*انجمن از پشت عینک طنز*

zErOOn3

Well-known member

مرضی مونده بتایپه یا نوپـــ ...

67 ... باباشخین دیه ... آجی هانیه همچنین ... (در برفتن)

های

هانیه

Well-known member
من چرا امنیت باکسی ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مسئولین رسیدگی کنن لدفن//////////////////////////////:riz513::riz513:ملت...

zErOOn3

Well-known member
SLM

قابل توجه همگی ...

دادا6 نوبت شوماس ... (همگی در برفتن)

Yara : پــ .خـــ : الون هانی ...

بای بای

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

21Tir

New member
دوستان ببخشیدنمیتونستم یکی یکی دعوت کنم
ولی الان این پستو میذارم که همتون بدونید
من نامزد کردم 27 خرداد مراسم نامزیدمه از همینجا دعوت میکنم که تشریف بیارید آدرسم میدم : همدان - تالار حافظ
از ساعت 19 تا 23
خوشحال میشم بیاید عزیزان خواهش گل ، کادو شیرینی نیارین فقط دوستان داشتید میوممید سر راه یه نامزدم واسه من بیارید
با تشکر از حضور گرموتون :)

واقعا کککککککککککککککککک .... چرا با احساسات ملت بازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟
این حسو حال من بود موقع خوندن اولش
funny-dancing-stickman-smiley-emoticon.gif

حس و حال من موقع خوندن آدرس تالار...

حس و حال من وقتی فهمیدم رفتم سر کار

maxin

Well-known member
جناب آدمین عزیز:
بازم همین که چت باکس بدون رفرش کردن نوشته هامونو آپدیت میکنه وارسال میشن, متشکریم....خدا خیرتون بده |:

آخرین ویرایش:

yara

New member
قیافه مکسین وقتی واسه طنز انجمن سوژه پیدا نکرده.............

e087ec55dcbe.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: maxin

maxin

Well-known member
تاپیک: عکس ها و تبلیغ های خلاقانه و متقاوت

من: بچها حدس بزنید این تبلیغات چیه؟ جایزشم یک دستگاه آهنگ جدیده.
+: اینم تصویر(فقط اسمشو سانسور کردماع!)......راهنمایی: خوردنی نیست,بذاری تو جیبتم ماستی نمیشی!

55664388221172771253.jpg

.....
مهنا: این تبلیغ خاک انداز نیستش!؟
675620_JC_ghey.gif
خیلی سختههههههه
زوت: ما تا حالا تو سیارمون دمپایی ابری نداشتیم از کجا بدونم این چیه آخه؟! /:
مهسا: این تبلیغ ماکارونی پَز نیست ؟:whistle:...وای نمیدونم من تو جهازم ازینا ندارم، نیس ک جهازم همش جنسای اعلای خارجیه! |:
حسان: :riz277:ننه چه سوالای می کنی زمان ما که ازین چیزا نبودش که...
بابابرقی:مکس این تبلیغ گوشکوبای جدیده عایا؟
و....
.
.
.
.

من |:
دوباره من |:
یبار دیگه من |:

آخرین ویرایش:

شفق بانو

New member
:smilies: عاقا دقت کردین داداش محمد( اقا نایک) از موقعه ای که مشرف شدن حج و حاجی شدن امتیاز دادن فراموششون شده ؟!دقت کردین؟نکردین دیگه! :]]]]

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: zErOOn3

شفق بانو

New member
بعضی کابرا هستن انچنان نامحسوس آن میشن وطی عملیات انتحاری n تا تاپیک میزنن و آف میشن /انگار قراره مطالبشون ناپدید بشن :] :whistle:
مدیونید اگه فک کنید منظورم داداش مکسین :]]

داداش مکسین:rose:

profsor

New member
و اما مدال انجمنی تقدیم می گردد بـــــــــــــــــه خودمممممممممممم :thumbsupsmileyanim:که زیرکانه از پشت عینک طنز مکسینی و فکاهی گذر کردممممم یوهوووووووووو
smileybunny1.gif

no1mom.gif

ZOT

New member
تو باکس بودم بعد از انجمن خارج شدم بعد اینو دیدم حیفم اومد شما ندونید شکلک یعنی چی! :whistle:
شکلک ها تصاویر کوچکی هستند که می توانند در رساندن منظور و بیان احساسات ما را یاری کنند. اگر شما از پست الکترونیک و یا گپ اینترنتی (چت) استفاده کرده باشید با مفهوم کلی شکلک ها آشنا شده اید.

zErOOn3

Well-known member
درود/...
اه مای گاد باورم نمیشه!!!!01 خودتیییییییییییییی؟؟؟؟ این تنها پستیه ازت ک تونستم همشو بخونمش!آفرین ی کم بیشتر تلاش کنی از اینم بهتر میشه!فکر کنم فکاهیات مکسین کار خودشو کرده!
smiliess%20%281%29.gif
Yep _ به قول نو زبان : it is
منمون... سعی می نمایوم ... فکاهیات :!!!!!!!!!!!!!!! اولین نفر ما بودیمـــــــــا ::: فکنیم ::: دادا6 از خودمونــس (+ همگی) ::: آزادــه آزد ::: (اسمشون نی ــا)
یه کوچول شاید ::: هیچ ولی ... نو تاثیر ...

حالا وگین فخت تونستین بخونین یا روش رو هم بدونستیــن ؟؟؟؟ (های .... سوال خوبی نبود فکنیم ::: باباشخین) + : یافت بــ شد ؟

عروسی آقا ناصر که نشد بریم من گفتم عکس عروسیمو بزارم ببینین:/
من اونیم که گل صورتی زده به موهاش.خوب افتادم؟!

مشاهده فایل‌پیوست 5519
های این ناصر دادا6 ::: هممونو خوب سرکار گذشات با مرام ::: ییه روز که نوپــ ::: حتما یکی از رفقــاش (بغل دستیا) خوب سرکارش گذاشتنی بودنی فکنیم ... آره ؟ اومدین تلافی ؟!!!!!!!!
تو باکس بودم بعد از انجمن خارج شدم بعد اینو دیدم حیفم اومد شما ندونید شکلک یعنی چی! :whistle:
شکلک ها تصاویر کوچکی هستند که می توانند در رساندن منظور و بیان احساسات ما را یاری کنند. اگر شما از پست الکترونیک و یا گپ اینترنتی (چت) استفاده کرده باشید با مفهوم کلی شکلک ها آشنا شده اید.
خوبـــ چیزیه والا ... تاپیک حس حال شکلی یه نمونــش ...

آخرین ویرایش:

pashmak

New member
تا حالا دقت کردین مکسین علاقه خاصی به زدن تاپیکهای علمی تو هر رشته ای بجز رشته خودش داره
مخصوصن روانشناسی.تغذیه مامایی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: crazy
بالا