:tonguesmiley:پس میخواستی بقیه رو به کشتن بدی....:25r30wi:من که تو بچگیم روزه نمیگرفتم که.فکر میکردم بقیه باید اینجوری روزه بگیرن
منم از این کارا کردم...با این تفاوت که داداشم از من کوچتره،ولی چون مامان بابام نمیذاشتن دعواش کنم...اعتراف میکنم وقتی که تو بچگیم با داداش بزرگم که دعوا می گرفتیم اون که منو میزد من زورم بهش نمی رسید .شب که می خوابید میرفتم نیشگونش میگرفتم و با پا از روش رد میشدم.(به خاطر هدفم بیدار می موندم تا عملیش کنم.عجب چیزی بودم):thumbsupsmileyanim:
اره برو بپرس...البته حقتونه.چون نه موقعی که از ما بزرگترین میتونیم چیزی بهتون بگیم نه وقتی کوچکترین...با این وضع بهتره منم از خواهرم بپرسم.شاید توو خواب کتک خورده باشم:sad:
ولی رضا این کل کل ها زیادم بد نیستاااااااااااااااااااعتراف میکنم که از کل کل دخترا و پسرا خسته شدم.:smilies-azardl (12)
خسته می شوییییییییم.7977cujr38iyymsu8::sad::13:
بله بله بعضی وقت ها جذاب میشه بحث ولی اکثرا چون یه طرفه میبینیم فقط سعی در اثبات حقانیت خودمون داریم یا ضایع کردن طرف که من اینجاها میخام کلمو بکوبم به میزی دیواری چیزی:5:ولی رضا این کل کل ها زیادم بد نیستاااااااااااااااااا
بعضا چیزهای خوبی از توشون در میاد
سعی کن به دیوارومیزو چیز ی دسترسی نداشته باشی مگه ماچن تارضاداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بله بله بعضی وقت ها جذاب میشه بحث ولی اکثرا چون یه طرفه میبینیم فقط سعی در اثبات حقانیت خودمون داریم یا ضایع کردن طرف که من اینجاها میخام کلمو بکوبم به میزی دیواری چیزی:5: