من چرا امنیت باکسی ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسئولین رسیدگی کنن لدفن//////////////////////////////:::riz513:ملت...
دوستان ببخشیدنمیتونستم یکی یکی دعوت کنم
ولی الان این پستو میذارم که همتون بدونید
من نامزد کردم 27 خرداد مراسم نامزیدمه از همینجا دعوت میکنم که تشریف بیارید آدرسم میدم : همدان - تالار حافظ
از ساعت 19 تا 23
خوشحال میشم بیاید عزیزان خواهش گل ، کادو شیرینی نیارین فقط دوستان داشتید میوممید سر راه یه نامزدم واسه من بیارید
با تشکر از حضور گرموتون![]()
نوتر و ریضا وقتی تراختور گل میزنه:
![]()
Yep _ به قول نو زبان : it isاه مای گاد باورم نمیشه!!!!01 خودتیییییییییییییی؟؟؟؟ این تنها پستیه ازت ک تونستم همشو بخونمش!آفرین ی کم بیشتر تلاش کنی از اینم بهتر میشه!فکر کنم فکاهیات مکسین کار خودشو کرده!![]()
های این ناصر دادا6 ::: هممونو خوب سرکار گذشات با مرام ::: ییه روز که نوپــ ::: حتما یکی از رفقــاش (بغل دستیا) خوب سرکارش گذاشتنی بودنی فکنیم ... آره ؟ اومدین تلافی ؟!!!!!!!!عروسی آقا ناصر که نشد بریم من گفتم عکس عروسیمو بزارم ببینین:/
من اونیم که گل صورتی زده به موهاش.خوب افتادم؟!
مشاهده فایلپیوست 5519
خوبـــ چیزیه والا ... تاپیک حس حال شکلی یه نمونــش ...تو باکس بودم بعد از انجمن خارج شدم بعد اینو دیدم حیفم اومد شما ندونید شکلک یعنی چی!
شکلک ها تصاویر کوچکی هستند که می توانند در رساندن منظور و بیان احساسات ما را یاری کنند. اگر شما از پست الکترونیک و یا گپ اینترنتی (چت) استفاده کرده باشید با مفهوم کلی شکلک ها آشنا شده اید.