اعتراض براي برگرداندن تاريخ برگزاري آزمون ارشد پزشكي 93 به روال عادي هر سال

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amir 12a

New member
بچه ها واقعا کوتاهی نکنید همه اعتراض کنید خیلی بهتره اواخر خرداد امتحان رو برگزار کنند

anital

New member
دقیقا دلیلشون برای این کار چی بوده؟؟؟ مگه شوخیه؟ خب آدم از مهر شروع می کنه به اجرای یه برنامه ای... یعنی چی که وسط سال یه دفعه می یان می گن زمان عوض شد؟

من به این آدرس ایمیل زدم ولی دلیور نشد... با این که کپی پیستش کردم ولی می گه آدرس اشتباهه... اگه آدرس درست داشته باشم می تونم پنجاه شصت نفر حداقل جور کنم که به ایمیل بدن...

pashmak

New member
دوست عزیز بهتر نیست با آیه های قرآن از این شوخیا نکنید؟

- - - Updated - - -

شرمنده نقل قولت برام نیومد الان اتفاقی دیدم
من از همه معذرت میخام اگه اینجوری برداشت کردند قصذ توهین نداشتم. میخاستم از استرسومون کم کنم

- - - Updated - - -

ببخشیذ اگه اینجوری برداشتت کردید من این قصد رو نداشتم در هرحال معذرت میخام
میخاستم از استرسمون کم کنم

popo

New member
سلام به همه
منم فرستادم
امیدوارم تاریخ تغییر داده بشه و تیر بشه

به نظرم هر روز باید ایمیل بدیم و یا پیامک بزنیم

آخرین ویرایش:

Kavapatol

New member
به نظرم یه اعتراض هم بزنید که چرا زیست شناسا بدون محدودیت میتونن شرکت کنن اونوقت بقیه که طرح دارن فقط یک بار فرصت دارن!اتفاقا زیست شناسا که رشته خودشون نیست باید یک بار بتونن شرکت کنن و بعدا منع بشن.

biosta

Well-known member
سلام ، از من بارها پرسیده شده چرا وقتت رو برای این تاپیک می گذاری ، چرا برای کمک به دیگران پول نمی گیری ، ولش کن این انجمن رو ...
کسی هیچ کسی تو این انجمن به من بدهکار نیست و مزد من همین قبولی شما دوستان هست اگر وارد حاشیه بشوید و از درس فاصله بگیرید من کمتر به مزدم میرسم
وقتی شما قبول بشوید ، وقتی که خوشحالی قبولیتان را با دیگر کاربرهای انجمن به اشتراک می گذارید انگار دنیا رو بهم دادن.
نهایتا" می خواستم به این جا برسم که بگویم من هم آواخر بهمن سربازی ام تمام شد و اوایل اسفند شروع کردم به خواندن برای کنکور ارشد و انتخاب اولم مشهد قبول شدم در حالی که اون موقع با خودم می گفتم 4 ماه کمه قبول نمی شوم بی خیال بگذار برای سال بعد اما بعد با خودم گفتم نه مهم این هست که سعی ام رو بکنم و نتیجه ام گرفتم .
خیلی از داوطلبانی که قبول می شوند تازه از موقع ثبت نام کنکور شروع می کنند به خواندن برای کنکور ارشد ( تقریبا" نیمی از قبول شدگان )
پس شما اصلا" عقب نیستید و اون سه هفته ام که کنکور زودتر شده مطمئن باشید کاملا" مطمئن باشید اگر از زمان باقی مانده به خوبی استفاده کنید احتیاج نخواهید داشت .
مهم این هست که در مطالعه نظم و استمرار داشته باشید
مهم این هست که کمتر روزی باشد که مطالعه نمی کنید و ساعات مطالعه تا را یادداشت کنید و برنامه ریزی تان را حد الامکان اجرا کنید
مهم این هست که ار خودتان و پیش وجدان خودتان آسوده باشدی که با شرایطی که من در آن قرار گرفتم لااقل خودم در حق خودم کم کاری نکردم
مهم این هست که انگیزه هایتان از کنکور ارشد تمام وجودتان را بگیرد

konjkave

New member
به نظرم یه اعتراض هم بزنید که چرا زیست شناسا بدون محدودیت میتونن شرکت کنن اونوقت بقیه که طرح دارن فقط یک بار فرصت دارن!اتفاقا زیست شناسا که رشته خودشون نیست باید یک بار بتونن شرکت کنن و بعدا منع بشن.

بحث جدی لطفا اسپم ندید.تا دلتون بخواد تو تاپیکای دیگه از این بحثا شده بگردید پیدا میکنید.

اگرم دنبال بحث جهت گذران وقت میگردید تاپیکای سرگرمی وطنز هم زیاده.

آخرین ویرایش:

jilla

New member
سلام دوستان
من هم دوبار ایمیل فرستادم.
حدود 7 بار هم پیامک دادم ولی پیامکها تحویل داده نمیشن.
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yas.m

New member
بچه ها بااينكه امسال تو اين كنكور شركت نميكنم اما بخاطر حفظ شأن وارزش دانشجو باهمتون هم صدام، واميدوارم اين صدا به گوش اون بالانشينايى كه بدون فكر ودليل مشخص چنين تصميماى اندر عجيب ميگيرن برسه...

solarbeh

New member
سلام بچه ها خواهش میکنم جوابمو بدید
من فارغ التحصیل ارشدم( وزارت علوم)
می خوام ارشد وزارت بهداشت امتحان بدم
مدارکم رو چه جوری اسکن کنم؟ آخه شرایط دانشجویان ارشد رو ذکر کرده
ولی فرمی واسه دانشجویان ارشد وجود نداره
مرسی از لطفتون

bahram-68

New member
همتا هم نداری که ...

وقت نبودنت به دلم وعده بدهم

شاید " مثلش " را پیدا کنم !

آقای بی همتای من بیا

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا