بجه ها من الان رفتم هرچی مدرک میشد علیه این سازمان سنجش جمع کردم، حتی اینکه سوالات مشابه رو در کنکور کلید متفاوت اعلام کردن ، همه رو با مدرک جمع کردم تا بی کفایتی این سازمان رو زیر سوال ببرم که حتی طراحان سوالش هم قادر به پاسخگویی به سوالات کنکور نبودند، دیگه چه برسه به اینکه بخوان ظرفیت رو کم کنند به بهانه بهبود کیفیت!!!!امروز هم زنگ زدم نماینده های شهرم گفتن خودشون آخر هفته تو دفتر هستند ولی فردا قراره نام ها و مدارک که شامل دفترجه های ظرفیت پارسال و امسال و همین طور دانشگاه های حذف شده هست که مال همه رشته ها رو با کاهش اونها و دانشگاه های حذف شده رو هایلایت کردم تا کاملا متوجه بشن چه بی عدالتی در حقمون شده، بعدم یه نامه بلند بالا نوشتم و گفتم اگه قرار بود ما تن به رفتن به دانشگاه پولی رو بدیم همون پارسال میتونستیم انتخاب کنیم نیاز به یک سال درس خوندن نبود دیگه.چون فکر میکنم خیلی از ماها پارسال بین الملل قبول شدیم ولی نرفتیم
خلاصه اینکه بچه ها همگی حتی اگه تهران نیستید دست به دست هم بدید و مسئولین رو روسیاه کنید ، برید پیش نماینده های شهرتون.بالاخره وقتی همه برن مجبورن که اعلام کنند در مجلس ولی اگه فقط چند تا شهر باشه شاید نشه
پس دیگه بهانه نیارید که تهران نیستید و کاری نمیتونید کنید
انشالله به امید خدا که جوابمون رو میگیریم
خواهش می کنم. من نظرمو گفتم حالا هم دوستان لطف می کنن اینکارو می کنن تا به یه تصمیم جمعی و متحد برسیم و انفرادی کاری نکنیم.اقای بردیا................من سرعتم کنده 10 بار ازتون تشکر کردم ثبت نشد هربارم یجوری گفتم خسته شدم.خب تشکر بابت پیشنهادات ههههههه امید است این ثبت شود
والا اینم نظری هست. اما من نمی دونم تا چه حد عملیه. شاید بشه.بردیا خان
میشه این روزایی که هیئت دولت جلسه دارن بعدش میان وزیرا با خبرنگارا مصاحبه میکنن (فکر کنم روزای چهارشنبه هستش)
بریم اونجا وزیرو ببینیم؟
کلا همه هستن دیگه اون موقع....
والا اینم نظری هست. اما من نمی دونم تا چه حد عملیه. شاید بشه.
دوستانی که رشته تون جزء این 8 رشته اعلام شده است، ازجمله خودم، زود خودتونو شل نکنید که دیگه خرتون از پل گذشته، هدف ما یه چیز بوده از اول و اون افزایش ظرفیت همه رشته ها بوده، نه وعده افزایش ظرفیت 8 رشته!!
اگه ظرفیتی اضافه بشه، دیگه کم نمیشه، پس نگران نباشید و برای بقیه ادامه بدیم، وظیفه همه اونایی هم که فک میکنن دیگه مشکلشون حل شده اینه که با بقیه بمونن، اصلا گیریم که بله تو دوست عزیز ظرفیت رشته ت بالا رفت و قبول شدی، اگه بخوای پشت بقیه رو خالی کنی، پس عزت نفس و وجدان اخلاقیمون کجا میره؟!! بابا یاد بگیریم ازون دوستی که خودش دانشجو ارشد دانشگاه مدرس هه، تعطیلاتشو بجای یه هفته ای دو روزه تموم کرد که بیاد تهران، به جای دوستش که نمیتونسته بیاد، و تا آخرین لحظه ای که همه بودن هم وایساده بود و بیشتر از ما هم فعالیت داشت، بابا مرامتو خداشاهده...
