اعتراض براي برگرداندن تاريخ برگزاري آزمون ارشد پزشكي 93 به روال عادي هر سال

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Dr.passtor

New member
بچه های اگر توی فیس بوک پیج دارین صفحات آقای دکتر روحانی و ظریف هم هست
اونم میتونه کارساز باشه چون نظارت دارن روی پیج
دوستان منم با نظر ایشون موافقم. چون وقت زیادی نمونده. بعد اینکه ثبت نام ها شروع شد، اون موقع میگن کار از کار گذشته. به نظر من جسته و گریخته پیام نذاریم. زمانی تعیین کنیم تا همه باهم ولی با متن های متفاوت اعتراض کنیم تا شاید کارساز باشه. چون منم ایمیل زدم و زنگ زدم، ولی فکر نکنم کارساز باشه. چون دوباره عرض می کنم وقتی نمونده. تازه اگه دوستان بخوان زحمت بکشن و یه آشنا برا 20:30 پیدا کنن و مراحل قانونی عجیب و غریب صداوسیما رو بگذرونن شاید تا روز کنکور طول بکشه نه تا یه روز قبل از ثبت نام. واسه همین منم میگم یا فردا و یا پس فردا در محدوده چند ساعت از قبل تعیین شده واسه صفحه رئیس جمهور پیج بذاریم. البته از ادمین عزیز که این تایپیکو گذاشتن تشکر می کنم. ولی نمی دونم چرا حتی با درخواست برخی از دوستان وسط راه مارا تنها گذاشتن و ازشون خبری نیست. امیدوارم همین امروز و یا فردا بیان تا از راهنمایی های پربار ایشون استفاده کنیم. فقط یه چیز... اگه میخواین کاری کنین به نظر من تا فردا متحد بشین والا شاید دیگه نشه کاری کرد....

pashmak

New member
بچه ها ثبتنام چند روز دیگه شروع میشه به نظرم یه نماینده تعیین کنیم اگه تهرانی باشه بهتره
کی کاندید میشه
مراجعه حضوری بهتره اینجوری میتونن با مسولهای اصلی صحبت کنند وگرنه تلفن رو یه کارمند جز جواب میده که نه براش مهمه و.نه کاری میکنه

Ana67

Well-known member
ثبت نام دانشگاه ازاد شروع شده
ازمون هم 8و 9 و 10 خرداده

هدفشون از این کارا چیه اخه؟

oksana

New member
بجه ها تو رو خدا هرکی پیج و میبینه اعتراض کنه با زنگ ایمیل مراجعه حضوری این سرنوشت ماست که دارن تغییرش میدن و عین خیالشون نیست نباید به این راحتی تسلیم بشیم باید کاری کنیم که تاریخ برگرده

popo

New member
سلام من دنبال رسانه ای کردنش هستم
اما به ایسنا، 20:30 و باشگاه خبرنگاران جوان هم پیام دادم
ادامه بدبن و نا امید نشین
حتما موفق می شیم

biotec93

New member
میدونم دارید تمام راه ها رو امتحان میکنید اما فقط و فقط مراجعه حضورییییییییییییییییییییییییییییییییییییی

مهلا1991

New member
منم همین الان هم به 20:30 هم به صرفا جهت اطلاع پیام دادم
لطفا بچه ها همگی یه متنی رو به این ادرسیایی که گذاشتم بفرستید

versatile

New member
بچه ها منم با رسانه ایی کردن موافقم ایشالا که جواب بده خواهش می کنم همگی همکاری کنید من هم به برای وب گردی و صرفا جهت اطلاع ایمیل فرستادم !

misagh68

New member
بیاید یه تاریخی مشخص کنیم که همه توی اون روز به 20:30 و باشگاه خبرنگاران ایمیل بزنیم تا یه سیل عظیم ایمیل مبنی بر
اعتراض به تاریخ برگزاری آزمون ظرف یکی دو روز به دستشون برسه مثلا یه روز قبل از ثبت نام آزمون که طبیعتا باید خبر شروع زمان ثبت نام رو اعلام کنن

یه حرکتی انجام بدیم خیلی بهتراز اینکه بشینیم اینجا بنویسیم اعتراض نتیجه میده با نمیده

سلام ....... پیغامتون عالیه ........
بچه ها لطفا پیشنهاد ساناز رو نشر بدین.......

شاید که بشه....ایشالا......
من که همش دارم ایمیل می فرستم......

آخرین ویرایش:

karshenasgh

New member
1- مراجعه حضوری و رسوندن اعتراض به رئیس مرکز سنجش پزشکی....
2- ساختن ایمیل در چاپار https://www.chmail.ir/ و فرستادن ایمیل به آدرس روابط عمومی مرکز سنجش پزشکی info@sanjeshp.ir

آخرین ویرایش:

مهلا1991

New member
بچه ها تاالان بیشتر از 2 یا 3نفر نیستیم که به 20:30و.....میل زدیم
لطفا هر کی سر میزنه همکاری کنه دیگه

SSB

New member
کاش میشد همه با هم هماهنگ میشدن که همزمان اعتراض کنیم

biomar

New member
پارسالم تاریخ آزاد و بهداشت تداخل داشت بچه های پارسال میدونن که با اعتراض تاریخو تغییر دادن
نمیدونم اینا چشونه آخه یه اشتباه رو مگه چند بار تکرار میکنننننننننننننننننننننننن
دلشون اعتراض میخواد!؟ واقعاااااا بررسی نمیکننننننننننننننننن اآآآآآآآیییی ****************
دگ کلافه شدم پارسال برا بار اول کنکور دادم، که ماشالا همه چی کن فیکون شد یه هو. امسالم که اینجوری... :13:
بچه ها من واقعا شرمندم!!!! ایشالا امسال قبول میشم سال بعد همه چی درست میشه میگی نه نگا کن!!!!!
پارسال میدونستم قبول نمیشم ولی با این حال اعتراض کردم برای افزایش ظرفیت و همه کلی همکاری کردن و بالاخره به مراد رسیدن!!!
چرا امسال کسی به اون صورت همکاری نمیکنه....
:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا