love virology
New member
دروووووووووووووووووووووووود بر همگاااااااااااااااان هم اکنون نیازمند یاری و کمک دوستان هستیم منم از طریق فیس بوووووووووک اطلاع رسانی میکنم
آفرین! من هستم همه جوره. پارسال با ایمیل نتیجه خوبی گرفتیم همه بچه های بیوتک ایمیل زدیم برای افزایش ظرفیت و پذیرش دانشگاه ایران که در کمال ناباوری هر دو انجام شد!
تاریخ امتحان که چیزی نیست خواسته ی کاملا به جاییه چون پارسال یک استثنا بود. من تا الان هم فکر میکردم امسال تاریخش برمیگرده و روی حساب اوایل تیر درسامو تنظیم کردم...
بهتر نیست متن ایمیل رو بذارید با آدرس و عنوان مشترک بفرستیم؟
اینطوری همین که ببینن کلی ایمیل با عنوان مشترک اومده خودشون دستشون میاد اوضاع از چه قراره! فکر نمیکنم کسی اونجا بشینه تک تک ایمیلا رو باز کنه بخونه! ولی اگه تعداد زیادی ایمیل مشترک براشون بره راحت تر اعتراض خودمون رو رسوندیم!
میتونیم متن ایمیل رو به دوستان دیگمون که توی سایت نیستن بفرستیم و ازشون بخواییم بفرستن!! (حتی یه کوچولو شیطون بشیم از اونایی هم که آزمون ندارن بخواییم کمک کنن و این ایمیل رو بفرستن!! )
این درست نیست نرفت ایمیلمادرس میلو از کجا باید پیدا کرد؟؟؟؟
- - - Updated - - -
Arshad93@sanjeshp.ir
تو دفترچه این ادرسو داده
پیشنهاد خیلی خوبی بود....منم ایمیل زدم حالا شنبه حتما زنگ میزنم ..یه سوال بچه ها ...برای کنکور لیسانس به پزشکی که اعتراض کردند کسی خبر نداره که تاریخشو براشون تغییر دادند یا نه..میخوام بدونم میشه امیدوار بود که برا ما هم تغییر بدن یا نه..؟؟
ایشالا که برگرده به روال عادی...