از اینا بعید نیست هیچ کاری خدا نگذره ازشون
رشته ی ما بیشتر پذیرش با شهریه شده و روزانه ها یک سوم پارسال هم نمیشه:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:
دقیقا هیجی معلوم نیس یه هو دیدی زدن حذفمونکردن از کنکورم
از اینا بعید نیست هیچ کاری خدا نگذره ازشون
رشته ی ما بیشتر پذیرش با شهریه شده و روزانه ها یک سوم پارسال هم نمیشه:wacsmiley::wacsmiley::wacsmiley:
بچه ها لطف کنید همه برید تو سایت دکتر هاشمی اعتراض کنید...
این هم نامه من
بسمه تعالی
وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
مستحضر هستید که آن وزارتخانه در سال جاری اقدام به اتخاذ تصمیمات جدید و بازنگری در سیاست های قبلی خود در روند پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نموده است که به موجب آن ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقطع با کاهش چشمگیری روبرو شده است. نیک می دانیم که در پشت پرده این قبیل تصمیم گیری ها ساعت ها بحث و کارشناسی نهفته است و یقین داریم که تصمیم اخیر مسئولان محترم در راستای گام های قبلی خود جهت ارتقا سطح کیفی آموزشی و ایجاد چشم انداز روشن در رونق بازار کار فارغ التحصیلان رشته های مختلف می باشد. اما به اطلاع می رساند که مسئولان محترم درحالی چنین تصمیمی را اتخاذ نموده اند که پیش از این در اطلاع رسانی های قبلی خود به هیچ وجه از این کاهش شدید در ظرفیت دانشگاه سخنی به میان نیاورده بودند و حتی مدعی توسعه کمی و کیفی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مراکز آموزش عالی جهت پاسخگویی به خیل عظیم جوانان مشتاق و بااستعداد متقاضی تحصیلات تکمیلی شده بودند. آیا بهتر نبود که اگر تصمیم به کاهش ظرفیت داشتید این اقدام را با شیب ملایم و البته با اطلاع رسانی های قبلی انجام می دادید؟ آیا پاسخ سیاست های به ظاهر غلط مسئولان در دولت های گذشته در روند افزایش پذیرش دانشجو را باید متقاضیان امسال اینگونه به دور از انصاف و به یکباره بدهند؟ متقاضیانی که با هزاران امید و آرزو ماه ها تلاش شبانه روزی خود را صرف قبولی در این آزمون کرده بودند و اکنون با این اقدام نابهنگام مسئولان در یاس و ناامیدی فرورفته اند و حتی خیال ادامه تحصیل در کشور را هم از سر خارج کرده اند.
بدین وسیله کلیه داوطلبان اعتراض خود را مبنی بر کاهش شدید ظرفیت دانشگاه ها در سال جاری اعلام نموده و خواهشمند است بازنگری های لازم در تصمیم فوق صورت پذیرد.
ومن الله توفیق
جمع کثیری از داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد سال 93
رونوشت:
خبرگزاری های رسمی کشور
میشه ادرس میل اش رو بزاری منم بفرستم؟
کااااااااش اینهمه کاهش میشد ولی این بین الملل رو جمع میکردن. الان 4 برابر ظرفیت مجاز زدن مثلا تو انگل رتبه ی 320 مجازه واسه اینکه بین الملل رو بزنه .رتبه های تک رقمی هم میرن تهران رتبه های 3 رقمی هم میان تهران ولی هزینه میدن اخرشم میگن مدرکشون اصلا فرق نداره
مجاز شدن پولی ها به معنی قبولیشون نیس!
به نظر من سقف نمره در نظر بگیرن! انگل شناسی با نمره 200 قبوله و حتی رتبه میاره ولی تو رشته ژنتیک نمره 270 قبول نیس!!
پس قبولیم به معنی سواد بالا نیس!
من امسال روزانه میرم ولی مطمئنم کسانی هستن حتی سواد بهتری تز من داشتن ولی با اختلاف چند نمره قبول نشدن!
فک میکنی همه میرن بین الملل؟؟؟؟؟ نه خیر .چرا 4 برابر ظرفیت مجاز زدن؟به خاطر اینکه محکم کاری بشه و ظرفیت بین المللاشون خالی نمونه