دوستانی که ناامید شدن از اینکه رشته شون افزایش ظرفیت نداشته، و تصور میکنن اگه خوشون بودن و حرف میزدن اوضاع فرق می کرد، بدونن که من تنها نماینده تغذیه بین بچه ها بودم و با اینکه شاید امروز میتونستم برم بالا تو اتاق ضیایی حرف بزنم و سنگ خودمو به سینه بزنم، ولی موقع انتخاب نماینده اولین کسی بودم که خودمو کنار کشیدم، دو نفر از دوستان از رشته صنایع غذایی اومده بودن، ولی اجازه دادن بقیه برن حرف بزنن، اکثر بچه ها اینکارو کردن، تا کسایی که توانایی صحبت کردنشون بهتره برن حرف بزنن؛ خدا شاهده عین بی انصافیه اگه بعضی دوستان میگن رفتین اونجا فقط از خودتون حرف زدین... اصلا این مسأله نبود... ولی بازهم حق دارین نگران باشین، ولی من قول میدم خودم تا وقتی که تهران باشم، و همه بچه های دیگه تا وقتی که کوچکترین امیدی باشه، هر اتفاقی بیفته کنار نکشیم، تا بیشترین تعداد ممکن از دوستان راضی بشن... پس هنوز هیچ چیز تموم نشده و کارمون برای به مجلس کشیدن این موضوع ادامه داره... فقط با هم باشیم.
یا علی...
من فکر میکنم دکتر ضیایی خوب میدونن چطور صحبت کنند و ما هم هر چی از پافشاریمون کمتر بشه از هدفمون دورتر میشیم
درود دوستان برای امسال که دیگه جواب نمیده برای پیگیری سوالات و کلید ها حداقل برای سال دیگه جوابگو باشه / واقعا بعضی سوالاشون اشتباه بوده
جناب آقاي مهندس طاهر موهبتي
معاون محترم حقوقي و امور مجلس
با سلام؛
نظر به تعهد، دانش و تجربيات ارزنده جنابعالي به موجب اين حكم در سمت معاونت حقوقي و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ابقاء مي گرديد. در اين راستا انتظار دارد ضمن استفاده از توان و ظرفيتهاي تخصصي موجود، زمينه تحقق اهداف مندرج در نقشه تحول نظام سلامت جمهوري اسلامي ايران را در چارچوب اولويتهاي ذيل فراهم نماييد.
1- برقراري راهكارهاي اجرايي مناسب به منظور ارتباط موثر و فعال با مجلس شوراي اسلامي
2- بررسي كليه طرحها و لوايح مرتبط با حوزه سلامت و انعكاس نظرات كارشناسي واحدهاي تخصصي به كميسيونهاي ذيربط مجلس شوراي اسلامي
3- پاسخگويي مستدل، بهنگام و متقن به كليه مكاتبات نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي
4- دفاع موثر و مفيد از منافع و مصالح وزارت متبوع در كليه مراجع قضايي با رعايت حقوق شهروندي
5- ايجاد و تقويت زيرساختهاي حقوقي و قانوني مورد نياز براي تحقق نقشه تحول سلامت كشور
6- انجام مطالعات تطبيقي به منظور بازنگري قوانين و مقررات با رويكرد ارتقاء كيفي خدمات، حذف فرآيندهاي غيرضرور و تكريم ارباب رجوع
7- برقراري نظام حقوقي كارآمد به منظور بررسي و اظهارنظر پيرامون روشهاي اجرايي، شيوه نامه ها و اعمال نظارت از حيث انطباق فعاليتها با قوانين و مقررات
بديهي است كليه معاونين، مديران و روساي دانشگاههاي علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني همكاري لازم را به منظور تحقق مراتب فوق معمول خواهند نمود. از درگاه ايزد متعال توفيقات شما را در انجام وظايف محوله مسئلت مي نمايم.
سلام بچه هاممنون زحمت کشیدین تورشته ی بهداشت وایمنی موادغذایی هم دانشگاه اصفهان حذف شده