اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

@... zahra

New member
بچه ها خواهش برین برا اعتراض بخدا من شهرستانیم راهم دوره وگرنه حتما میومدم هیچ بچه محلام..برادر و خواهر هم فک وفامیل هم میبردم...آدم زیاد باشه...ی دست صدانداره...از هیچی نترسین مگه مملکت هرکی به هرکیه...مودبانه اعتراضو میگین تا بفهمن گاگول نیسیم...مثلن این همه جوون چشمشونو از این سال تا اون سال دوختن به ی ارشد ظرفیتم کم کنن دیگه ممکنه پا پس بکشیم...بعد هی پاشن بگن زادوولد زیاد کنین...هنوزماکه جوونیم به ثمر رسیدیم هوامونو ندارن دیگه آینده ای داریم ما اصلن..عاغا فوقش قبول نمیکنن افزایش ظرفیتو کاریم به هیشکی ندارن...اصن جراتشو ندارن...

منم بهتون میگم بریم مجلس اما گوش نمیدین بعضیاتون نمیدونم چه اصراریه بریم وزارت البته یکی گفت تعطیله اما گمان نمیکنم تعطیل تعطیلم باشه

من که به نوبه ی خودم واسه نماینده ی شهرم نامه تایژ کردم مصاحبه پور کاظمی رو هم ضمیمش کردم باهاش تلفنی ام حرف زدم گفت نامتو شنبه میبرم تهران

به خاطر اینکه اطلاع رسانی به این حد نبوده خود من نمیدونستم ،پیج فیس بوکی نبوده ،این همه اتحادو همکاری نبوده اما حس میکنم الان قضیه خیلی با اون شنبه فرق میکنه حتی ممکنه این قضیه بعد از اعلام پذیرفته شدگان دانشگاه بیشتر تاثیر بذاره و خیلیا رو بیشتر از شنبه ی پیش و این شنبه ای که داه میاد داغتر بکنه.پس همدیگه رو مؤاخذه نکنیم بهتره.

nafasn

New member
سلام و خداقوت به همگی
دوستای خوبم من با نماینده شهرم صحبت کردم و بهش گفتم که قراره شنبه بریم مجلس ....
اما ایشون گفتن مجلس از عید فطر تا اخر هفته بعد تعطیلی تابستانه هستش و همه نماینده ها به شهر خودشون بر میگردن...
اگر میتونید با نماینده های شهر تهران حرف بزنید....

nafasn

New member
ضمنا دوستان یه متن ادبی به من بدید که برای نماینده بنویسم تا ایشون نامه رو به مجلس ببرند.
هر کسی داره لطف کنه به منم بده.
ممنون

soheil...

New member
[size=4[color="#ff0000"]]دوستان سلام.
خیلی خوشحال شدم وقتی دیدم از دیروز عصر تا الان، بچه ها اینقد پیگیر بودن. دوستان همونجور که گفتم من سعی می کنم با شماره مطهری و ابوترابی که جفتشونم تهرانن تماس بگیرم، هم پریروز، هم دیروز سعی کردم، ولی متأسفانه موفق نشدم. شماره شونو برای خانوم مهلا1991 هم ایمیل کردم(خانوم مهلا ایمیل تونو چک کردین؟؟) که با یه خط 912 تماس بگیرن، شاید چون خط من ایرانسله جواب نمیدن.، البته اینم بگم، یه اس ام اسم به جفتشون دادم، که برای چه مسئله ای دارم تماس میگیرم، ولی همچنان جواب نمیدن. من امروز و فردا باز هم زنگ می زنم، بلکه کلافه شن جواب بدن. اگه میشه فعلا فقط در مورد افزایش تعداد افراد برای روز شنبه صحبت کنیم، تصمیم نهایی برای تجمع رو بذاریم برای جمعه شب، اونوقت قطعی میگیم که بریم وزارت یا مجلس... شایدم یه وقت ملاقات گرفتیم با یکی ازین نماینده های کله گنده، یه 3-4 نفرم همزمان فرستادیم پیش اونا.
موافقین دوستان؟
جواب خانوم دلارام که پرسیده بودن، یه شنبه وزارت چه خبر بوده:
من روز یه شنبه هفته پیشم رفتم، دوساعتی اونجا جلو وزارت موندم، خبر خاصی نشد، اون کاغذ دیواریه که دستم بود، دو سه دور حراستی ها اومدن یه چرخی زدن، ولی چیز خاصی نگفتن منم طرفای 30/12 برگشتم...)
[/color][/SIZE]

آخرین ویرایش:

mahii

New member
سلام بچهها منم موافقم ایندفه انگیزه بیشتره برا اعتراض........احتمالا بیشتر ازینا میان برا اعتراض .دست فعالین درد نکنه فقط اونایی ک منثه من شهرستانن و دخترن ک نمیتونن حضوری برن لطفا تمام سعیشونو برا نماینده فرستادن بکنن لطفا.من خودم میدونین با چنتا واسطه و تونستم ی همرشته ای پیداکنم ک بفرستمش؟البته الان شدن 2تا خداروشکر .پس لطفا کم کاری نکنن بعضیا
ClickHandler.ashx

ایشالله خدا کمکتون کنه.اگه اون اکی بده حله بچهها .توکل بخدا

mahii

New member
گوشهای خدا پر از ارزوست و دستهایش پر از معجزه... ارزویی کن... شاید کوچکترین معجزه اش ارزوی تو باشد

Azin E

New member
بچه ها لطفا فوری جواب بدید
من از تو اینترنت چند تا شماره پیدا کردم واسه چاپ بنر.گفت 2متر در 1متر با 2تا جمله میشه 20 تومن.متن پیشنهادیتونو بگید و اینکه 2،3 نفر بشیم واسه هزینش.فقط اینکه گفت تا ساعت 1 بیشتر وقت ندارین زنگ بزنین.اگه کسی هم جای ارزونتر میشناسه بگه

دل آرام

New member
بچه ها لطفا فوری جواب بدید
من از تو اینترنت چند تا شماره پیدا کردم واسه چاپ بنر.گفت 2متر در 1متر با 2تا جمله میشه 20 تومن.متن پیشنهادیتونو بگید و اینکه 2،3 نفر بشیم واسه هزینش.فقط اینکه گفت تا ساعت 1 بیشتر وقت ندارین زنگ بزنین.اگه کسی هم جای ارزونتر میشناسه بگه

من میگم بنویسم :::کاهش شدید ظرفیت بدون اطلاع قبلی به دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1393 بی احترامی به شان دانشجوست .
یا
ما خواهان برگشت ظرفیت های روزانه به سال قبل هستیم .

شماره کارتتو اگز موردی نداره بزار اینجا

آخرین ویرایش:
من میگم بنویسم :::کاهش شدید ظرفیت بدون اطلاع قبلی به دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 1393 بی احترامی به شان دانشجوست .
یا
ما خواهان برگشت ظرفیت های روزانه به سال قبل هستیم .

شماره کارتتو اگز موردی نداره بزار اینجا
من هستم. لطفا شماره کارتتونو بذارید.

پس حتما اطلاع رسانیتون باید قوی باشه واسه جمعه شبا ،که همه ی بچه ها متوجه بشن سر گردون نشن کسی نگه کسی به من مکانو نکفت یا...باید اطلاع رسانی قوی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا