@... zahra
New member
عزیزم..زندگی دیده س...مثه دخترای امروزی نیس که هرروز مهریه بخاد بسازه بووخدا..:riz513:
دختر که به این سادگی گیر نمیاد...باید بدوووییی دنبالش:riz304:
دختر که به این سادگی گیر نمیاد...باید بدوووییی دنبالش:riz304:
یکی رفته پیش مدیرا که یه مدت خودشو بن کنه ،هیچی دیگه مدیرام اینقد با دمپایی ابری خیس زدن تو صورتش .....اینقد با مپایی ابری خیس زدن تو صورتش که نگووو...t0837h0nn8zfqu8ult
.
.
.
حالا دیگه خود دانید...![]()
زوت اینا با اینکه تو سیارشون نه کنکور دارن ونه ارشد و پزشکیو این چیزا... ولی یه انجمن گفتگوی علوم پزشکی ایجاد کردن همچینم گرفته سایتشون که نگو ،حتی شنیدم از سیاره های مجاور که هیچی، کهکشانای همسایشون استقبال گسترده ای کردن.تازه یه خوبیم که داره اونا همشون ژله ای هستن از سیما رد میشن میرن دور هم میشینن تو باکسشون d:
درود ...بخدا سوگند اگر سبد کالا را در دست راستم و سهام عدالت را دردست چپم بگذارند, از گرفتن یارانه انصراف نخواهم داد...... (علی قدرت علیه سلام)
یعنی یارا دوزار آبرو برا ته تغاریا نذاشته...:mad_majidonline: آخه ته تغاری که از مسافرت تعطیلات عید اونم با خانواده جا بمونه نوبره والا...اصن برا یه ته تغاری هیچ دلیلی نباس پذیرفتنی باشع!حتی اگه شده تعطیلات عیدو عوض کنن تا اون برسه...:a2d3:
اصن منو شطرنجی کنید بغرعان...:14:
کی میتونه 5 بار پشت سر هم، تند تند بگه:
یارا با یارانه یارش رایانه خریده!
و....
شمام وقتی میرید تو صفحه کاربران آنلاین ومی بینید 1-2 آشناهم دارن دقیقا همون جا رو چک می کنن، زودی یجوری میشید میاید بیرون!؟
.
.
.
مث وقتیه که تو یه مهمونی با یکی یهو چشم تو چشم میشی!
عاقا فرق این تاپیک با فکاهی نامه چیه؟:smiliess (12)::smiliess (11):
اینم ویرایش
انقد بدم میاد از اینایی ک امتیاز میدن اسمشونو نمینویسن:/
فکاهی نامه یا انجمن از پشت عینک طنز؟مساله این است؟
خب من الان موندم فعالیتهامو تو کدوم تاپیک ادامه بدم؟؟؟
روجو که قراردادشو بام تمدید نکرده.تازه چکهای قبلیمم پاس نکرده.مکسین هم هنوز در حد صحبته.نمیدونم چقد خوش حسابه؟میترسم مثه اون تیم انجمن یونایتدش بشه...
دوستان ببخشیدنمیتونستم یکی یکی دعوت کنم
ولی الان این پستو میذارم که همتون بدونید
من نامزد کردم 27 خرداد مراسم نامزیدمه از همینجا دعوت میکنم که تشریف بیارید آدرسم میدم : همدان - تالار حافظ
از ساعت 19 تا 23
خوشحال میشم بیاید عزیزان خواهش گل ، کادو شیرینی نیارین فقط دوستان داشتید میوممید سر راه یه نامزدم واسه من بیارید
با تشکر از حضور گرموتون![]()
ما 10-20 سال پیش با این پیامک مردم رو سر کار میذاشتیم حالا تازه به شما دهه هفتادیا به ارث رسیده:5:
حالا اگه این خبر واقعی بود عمراً لایکت از 0 بالاتر میرفت![]()
ما 10-20 سال پیش با این پیامک مردم رو سر کار میذاشتیم حالا تازه به شما دهه هفتادیا به ارث رسیده:5:
حالا اگه این خبر واقعی بود عمراً لایکت از 0 بالاتر میرفت![]()
اره دیگه اگه واقعی بود الان به جای این تعداد لایک همین تعداد خودکشی داشتیم :25r30wi:
دیگه کار به لایک کردن نمیرسید :riz481: