اعتراض حضوری در روز شنبه 11 مرداد

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

sahaaaaaaaar

New member
یه تعدادی از شهرستان میایم نظر من اینه که هر دو رو بریم ولی فاصله بینشون طوری باشه که ما بتونیم وایستیم تو هردو باشیم شده هردو شنبه یا یکی شنبه یکی یکشنبه خلاصه هر جا لازمه بریم هممون باشیم ببینن مقاومت میکنیم

abtin13

New member
یه تعدادی از شهرستان میایم نظر من اینه که هر دو رو بریم ولی فاصله بینشون طوری باشه که ما بتونیم وایستیم تو هردو باشیم شده هردو شنبه یا یکی شنبه یکی یکشنبه خلاصه هر جا لازمه بریم هممون باشیم ببینن مقاومت میکنیم

فاصله بینشون زیاده از نزدیکی های میدان صنعت تا بهارستان.دوستان تهرانی بهترین و سریعترین مسیر رو بگن.فکر کنم اگه از میدان صنعت سوار اتوبوس های انقلاب بشین و از اونجا با مترو برین بهارستان بهترین مسیر باشه.ارزون که تموم میشه.فک کنم سریع هم باشه.

golabatun

New member
دوستان الان یکی دقیق بگه کجا ادرس چه ساعتی؟؟؟ باید خبر بدم به سیاهی لشکر زود سریع

abtin13

New member
البته دوستان تهرانی 100/100 از من بیشتر می دونن ولی دوستان شهرستانی از ترمینال آزادی که خارج میشین درست اون طرف خیابون ماشینای میدون صنعت وایستادن.700 تومن(البته زمستون سال قبل)می گیرن میارن جلوی وزارت بهداشت.البته باید به راننده بگین که می خوایین جلوی وزارت بهداشت پیاده شین قبل سوار شدن.دوستان تهران اگه اشتباه میگم تصحیح کنند

دل آرام

New member
اوندفعه كه رفتيم خبرنگار ايسنا شماره شو داد من بهش زنگ ميزنم هم خودش بياد هم اگه ميتونه به دوستاش توي خبر گذارياي ديگه بگه

نه من منظورم از آقای بشیری نماینده پاکدشت تو مجلس بود که یکی شمارشو گذاشته بود
بعد گفته بود من به مسئولش گفتم پیگیری میکنه و اینا ...
خبرنگارام شما زحمت بکشین زنگ بزنید آماده باش باشن واسه شنبه !

- - - Updated - - -

اوندفعه كه رفتيم خبرنگار ايسنا شماره شو داد من بهش زنگ ميزنم هم خودش بياد هم اگه ميتونه به دوستاش توي خبر گذارياي ديگه بگه

نه من منظورم از آقای بشیری نماینده پاکدشت تو مجلس بود که یکی شمارشو گذاشته بود
بعد گفته بود من به مسئولش گفتم پیگیری میکنه و اینا ...
خبرنگارام شما زحمت بکشین زنگ بزنید آماده باش باشن واسه شنبه !

ham.ad

New member
بچه ها اگه وزارت بهداشت جواب نداد حتما باید مجلس هم بریم.حتما یادتونه که چند تا از دوستان به نماینده ها (ازجمله نماینده پاکدشت و...) نامه داده بودن .منم خودم اون نامه ای که چند روز پیش یکی از دوستامون زحمت کشیده بود از طریق دوست یکی از نماینده های محترم مشهد رسوندم بهشون.یکی از دوستان (Flor) هم که گفته خواهر یکی از نماینده ها امسال امتحان داشته .
پس با در نظر گرفتن تمام این مسائل حتما باید مجلس هم جزو گزینه ها باشه تا نماینده ها هم بیشتر تشویق بشن برای پیگیری موضوع .

یه شعار تکراری: ناامیدی فرهیختگان در دولت تدبیر و امید چرا؟؟!!

آخرین ویرایش:
دوستان هرکدوم خبر ایسنا رو که کاهش ظرفیت نداریم بیارید با یه شعار که تیز و سیاسی نباشه

flor

New member
این مشکل کاهش ظرفیت تو مجلس عنوان میشه!فقط نماینده های شهرتون رو اگاه کنید

دل آرام

New member
همون ساعت 10 خوبه

تا بخوان آقایون جلسه بزارن و موضوع رو مطرح کنن میشه ساعت 1 ! هفته پیش این طوری شد

lodestar1110

New member
یکشنبه خوبه بریم مجلس؟
البته اول باید مطمئن بشیم تعطیل نباشه
تا جمعه خبر بدین که من برای یکشنبه مرخصی بگیرم

یکشنبه خوبه بریم مجلس؟
البته اول باید مطمئن بشیم تعطیل نباشه
تا جمعه خبر بدین که من برای یکشنبه مرخصی بگیرم
انشالا کار اصلا به مجلس نکشه و وزارتخونه رو موضعش پافشاری نکنه.
وگرنه مجلسم میریم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا