اعتراض به کاهش شدید ظرفیت ارشد پزشکی 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

farah90

New member
برای مجلس شورای اسلامی هم نوشتم
اینم :mad_majidonline:شماره پيگيري شما: 1202074503

بچه ها مجلس شورای اسلامی یکشنبه جلسه دارند.دوستای تهرانی فردا بعد از اعتراض جلو وزارتخونه قرار بگذارید واسه اینکه برید جلو مجلس و یه نامه بدیم به نماینده ها تا اعتراضمون در صحن علنی مجلس خونده بشه.ما شهرستانی ها هم باید با نماینده هامون صحبت کنیم تا اعتراضمون رو پیگیری کنند.من به نمایندمون زنگ زدم اما چون جمعه هست جواب نداد.فردا مجذ تماس میگیرم.لطفا هرکی از شهرستانی ها نمایندشون رو میشناسه از طریق اون پیگیری کنه

sepideeee

New member
بچه ها باید چه متنی و به کجا ارسال کنیم ؟؟ بگین منم همکاری کنم

دل آرام

New member

ببینین چی پیدا کردم:

درخوایت و شکایت از مجلس، به استیضاح می کشانیمشان...
بچه ها در انتقال این موارد غیر وزارت بهداشت کوشا باشید.باید کسایی دیگه هم بدونن که از این وزارت بپرسن چرا؟ وگرنه اینا تو خودشون حلش می کنن.

::.مجلس شورای اسلامی.::
::.مجلس شورای اسلامی.::

این مجلسیا یک فایل میخواد به نظر فایل مقایسه ظرفیت های پارسال و امسال رو براشون بفرستیم

م.صفری

New member
شماره پیامکی خبرنامه دانشجویان ایران

50001388

پیام فرستادم که این موضوع رسانه ای بشه
تا در خاموشی حقمونو نخورن حداقل
تمام تلویزیون داره در مورد قدس حرف میزنه هیشکی به فکر ما نیست :65d6a5d6s:

mahcima

New member
من تازه رسيدم
دوستم ميگفت قراره تجمع كنين راسته؟
اگه راسته بگين به دوستام خبر بدن بيان
زود جواب بدين لطفأ
مرسي:rose:

mahcima

New member
راستي حتما به درشهر هم زنگ بزنين چون پيگيري ميكنن
٢سال پيش توى دانشگاه برامون مشكل پيش اومد زنگ زديم مشكلمون حل شد
اگه رسانه اي بشه بيشتر توجه ميكنن
لطفا همكاري كنين
اگه همه زنگ بزنيم خيلي خوبه

ROJO

New member
بفرست به ادرس امضام عزیزم

بچه ها باید چه متنی و به کجا ارسال کنیم ؟؟ بگین منم همکاری کنم

بسمه تعالی

وزیر محترم بهداشت درمان و آموزش پزشکی
جناب آقای دکتر سید حسن هاشمی
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات
مستحضر هستید که آن وزارتخانه در سال جاری اقدام به اتخاذ تصمیمات جدید و بازنگری در سیاست های قبلی خود در روند پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد نموده است که به موجب آن ظرفیت پذیرش دانشجو در این مقطع با کاهش چشمگیری روبرو شده است. نیک می دانیم که در پشت پرده این قبیل تصمیم گیری ها ساعت ها بحث و کارشناسی نهفته است و یقین داریم که تصمیم اخیر مسئولان محترم در راستای گام های قبلی خود جهت ارتقا سطح کیفی آموزشی و ایجاد چشم انداز روشن در رونق بازار کار فارغ التحصیلان رشته های مختلف می باشد. اما به اطلاع می رساند که مسئولان محترم درحالی چنین تصمیمی را اتخاذ نموده اند که پیش از این در اطلاع رسانی های قبلی خود به هیچ وجه از این کاهش شدید در ظرفیت دانشگاه سخنی به میان نیاورده بودند و حتی مدعی توسعه کمی و کیفی امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مراکز آموزش عالی جهت پاسخگویی به خیل عظیم جوانان مشتاق و بااستعداد متقاضی تحصیلات تکمیلی شده بودند. آیا بهتر نبود که اگر تصمیم به کاهش ظرفیت داشتید این اقدام را با شیب ملایم و البته با اطلاع رسانی های قبلی انجام می دادید؟ آیا پاسخ سیاست های به ظاهر غلط مسئولان در دولت های گذشته در روند افزایش پذیرش دانشجو را باید متقاضیان امسال اینگونه به دور از انصاف و به یکباره بدهند؟ متقاضیانی که با هزاران امید و آرزو ماه ها تلاش شبانه روزی خود را صرف قبولی در این آزمون کرده بودند و اکنون با این اقدام نابهنگام مسئولان در یاس و ناامیدی فرورفته اند و حتی خیال ادامه تحصیل در کشور را هم از سر خارج کرده اند.
بدین وسیله کلیه داوطلبان اعتراض خود را مبنی بر کاهش شدید ظرفیت دانشگاه ها در سال جاری اعلام نموده و خواهشمند است بازنگری های لازم در تصمیم فوق صورت پذیرد.

ومن الله توفیق

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

دل آرام

New member
افرین به پشتکارتون:78:

فقط اینکه من ناراحتم که کاربر جدید نمیبینم
تو این 2 روز یک عده خاص بودیم و خیلی کم اضافه شدیم و همین نگرانم میکنه ! یک عده که رتبه اوردن قبولن و هیچی. یک عده هم که اصلا رتبشون جالب نبوده میگن میخواییم سال بعد با تلاش بیشتر بخونیم و متوجه نیستن که چه اتفاقاتی میفته براشون تو این یک سال الان به اصطلاح داغن نمیفهمن !
اون عده ایی که پیگیر اعتراضن اون رتبه هایی هستن که میدونن با توجه به رتبشون پارسالیا قبول شدن و الان احساس میکنن بهشون ظلم شده که خوب منم جز این دستم .
یک عده ام دوربین درآوردن دارن فیلم میگیرن !
یک عده ام پاشون رو رو پاشون گذاشتن و از دور یک نیم نگاهی به ما دارن که آخرش بگن دیدی دیدی گفتم کاری نمیتونن کاری بکنن ! :smiliess (9):

م.صفری

New member
راستي حتما به درشهر هم زنگ بزنين چون پيگيري ميكنن
٢سال پيش توى دانشگاه برامون مشكل پيش اومد زنگ زديم مشكلمون حل شد
اگه رسانه اي بشه بيشتر توجه ميكنن
لطفا همكاري كنين
اگه همه زنگ بزنيم خيلي خوبه

قرار بچه ها ساعت 10 برن تحصن
لطفا برین دعای ما شهرستانیا پشت سرتونه
و بگین که نماینده ما هم هستین

shahrzad_a

New member
بچه ها برای 20:30 باید چه جوری بفرستیم ؟
واسه باشگاه خبرنگارن سایت yjc.ir پیام بزاریم:ahi5slcgm04mi8jqqkl

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا