*انجمن از پشت عینک طنز*

@... zahra

New member
عزیزم..زندگی دیده س...مثه دخترای امروزی نیس که هرروز مهریه بخاد بسازه بووخدا..:riz513:
دختر که به این سادگی گیر نمیاد...باید بدوووییی دنبالش:riz304:

@... zahra

New member

پشیمون شدممممم
من نبودممم اصلااااا
هویجوری خیلی هم خوبهههه :dadad4:
زن واسه چیموننهههههه
( پیرزن دم دست :smiliess (15):)

خخخخ
ناراحت نشو حالااا
باشه ی دخمل خوشگل ایشالا...خبه حالااا اخم نکن:riz304:
بوخدا مجردی ی چیز دیگ س اینو متاهلا بهتر میفهمن چی میگم...

آخرین ویرایش:

@... zahra

New member
یکی رفته پیش مدیرا که یه مدت خودشو بن کنه ،هیچی دیگه مدیرام اینقد با دمپایی ابری خیس زدن تو صورتش .....اینقد با مپایی ابری خیس زدن تو صورتش که نگووو...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
.
.
.
حالا دیگه خود دانید...:whistle:

یعنی چی؟؟؟؟من در خطر بن شدنم عایااا؟

maxin

Well-known member
زوت اینا با اینکه تو سیارشون نه کنکور دارن ونه ارشد و پزشکیو این چیزا... ولی یه انجمن گفتگوی علوم پزشکی ایجاد کردن همچینم گرفته سایتشون که نگو ،حتی شنیدم از سیاره های مجاور که هیچی، کهکشانای همسایشون استقبال گسترده ای کردن.تازه یه خوبیم که داره اونا همشون ژله ای هستن از سیما رد میشن میرن دور هم میشینن تو باکسشون d:

maxin

Well-known member
یکی رفته پیش مدیرا که یه مدت خودشو بن کنه ،هیچی دیگه مدیرام اینقد با دمپایی ابری خیس زدن تو صورتش .....اینقد با دمپایی ابری خیس زدن تو صورتش که نگووو...:eek:t0837h0nn8zfqu8ult
.
.
.
.
حالا دیگه خود دانید...:whistle:

ZOT

New member
زوت اینا با اینکه تو سیارشون نه کنکور دارن ونه ارشد و پزشکیو این چیزا... ولی یه انجمن گفتگوی علوم پزشکی ایجاد کردن همچینم گرفته سایتشون که نگو ،حتی شنیدم از سیاره های مجاور که هیچی، کهکشانای همسایشون استقبال گسترده ای کردن.تازه یه خوبیم که داره اونا همشون ژله ای هستن از سیما رد میشن میرن دور هم میشینن تو باکسشون d:

کی گفته کنکور و ارشد نداریم! داریم تازه اینقد سخته که نگو! اصن اینقد کنکورامون سخته کسی امید به قبولی نداره همه همه اش تو باکس افتادن! اینه که مردم فک می کنن ما بی سواتیم! نه بابا نا امیدی بچه های مردمو به این روز انداخته! حالا شما زمینیا سیگار و مواد افیونی دارید ما ها که از این قرتی بازیا هم نداریم دیگه یه انجمنه و یه باکس و شب نشینی! والا! هههههههه

maxin

Well-known member
بخدا سوگند اگر سبد کالا را در دست راستم و سهام عدالت را دردست چپم بگذارند, از گرفتن یارانه انصراف نخواهم داد...... (علی قدرت علیه سلام)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

zErOOn3

Well-known member
بخدا سوگند اگر سبد کالا را در دست راستم و سهام عدالت را دردست چپم بگذارند, از گرفتن یارانه انصراف نخواهم داد...... (علی قدرت علیه سلام)
درود ...

هر چی زور یـ ـــزدوم نشـــد کــ نشــد ...

این رایانه نمی چرخه اصــا ....

یارانه ــش ولی ... رو دورــه بامرام ...

:smiliess (12):

...............................................................................

کسی نزدیک صدا سیما نی ؟

میشه از طرف ما بگین :::

آقا ما به همون مصرف بهینه برق (زرد رنگه) راضی بودیم ـــا ...

حالا انصراف و ... هم اضاف شده ...

ایشاا... به روزی میرسه کــ بدون هیــش کدوم فوتبال میزنیم تو رگـــــــ ...

