــا همیشه Top 10 ــه و چشمون میفته /...

لامصب بسی هم قشنگن /... همیشه /... منمونیوم /...

وختی به پروفایلی هم لود نشده /... (آروم آروم لودینگــا) :::: می گوم ::: یازم یه عسک دیگه /... بدو کــ رفتیم /...

Maxin :::: عسک خیلی گنده نزال فخت /... اوکی /... ؟

sepid71

New member
نوتر تو باکس : بچه ها یک سوال علمی میپرسم : آیا میدانید چند نوع هنکوبات داریم؟؟؟

ما : هنکوبات :\ چی هست ؟ نکنه نوعی بیماریه ؟ :\ بگوووووو ما طاقتشو داریم ...:wacsmiley:

نوتر : یعنی نمیدونید هنکوبات چیه ؟:65d6a5d6s::65d6a5d6s:

پس گوش بدید دیگه تکرار نمیکنماااا ...:mad_majidonline:

۱) یک نوع هنکوبات هایی هستند که تار میزنند

۲) بقیه بلد نیستن تار بزنن پیانو میزنن

۳) یکسری هم کلا ساز بلد نیستن ... دست میزنن !!!

نوتر :))))))

باکس :\

هنکوبات :\\\

اون عقبیا :\

آخرین ویرایش:

maxin

Well-known member
مزیت های مدیر نبودن!

1_میتونید24 ساعته تو باکس پلاس باشید.
2_میتونید درهر تاپیکی_از نیمرو پختن بخش آشپزی تا تاپیکای سیاسی و1+5_ آزادانه پست بذارید واظهار نظر کنید.
3_هرکسی رو که دلتون خواست لایک می کنید و امتیاز می دید.
4_شاید باورتون نشه ولی مدیر نیستید. |:
5_میتونید به همه، از آدمین گرفته تا یوزری که دو دقیقه پیش ثبت نام کرده گیر بدید.
6_ میتونید همزمان با 26نفر تو باکس صحبت کنید و تا میتونید به غیبت کردن بپردازید.
7_فقط شما میتونید تو باکس به جون آدمین قسم بخورید. D:
8_میتونید به هر کی ازتون پرسید چرا مدیر نشدی با غرور خفه کننده ای, بگید: افتخار ندادم.
9_مجبور نیستید سوالای نیست درجهان یوزرای مختلفو جواب بدید.
10_حتما نباید تو پست گذاشتن مث فارسی زمان پهلوی بنویسید.(البته نوتر مستثنی است)
11_لازم نیست همش بزنید تو ذوق بقیه چون باید سر سنگین تر باشید .
12_وقتی یوزرهای تازه وارد شما را درباکس می بینند ,خطر نزدیک شدن ازین ماشین آبیا آنها را نگران نمی کند.
13
_و مهمتر از همه اینکه, شما میتونید مدیر بشید :black_eyed:

پس بزن لایکو بسلامتی خودمون که مدیر نیستیم:smilies-azardl (113 ....وگرنه مدیرا رو همه لایک می کنن D:

آخرین ویرایش:

ستاره70

New member
اگه مدیر بودن بده پس چرا بعضیا کاندیدش میشن؟!!!!!:whistle:
(ببخشید اسپم شد!)

maxin

Well-known member
اگه مدیر بودن بده پس چرا بعضیا کاندیدش میشن؟!!!!!:whistle:
(ببخشید اسپم شد!)

:smilies: اون دست منو بقیه نیست....پستها که بزنه بالا کم کم آدمین براتون تله میذاره دیگه:ph34r-smiley:... حالا ایشالا نصیبتون میشه.:p

آخرین ویرایش:

نوتر

New member
انواع لایک در انجمن

لایک ادمینی:
لایکی که توسط ادمین زده میشه و معمولا توسط کمتر کسی دریافت میشود. اصولا 80% دریافت کنندگان بعد از لایک شدن احساس محویت در افق بشون دست میده

لایک بولدوزری:
روش این نوع لایک به سبک بولدزر هست و کاربر وقتی وارد صفحه ی تاپیک میشه بدون خواندن مطالب، دوست و دشمن نشناخته وهمه رو با هم لایک میکنه(این لایک با لایک نایکی فرق داره)

لایک مصلحتی(جان نثاری):
این نوع لایک معمولا به مدیران و ادمین زده میشه. این نوع لایک به لایک جان نثاری هم معروف است. در اکثر موارد شخص کارش پیش یکی از مدیران یا ادمین گیره و به این روش روی میاره.

لایک تصادفی:
این نوع لایک لایک رندمی هم خوانده میشه و معمولا کاربر نه مطب رو میخواند و نه نویسنده ی مطلب را میشناسد و همینجور الکی برخی را لایک میکند

لایک منت کشی:
در این نوع لایک کاربری که قبلا با یکی درگیر شده و از هم دلخور هستند برای دلجویی و شروع مذاکره دوستی مجدد زده میشه.

لایک رودربایستی:
در این نوع لایک کاربر با اینکه میبیند دوستش مطلب فوق العاده چرتی گذاشته برای اینکه دوستش فردا پیش خودش نگه چرا مطلبمو لایک نکرده مطلب رو لایک میکنه

لایک عشقولانه:
اینم که میدونید که چه لایکیه. لایکیه که بووووووووووووووووووق

لایک شیطونکی:
این لایک در زمانهای قدیم رواج داشت و توسط کاربر حسان به همه تقدیم میشد.

لایک دشمن شناسی:
در این نوع لایک تقریبا همه لایک زده میشن بعد یک نفر بخاطر اینکه ازش خوشش نمیاد رد و دوباره لایکا ادامه پیدا میکند

لایک عقده خالی کنی:
این لایک در ازای پست کاربری زده میشه که اون کاربر خواسته با دشمن مشترکشون درگیر شه. این نوع لایک یکی از معروفترین لایک های انجمن است.

لایک نایکی:
این نوع لایک کاملترین نوع لایک بوده و هیچ جنبنده ای ازش راه گریز نداره

آخرین ویرایش:

bioshimi93

New member
انواع لایک در انجمن

لایک ادمینی:
لایکی که توسط ادمین زده میشه و معمولا توسط کمتر کسی دریافت میشود. اصولا 80% دریافت کنندگان بعد از لایک شدن احساس محویت در افق بشون دست میده

لایک بولدزوری:
روش این نوع لایک به سبک بولدزری هست و کاربر وقتی وارد صفحه ی تاپیک میشه بدون خواندن مطالب دوست و دشمن نشناخته وهمه رو با هم لایک میکنند(این لایک با لایک نایکی فرق داره)

لایک مصلحتی(جان نثاری):
این نوع لایک معمولا به مدیران و ادمین زده میشه. این نوع لایک به لایک جان نثاری هم معروف است. در اکثر موارد شخص کارش پیش یکی از مدیران یا ادمین گیره و به این روش روی میاره.

لایک تصادفی:
این نوع لایک لایک رندمی هم خوانده میشه و معمولا کاربر نه مطب رو میخواند و نه نویسنده ی مطلب را میشناسد و همینجور الکی برخی را لایک میکند

لایک منت کشی:
در این نوع لایک کاربری که قبلا با یکی درگیر شده و از هم دلخور هستند برای دلجویی و شروع مذاکره دوستی مجدد زده میشه.

لایک رودربایستی:
در این نوع لایک کاربر با اینکه میبیند دوستش مطلب فوق العاده چرتی گذاشته برای اینکه دوستش فردا پیش خودش نگه چرا مطلبمو لایک نکرده مطلب رو لایک میکنه

لایک عشقولانه:
اینم که میدونید که چه لایکیه. لایکیه که بووووووووووووووووووق

لایک شیطونکی:
این لایک در زمانهای قدیم رواج داشت و توسط کاربر حسان به همه تقدیم میشد.

لایک دشمن شناسی:
در این نوع لایک تقریبا همه لایک زده میشن بعد یک نفر بخاطر اینکه ازش خوشش نمیاد رد و دوباره لایکا ادامه پیدا میکند

لایک عقده خالی کنی:
این لایک در ازای پست کاربری زده میشه که اون کاربری خواسته با دشمن مشترکشون درگیر شه. این نوع لایک یکی از معروفترین لایک های انجمن است.

لایک نایکی:
این نوع لایک کاملترین نوع لایک بوده و هیچ جنبنده ای ازش راه گریز نداره

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
چقدر لایککککککک
یه چیزی هم بگم البته این مدل لایکها روند خاص خودشونو دارن یعنی هر کسی تو یکی از این مراحله بعدش پیشرفت که میکنه کمتر لایک می کنه و در آخر که به مرتبه ادمینی میرسه لایک کردن ها به صفر یا 1 میرسه خخخخخخ

آخرین ویرایش:
بالا