اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

TUMS

Well-known member

احتمالآ هم شنیدید که از لحاظ موبایل لب تاپ ماشین کاملآ محروم شدیم قیمت این 3 جنس به طور عجیبی بالا میره !!!!!!!!!!!!!!
دیگه واقعآ داریم به آخر خط میرسیم چرا هیچ کس کوتاه نمیاد یعنی این شرایط را نمیبینن. . . . .

Samaneh1366

New member
دقیقا در اداره استاندارد هم بحث عدم پرداخت حقوق کارکنان بود وضعیت جالبی ست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:painting:
خدایا چنان کن سرانجام کار........

vb2

New member
احتمال تعطیلی دانشگاه‌های علوم پزشکی

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: درصورتی که بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین نشود، احتمال تعطیل شدن فعالیت‌های این دانشگاه‌ها در سراسر کشور وجود دارد.

حسینعلی شهریاری، درباره پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: نگران پرداخت حقوق و م زایای کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور هستیم.

وی ادامه داد: در صورتی که بودجه مورد نیاز دانشگاه‌‌های علوم پزشکی تأمین نشود احتمال تعطیل شدن فعالیت‌های این دانشگاه‌ها در سراسر کشور وجود دارد.

رئیس کمیسون بهداشت و درمان مجلس گفت: براساس گزارش‌های ارائه شده تمامی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و کارمندان در پایان آبان مشکل دارند.

دانشجو شبانه رو فقط واسه شهریه میگیرن پس

parnia

New member
احتمالا" اطلاعیه بعدیشون اینه : با عرض پوزش از داوطلبین محترم تا تکمیل شدن اطلاعات ما شهریه 4 ترم را بصورت پیش پرداخت واریز نمایید.سایر خبرها نیمه دوم آذر ماه از همین سایت به اطلاع عموم خواهد رسید!!! والا...از وزارت بهداشت همه چی بر میاد!!

nutgirl92

New member
عزیزانی که سعی در متشنج کردن اوضاع دارید ...
برای همتون متاسفم.

فرشته

New member
دوستان به نظر شما توی این طرحی که برای بار اول برگزار میکنن(ارشد شبانه) :
ممکنه یه دانشگاه که تا حالا ارشد a رو نداشته تو این طرح برگزار کنه و دانشجو بگیره یا گذاشتن رشته جدید واسه این دانشگاهی که تا حالا رشته a رو نداشته هزینه برداره و نمی صرفه؟(خودشم با این وضع کسری بودجه....)
به استادپروازی و کلاس و کتاب و کارآموزی و.... فک کنین بعد جواب بدین (واقعن واسه دانشگاهش میصرفه؟)

naseh

New member
اوضاع متشنجه .اگه خوب به وضع جامعه نگاه کنیم میفهمیم،دیگه نمیخواد لاپوشی کنیم:painting:

Persian-Masoud

New member
دوستان به نظر شما توی این طرحی که برای بار اول برگزار میکنن(ارشد شبانه) :
ممکنه یه دانشگاه که تا حالا ارشد a رو نداشته تو این طرح برگزار کنه و دانشجو بگیره یا گذاشتن رشته جدید واسه این دانشگاهی که تا حالا رشته a رو نداشته هزینه برداره و نمی صرفه؟(خودشم با این وضع کسری بودجه....)
به استادپروازی و کلاس و کتاب و کارآموزی و.... فک کنین بعد جواب بدین (واقعن واسه دانشگاهش میصرفه؟)

نه فرشته جان گذاشتن یه رشته جدید در یک داشنگاه چند سال زمان میبره! و یک شبه نمیشه اینکارو کرد! از جذب هیئت علمی برای اون رشته بگیر تا مکان برای دفتر گروه و کلاس و زمان بندی و و و .....

mohamad21

New member

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: درصورتی که بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی تأمین نشود، احتمال تعطیل شدن فعالیت‌های این دانشگاه‌ها در سراسر کشور وجود دارد.

حسینعلی شهریاری، درباره پرداخت حقوق و مزایای کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار داشت: نگران پرداخت حقوق و م زایای کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور هستیم.

وی ادامه داد: در صورتی که بودجه مورد نیاز دانشگاه‌‌های علوم پزشکی تأمین نشود احتمال تعطیل شدن فعالیت‌های این دانشگاه‌ها در سراسر کشور وجود دارد.

رئیس کمیسون بهداشت و درمان مجلس گفت: براساس گزارش‌های ارائه شده تمامی دانشگاه‌های علوم‌پزشکی برای پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و کارمندان در پایان آبان مشکل دارند.