می گی نه ؟ ................ اوکی قابول ... نمیشه خبـــ ....

zErOOn3

Well-known member
یعنی یارا دوزار آبرو برا ته تغاریا نذاشته...:mad_majidonline: آخه ته تغاری که از مسافرت تعطیلات عید اونم با خانواده جا بمونه نوبره والا...اصن برا یه ته تغاری هیچ دلیلی نباس پذیرفتنی باشع!حتی اگه شده تعطیلات عیدو عوض کنن تا اون برسه...:a2d3:
اصن منو شطرنجی کنید بغرعان...:14:

سلام ...

واقعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جا موندون ؟!!!!!

حتما م3 ما نیگهبــــــــان خون ــــــــــن همیشه ...

....

با3 ما میگه ::: بای بای دادا6 مو قشنگه ... فورتین روز دیگه می بی نو مت ... والا ...

بخندین فختـــ

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: yara

zErOOn3

Well-known member
کی میتونه 5 بار پشت سر هم، تند تند بگه:

یارا با یارانه یارش رایانه خریده!
و....

ملت ـــــــــو اذیت می کنین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:smiliess (2):

Hi (مدل راسی)

zErOOn3

Well-known member
شمام وقتی میرید تو صفحه کاربران آنلاین ومی بینید 1-2 آشناهم دارن دقیقا همون جا رو چک می کنن، زودی یجوری میشید میاید بیرون!؟
.
.
.
مث وقتیه که تو یه مهمونی با یکی یهو چشم تو چشم میشی!

کار خوبی نی ... نکنون ... /...

هــــــــــــــــای ًًًًًًًًًًًًًًًضضضضضضضضر

zErOOn3

Well-known member
عاقا فرق این تاپیک با فکاهی نامه چیه؟:smiliess (12)::smiliess (11):

اینم ویرایش

انقد بدم میاد از اینایی ک امتیاز میدن اسمشونو نمینویسن:/

فکاهی نامه یا انجمن از پشت عینک طنز؟مساله این است؟
خب من الان موندم فعالیتهامو تو کدوم تاپیک ادامه بدم؟؟؟
روجو که قراردادشو بام تمدید نکرده.تازه چکهای قبلیمم پاس نکرده.مکسین هم هنوز در حد صحبته.نمیدونم چقد خوش حسابه؟میترسم مثه اون تیم انجمن یونایتدش بشه...

سلام ...

از فوت و فن شـرلوخان بهره ببرین ... یافت می شود ...

آخرین ویرایش:

ساحل

New member
دوستان ببخشیدنمیتونستم یکی یکی دعوت کنم
ولی الان این پستو میذارم که همتون بدونید
من نامزد کردم 27 خرداد مراسم نامزیدمه از همینجا دعوت میکنم که تشریف بیارید آدرسم میدم : همدان - تالار حافظ
از ساعت 19 تا 23
خوشحال میشم بیاید عزیزان خواهش گل ، کادو شیرینی نیارین فقط دوستان داشتید میوممید سر راه یه نامزدم واسه من بیارید
با تشکر از حضور گرموتون :)

ما 10-20 سال پیش با این پیامک مردم رو سر کار میذاشتیم حالا تازه به شما دهه هفتادیا به ارث رسیده:5:
حالا اگه این خبر واقعی بود عمراً لایکت از 0 بالاتر میرفت
:whistle:

BBT

New member

ما 10-20 سال پیش با این پیامک مردم رو سر کار میذاشتیم حالا تازه به شما دهه هفتادیا به ارث رسیده:5:

اره دیگه اگه واقعی بود الان به جای این تعداد لایک همین تعداد خودکشی داشتیم :25r30wi:
دیگه کار به لایک کردن نمیرسید :riz481:

zErOOn3

Well-known member
درود ...

کجایین ؟ بروبــچ ... دوباره داره را میفته ها ...

اره دیگه اگه واقعی بود الان به جای این تعداد لایک همین تعداد خودکشی داشتیم :25r30wi:
دیگه کار به لایک کردن نمیرسید :riz481:

آقا این دفه نیشتوم ... (بااینکه خیعلو خوش ویـذذذگره)

فسیل بازی و پفک دونی ... (طنز _ شوخی و ... دهه ...)

فسیل ــمون فرضیــدن ... مام پفکشون فرضیدیم ... (جریون جریونی بود)

یادتــ بــ خیــر...

دوران پفک فسیلی ...

بالا