ایشالله انسان به امید زندسواااااااای خدا یعنی میشه40):
اره بچه ها همگی بخونیم فقط بخاطر اینکه ظرفیتا مثل پارسال بشه
طفلک اونایی که امید به قبولی داشتن و لب مرز بودن...رشته آمار زیستی سال پارسال 116 نفر روزانه، امسال 77 نفر
20 نفر!!!دوست عزیز انگار در جریان کاهش رشته های دیگه نیستی!
دوست عزیز این طرز فکر شما اشتباست که اعتراض کردن فایده نداره...آخه همیشه همه اینو میگن و کسی اعتراض نمی کنه...آدم باید همیشه کاریو که از دستش بر میاد انجام برای دفاع از حقش.حالا اگه جواب بده که نتیجه داده ولی اگه جواب نده حداقل دلش نمیسوزه که چرا حرکتی انجام نداده....دوستان چرا اینقدر خودتون اذیت میکنید
خودتون خوب میدونید اینکارا هیچ عاقبتی جز اذیت شدن خودتون نداره
بقول دوستای خوبم هرچی هست برا همه بوده منم خیلی این اشتباها و این بین الملل بهم زور داره اما خداییش فکر میکنم نباید سخت بگیرم مطمئن باشید بچه پول دارا اینجا پولشون هزینه نکنن جای دیگه هزینه میکنن بعدشم بین الملل بردارن که جایی برای روزانه بیشتر نمیشه بهتر از ف رصتی که داریم بهترین استفاده بکنیم و بیشتر از این به خودمون و دوستامون استرس وارد نکنیم
درپناه حق
به امید موفقیت شما دوستان
بچچها تو سایت دکتر هاشمی کد پیگیری چیه؟
بچچها تو سایت دکتر هاشمی کد پیگیری چیه؟پایین همون ادرس خودمو بنویسم؟راهنمایی موخوام
بچچها تو سایت دکتر هاشمی کد پیگیری چیه؟پایین همون ادرس خودمو بنویسم؟راهنمایی موخوام
الان ی کد واسه خودم بذارم دیگه؟درسته؟
الان ی کد واسه خودم بذارم دیگه؟درسته؟
نه عزیزم شما کادر بالا رو پر نکن فقط کادر پایینو پر کن اون بالایی برای بعد اینه که متنتو ارسال کردی.بالا رو خالی بذارالان ی کد واسه خودم بذارم دیگه؟درسته؟
آفرین مهسا . پس از اول قصدشون این نبوده کاهش بدن !
پس هر چی خراب کاری بوده مال بعد عیده !
hhashemi.com
خیلی اعتراضا کم بوده...من دیشب اعتراض کردم کد پیگیری 3383 بهم داد الان رفتم با یه ایمیل دیگه متن اعتراضی نوشتم کد 3412 بهم داد ...کد پیگیریا سریه یعنی از دیشب تا حالا فقط 29 نفر اعتراض کردن که خیلی کمه.....تو cloob.com هم برید حتما