عزیزانی که سعی در متشنج کردن اوضاع دارید ...
برای همتون متاسفم.
کی متشنج کرد دوست عزیز؟ واقعیته دیگه. کسی دلش واسه پشت کنکوری ها نسوخته . به فکر تامین بودجه خودشونن

آخرین ویرایش:

فرشته

New member
منظورم از رشته جدید این بود که یه رشته ای فقط تو تهران هست حالا تو این دوره شبانه شهرایی مث شیراز یا اصفهان یا ..... هم بیان از اون رشته بذارن؟
میشه یا باز هزینه برداره؟
ممنون مسعود که جواب میدی

Persian-Masoud

New member
منظورم از رشته جدید این بود که یه رشته ای فقط تو تهران هست حالا تو این دوره شبانه شهرایی مث شیراز یا اصفهان یا ..... هم بیان از اون رشته بذارن؟
میشه یا باز هزینه برداره؟
ممنون مسعود که جواب میدی

خب باز میشه همون دیگه! یعنی یه دانشگاه یه رشته ای بذاره که تا الان توی اون دانشگاه نبوده!
خواهش میکنم.

nutgirl92

New member
انتقاد از ضعف آموزش پزشكي
امسال 5100 نفر در آزمون كارشناسي ارشد علوم پزشكي پذيرفته شدند كه قرار است در سال آينده اين رقم به 10 هزار نفر برسد

همه آنها كه در دوران نوجواني روياي پزشك شدن داشته اند، مي دانند براي قبولي در رشته هاي پزشكي بايد از اوضاع تحصيلي خوبي برخوردار بود، اما اوضاع مردودي هاي رشته پزشكي نشان مي دهد مشتاقان اين رشته فقط پيش از كنكور به وضع تحصيلي شان اهميت مي دهند و پس از ورود به دانشگاه اوضاع تحصيلي شان افت مي كند.
افت تحصيلي دانشجويان رشته پزشكي نكته اي است كه جبرائيل نسل سراجي، رئيس مركز سنجش آموزش پزشكي نيز آن را تائيد مي كند و با استناد به نتايج برخي آزمون هاي پزشكي و آمار بالاي مردودي ها مثلاآمار 82 درصدي مردودي هاي دندانپزشكي مي گويد: مطمئنا نظام آموزشي پزشكي در كشورمان ضعف ها و چالش هايي دارد كه بايد برطرف شود.
او در اين باره به نتايج آزمون هاي دانشجويان رشته هاي پزشكي از جمله آزمون پيش كارورزي اشاره مي كند، چرا كه اگر وزارت بهداشت با در نظر گرفتن برخي مسائل مانند دشواري سوالات دخالتي در آزمون ها نمي كرد، ميزان قبولي پايين تر از رقم اعلام شده بود. به گفته نسل سراجي، قبولي در آزمون پيش كارورزي 75 درصد داوطلبان بود كه با ملاحظات وزارت بهداشت به 93 درصد رسيد يعني از 1065 نفر به 1733 نفر ارتقا يافت.
رئيس مركز سنجش آموزش پزشكي به تحليل سوالات آزمون ها و نظرسنجي از دانشجويان اشاره مي كند و به فارس مي گويد: با آناليزي كه درباره درجه دشواري پرسش ها از نظر دانشجويان داشتيم، مشخص شد كه حدود 8 درصد سوالات آزمون پيش كارورزي امسال ساده، 5/28 درصد متوسط 5/31 درصد دشوار، 5/26 درصد خيلي دشوار و 5/5 درصد فوق العاده دشوار بوده است.
او تاكيد مي كند: يك دانشجوي متوسط بايد بتواند سوالات ساده تا دشوار را پاسخ دهد و اگر اين اتفاق نمي افتاد به اين معني است كه ما در بخش آموزش و پذيرش بايد دگرگوني ايجاد كنيم، چرا كه ارفاق و كمك شايسته نظام آموزشي ما نيست.
نسل سراجي مقايسه جالبي ميان دانشجويان رشته هاي مختلف مي كند و مي گويد: چرا با اين كه تعداد سوال هاي دشوار در رشته داروسازي بالاتر بوده، ولي ميزان قبولي در اين رشته بالاتر است، اما از آن طرف درصد زيادي از دانشجويان دندانپزشكي مردود مي شوند؟

مراكز بي كيفيت آموزشي را تعطيل مي كنيم
همزمان با گفت وگوي رئيس مركز سنجش آموزش پزشكي درباره وضع بد آموزش پزشكي، محمدعلي محققي معاون آموزشي وزير بهداشت نيز از برنامه ريزي براي تعطيل مراكز و بيمارستان هاي آموزشي ضعيف خبر داده و گفته است: اگر نقصي در مجموعه هاي آموزشي ببينيم، ترجيح مي دهيم آن سيستم آموزشي را تعطيل كنيم.
او كه اعتقاد دارد يك بيمارستان آموزشي خوب بيمارستاني است كه كيفيت درمان در آن عالي باشد، تاكيد مي كند: بنا نيست آموزش پزشكي ايستا باشد و كمبود بودجه نبايد تاثيري بر نحوه آموزش بگذارد، برخي مي گويند بودجه ها كاهش يافته در صورتي كه بودجه آموزش تمام دانشگاه هاي علوم پزشكي در ابتداي امسال بيش از 30 سال گذشته بوده است.
به همين دليل است كه او علاوه بر تهديد مراكز بي كيفيت آموزشي به تعطيلي، اعلام مي كند كه قرار است ظرفيت آزمون كارشناسي ارشد رشته هاي علوم پزشكي نيز دو برابر شود.
به گفته او، امسال 5100 نفر در آزمون كارشناسي ارشد علوم پزشكي پذيرفته شدند كه قرار است در سال آينده اين رقم به ده هزار نفر برسد.
محققي مي گويد: در كنكور ارشد پزشكي امسال 70 هزار نفر شركت كردند كه 65 هزار نفر پشت خط ماندند، قانونگذار به ما اختيار پذيرش دانشجو بيش از ظرفيت ها را به صورت شهريه اي داده است كه مي توان از اين رهگذر تعداد بيشتري دانشجو پذيرش كرد.
توجه به گفته هاي اين دو مسئول نشان مي دهد گرچه شايد در نگاهي كلي به نظر برسد با توجه به افت تحصيلي دانشجويان رشته پزشكي افزايش ظرفيت پذيرش در كارشناسي ارشد پزشكي غيرمنطقي باشد، اما اين نكته را هم بايد در نظر گرفت كه مطالبات براي پذيرش در رشته هاي پزشكي بالاست و شايد بهترين راهكار اين باشد كه مسئولان در كنار افزايش ظرفيت، به ارتقاي كيفيت مراكز آموزشي نيز فكر كنند.

روزنامه جام جم، شماره 3524 به تاريخ 13/7/91، صفحه 17 (جامعه)

nocerino

New member
این حرفا تنبل ترسونی هست .چند سال پیش یادمه مجلس تصمیم گرفت دانشگاه های علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران رو با هم ادغام کنن ولی چی شد .این طرح اجرا شد؟ نه .بعدشم این دانشگاه ها تعطیل بشه بنظر شما کدام دانشگاه می پذیره دوره های اموزش پزشکی رو برگزار کنند و در دست خودشون بگیرنند؟ ؟

نگران نباشید دوستان من این طرح ارشد شبانه اجرا میشه شک نکنید

Taraa

Well-known member
درباره الی رو که همه دیدید دیگه؟

بد نیست فیلم که نیگا میکنیم یه درسایی هم ازش بگیریم

FORD

New member
احتمالا" اطلاعیه بعدیشون اینه : با عرض پوزش از داوطلبین محترم تا تکمیل شدن اطلاعات ما شهریه 4 ترم را بصورت پیش پرداخت واریز نمایید.سایر خبرها نیمه دوم آذر ماه از همین سایت به اطلاع عموم خواهد رسید!!! والا...از وزارت بهداشت همه چی بر میاد!!

پس اين همه درآمد بيمارستانها كه به حساب دانشگاه واريز ميشه كجا ميره؟؟!!
من خودم چند ساله پرسنل بيمارستانم .هميشه شلوغه ٢٤ ساعته آزمايش داريم بخشها اكثرا پرن اينهمه درآمد به حساب دانشگاه واريز ميشه بعد ميگن تعطيلي دانشگاه و ...
جذب دانشجوي شبانه هم منفعتش دو طرفست هم براي دانشگاه و هم براي افرادي كه درصداي متوسطي ميارن و دو ساله پشت كنكورن (مثل من!!!)...

Persian-Masoud

New member
پس اين همه درآمد بيمارستانها كه به حساب دانشگاه واريز ميشه كجا ميره؟؟!!
من خودم چند ساله پرسنل بيمارستانم .هميشه شلوغه ٢٤ ساعته آزمايش داريم بخشها اكثرا پرن اينهمه درآمد به حساب دانشگاه واريز ميشه بعد ميگن تعطيلي دانشگاه و ...
جذب دانشجوي شبانه هم منفعتش دو طرفست هم براي دانشگاه و هم براي افرادي كه درصداي متوسطي ميارن و دو ساله پشت كنكورن (مثل من!!!)...

بخش عمده درآمد بیمارستان به پزشکان تعلق داره. درآمد بقیه پرسنل از طریق بیمه تهیه میشه.

tata

New member
ای بابا کدوم حقوق کدوم بیمه...
من 3 ماهه دارم کار میکنم خبری از حقوقم نیست
فکر کنم یادشون رفته من پرسنلشونم!!! :65d6a5d6s:
همه ی کاراشون بی برنامه است :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

helena

New member

بچه ها حالا دیدین که من درست میگفتم که قراره پایاننامه را حذف کنن چون برای وزارت بهداشت نمیصرفه به هر دانشجوییش چند میلیون بده در صورتیکه این طرحهای تحقیقاتی را هر استاد میتونه راحت انجام بده با هزینه ای خیلی کمتر

بالا