اعتراف می کنم!

سمین

New member
من که تو بچگیم روزه نمیگرفتم که.فکر میکردم بقیه باید اینجوری روزه بگیرن

سمین

New member
اعتراف میکنم تو بچگیم فکر میکردم که حاج زنبور عسل از مکه اومده که بهش میگن حاج.البته این اواخر بود که به شوهرم که گفتم گفت اون حاچ بود:25r30wi:

سمین

New member
اعتراف میکنم وقتی که تو بچگیم با داداش بزرگم که دعوا می گرفتیم اون که منو میزد من زورم بهش نمی رسید .شب که می خوابید میرفتم نیشگونش میگرفتم و با پا از روش رد میشدم.(به خاطر هدفم بیدار می موندم تا عملیش کنم.عجب چیزی بودم):thumbsupsmileyanim:

waria

New member
اعتراف میکنم وقتی که تو بچگیم با داداش بزرگم که دعوا می گرفتیم اون که منو میزد من زورم بهش نمی رسید .شب که می خوابید میرفتم نیشگونش میگرفتم و با پا از روش رد میشدم.(به خاطر هدفم بیدار می موندم تا عملیش کنم.عجب چیزی بودم):thumbsupsmileyanim:
منم از این کارا کردم...با این تفاوت که داداشم از من کوچتره،ولی چون مامان بابام نمیذاشتن دعواش کنم...
smiles%20%2814%29.gif
دیگه ادامشو خودت میدونی....:j58r36j3gcr4suxymup

waria

New member
با این وضع بهتره منم از خواهرم بپرسم.شاید توو خواب کتک خورده باشم:sad:
اره برو بپرس...البته حقتونه.چون نه موقعی که از ما بزرگترین میتونیم چیزی بهتون بگیم نه وقتی کوچکترین...
سیمین جون قربون دستت.این فن یادم رفته بود.الان که داداشم بزرگ شده اصلا زورم بهش نمیرسه تازه کنگ فو هم کار میکنه که دیگه بدتر...بهترین راه حل همین شبیخون زدنه
smiles.gif

shahram25

New member
اعتراف میکنم:من با پدر روانکاوری کاملا موافقم که من هیچگاه نتونستم زنها رو بشناسم

epid.1

New member
eteraf mikonam man se nafaro koshtam 1 ghoroor 2 hesadat 3 kine,baba che koshandei am man bezan like ro june madaret:a2d3:

waria

New member
اعتراف میکنم وقتی دوستان فینگیلیش مینویسن میخوام سرمو بکوبونم تو دیوار:13: باور کنین خوندنش سخته....
sheklak%20%2867%29.gif

melodic_m68

New member
اعتراف می کنم و پشیمانم که امسال یعنی سال آخرم فقط واسه ارشد درس خوندم و قید همه چیز رو زدم چرا که اگه خیلی کمتر هم درس می خوندم نتیجه لازم رو می گرفتم

mikhak s

New member
اعتراف ميكنم:(( وقتي بچه بودم ماه رمضون گير دادم كه منم ميخوام روزه بگيرم ولي مامانم ميگفت فعلابرات زوده نميتوني، خيلي

سخته،*منم اصرارررررررر كه ميتونمو... مامانم گفت گرسنت ميشه ها،*من با اعتماد به نفس زياد گفتم نه مطمئن باش*،ساعت 10_11 صبح گرسنم شد با بدبختي جلوي خودمو گرفتمو همش خوابيدم،* يكساعت مونده بود به اذان كه بابام با نون سنگك تازه اومد خونه واييييييييييييي داشتم غش ميكردم چه بويي داشت :wacsmiley:يواشكي رفتم يه خورده نون برداشتمو زير پتو همشو خوردم،*يه ساعت بعدشم كه اذان شد انقدر تشويقم كردن كه تونستم روزه بگيرم:tonguesmiley::sad:منم به روي خودم نيوردم
:smiliess (6):

zhra

New member
eteraf mikonam imanam be khoda dare zaeef mishe
vaghean be ye nafar ba imaaaaan ghavi baraye moshaver niaz daram
eteghadatam dare kam rang mishe
v aeradam dare sost mishe

negar91

New member
دوستان خواهشا اینجا رو به جعبه چت تبدیل نکنید میتونید به هم پیام خصوصی بدین
با عرض پوزش پست های بی ربط پاک شدن

حسان

Well-known member
اعتراف میکنم که از کل کل دخترا و پسرا خسته شدم.:smilies-azardl (12)
خسته می شوییییییییم.:p7977cujr38iyymsu8::sad::13:
ولی رضا این کل کل ها زیادم بد نیستاااااااااااااااااا
بعضا چیزهای خوبی از توشون در میاد

reza.n

New member
ولی رضا این کل کل ها زیادم بد نیستاااااااااااااااااا
بعضا چیزهای خوبی از توشون در میاد
بله بله بعضی وقت ها جذاب میشه بحث ولی اکثرا چون یه طرفه میبینیم فقط سعی در اثبات حقانیت خودمون داریم یا ضایع کردن طرف که من اینجاها میخام کلمو بکوبم به میزی دیواری چیزی:5:

mahsa.

New member
بله بله بعضی وقت ها جذاب میشه بحث ولی اکثرا چون یه طرفه میبینیم فقط سعی در اثبات حقانیت خودمون داریم یا ضایع کردن طرف که من اینجاها میخام کلمو بکوبم به میزی دیواری چیزی:5:
سعی کن به دیوارومیزو چیز ی دسترسی نداشته باشی مگه ماچن تارضاداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

cheshmak

New member
اعتراف میکنم که تو دوران تحصیلم با اینکه بچه درس خون بودم ولی هیچ موقع درس عربیو نخوندم حتی برای کنکور!!!!!

cheshmak

New member
اعتراف میکنم حالم از درس عربی بهم میخورد اصن نمیفهمیدمش!!!!!!

cheshmak

New member
اعتراف میکنم که خیلی معلم عربیمو نفرین میکردم بیچاره اون چه گناهی داشت که من از عربی متنفر بودم!!!!

البته اونم خیلی اذیت میکرد همش تقصیر من نبود!!:p7977cujr38iyymsu8:

بالا