اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

sefidrooze

New member
خدااااااااااا بخیر کنه .ماااااااااا روز 30 ابان ماه طلوعین سایت را مناظره کرده و به محض دیدن ان اطلاعیه منحوس درس خواندن را شروع خواهیم کرد.چون به همه نشان بدهیم که ما میتوانیم.بر فرض محال که بنده در این طرح مشغول به تحصیل شوم باز هم امتحان خواهیم داد و عزت و اقتدار خود را نشان میدهیم که باز هم اگر بر فرض محال اساتید یا کسی کلمه رکیک دانشجوی پولی را بر زبان اورد کارنامه سال 92 را ارائه کرده تا زبان به کام گیرن و خاموش شوند.

Persian-Masoud

New member
خدااااااااااا بخیر کنه .ماااااااااا روز 30 ابان ماه طلوعین سایت را مناظره کرده و به محض دیدن ان اطلاعیه منحوس درس خواندن را شروع خواهیم کرد.چون به همه نشان بدهیم که ما میتوانیم.بر فرض محال که بنده در این طرح مشغول به تحصیل شوم باز هم امتحان خواهیم داد و عزت و اقتدار خود را نشان میدهیم که باز هم اگر بر فرض محال اساتید یا کسی کلمه رکیک دانشجوی پولی را بر زبان اورد کارنامه سال 92 را ارائه کرده تا زبان به کام گیرن و خاموش شوند.

و باشد که رستگار شوید...! :riz304:

silverclove

New member
تو رو خدا یکی این جو رو آروم کنه و امید بده
چرا همه مایوسانه و مغبوضانه و متالمانه حرف میزننننننننننننننننننننن؟؟؟؟؟؟

silverclove

New member
معلومه که نیست! استخدامی بالایی نداره! من با ارشد آموزش بهداشت هیچ امیدی ندارم و دلم به پرستارییم خوشه فقط! شاید با دکتراش بشه یه کاری کرد! استخدامی قسمت بهداشت کم هست اما قسمت درمان زیاد!

ممنون از پاسخ صریحتون!:smiliess (15):

parnia

New member
بچه ها شمایی که منتظر شبانه هستید دقیقا" این روزهای انتظارو چطور سپری میکنید؟؟ من خیلی بیکارم...هرکی هم ازم میپرسه چی شد انقده خونده بودی،قبول نشدی؟چرا بیکاری؟ با کمال سرخوشی میگم کلاسام از بهمن شروع میشه!!!! :14:بچه ها دعا کنید همه عاقبت به خیر بشیم......

Persian-Masoud

New member
بچه ها شمایی که منتظر شبانه هستید دقیقا" این روزهای انتظارو چطور سپری میکنید؟؟ من خیلی بیکارم...هرکی هم ازم میپرسه چی شد انقده خونده بودی،قبول نشدی؟چرا بیکاری؟ با کمال سرخوشی میگم کلاسام از بهمن شروع میشه!!!! :14:بچه ها دعا کنید همه عاقبت به خیر بشیم......
عجب وعده سر خرمنی دادی هااا! :thumbsupsmileyanim:

silverclove

New member

واقعا به همه همینو گفتی؟
دقیقا این روزای انتظارو ، انتظار میکشیم......

nutgirl92

New member

و اکثرهم لایعقلون :riz304:

nutgirl92

New member

من به همه گفتم کاراموزی های ما دو برابر شده ...
یعنی تغذیه شده 5 سال .... و الان هم مثلا من مشغول کاراموزی هستم و همه با هم کار می آموزیم :sarma:

helena

New member
بابا شماها دیگه کی هستین من که دارم سم ازاد میخونم به همه میگم اگه ایمنولوزی شبانه قبول شم از سم ازاد انصراف میدم و اونو میرم...
من خیلی ساده ام نه؟؟؟؟؟

sefidrooze

New member
بابا شماها دیگه کی هستین من که دارم سم ازاد میخونم به همه میگم اگه ایمنولوزی شبانه قبول شم از سم ازاد انصراف میدم و اونو میرم...
من خیلی ساده ام نه؟؟؟؟؟
جیگر شمارا خام خام مادر......شما که ثبت نام کردید دیگر حرکتی نمیتوانید بزنید.شبانه یخ..

helena

New member
جیگر شمارا خام خام مادر......شما که ثبت نام کردید دیگر حرکتی نمیتوانید بزنید.شبانه یخ..

عزیزم من از طریق دانشگاه ازاد قبول شدم نه وزارت بهداشت....میتونم انصراف بدم
روز ثبتنامم دقیقا این موضوع را با اموزش اونجا مطرح کردم گفتن مشکلی نیست انصراف بده برو اونجا چون این دو دانشگاه قضیه شون از هم جدایه

تو اداره ما نفهمیدم کی از کجا این خبرو به گوش حراست رسوند و به سرعت نور همه جا پخش شد که خانم فلانی ارشد قبول شده و الان یک ماه هست که هر روز از زیر بار شیرینی دادن فرار میکنم و میگم باشه بعد و فردا باز این قضیه تکرار میشه و من باز میگم باشه بعد و این قصه فکر کنم هنوز ادامه داشته باشه :sdasdasd: نمرم خوبه ولی هنوزم واسم شگفت اوره حراست دانشگاه ما از کجا فهمیده من ارشد امتحان دادم . اونم درست وقتی که خودم هنوز خبر نداشتم قراره شبانه بگیرن اونا بمن گفتن. هر کس هم میپرسه کجا قبول شدی لال می شم . اخه نمیدونم کجا!!!!!! راستی آمار زیستی رشته تاپ بهداشتی هست یانه ؟

foroozan

New member
تو اداره ما نفهمیدم کی از کجا این خبرو به گوش حراست رسوند و به سرعت نور همه جا پخش شد که خانم فلانی ارشد قبول شده و الان یک ماه هست که هر روز از زیر بار شیرینی دادن فرار میکنم و میگم باشه بعد و فردا باز این قضیه تکرار میشه و من باز میگم باشه بعد و این قصه فکر کنم هنوز ادامه داشته باشه :sdasdasd: نمرم خوبه ولی هنوزم واسم شگفت اوره حراست دانشگاه ما از کجا فهمیده من ارشد امتحان دادم . اونم درست وقتی که خودم هنوز خبر نداشتم قراره شبانه بگیرن اونا بمن گفتن. هر کس هم میپرسه کجا قبول شدی لال می شم . اخه نمیدونم کجا!!!!!! راستی آمار زیستی رشته تاپ بهداشتی هست یانه ؟
آخی عزیزم
واقعا از دست این مردم.ایشالا که قبول میشی ودهنه همه رو میبندی.بنظرمن همه رشته ها تو جایگاه خودشون تاپن.

بالا