silverclove
New member
بابا شماها دیگه کی هستین من که دارم سم ازاد میخونم به همه میگم اگه ایمنولوزی شبانه قبول شم از سم ازاد انصراف میدم و اونو میرم...
من خیلی ساده ام نه؟؟؟؟؟
ساده نیستی عزیزم . صادقی
بابا شماها دیگه کی هستین من که دارم سم ازاد میخونم به همه میگم اگه ایمنولوزی شبانه قبول شم از سم ازاد انصراف میدم و اونو میرم...
من خیلی ساده ام نه؟؟؟؟؟
سلام .این حرفی که شما میزنید مغایر با گفته وزیر بهداشته که!!! مگه نگفت هزینش مثه شبانه های ارشد دیگس؟؟ شما با دانشگاه علوم پزشکی کجا تماس گرفتین؟سلام خدمت تمام دوستان محترم
من امروز تماس گرفتم دانشگاه علوم پزشکی به من گفتن چیزی به نام دوره شبانه نداریم
و در حقیقت دانشجوی پولی خواهند داشت
و این دانشجو ها همراه با دانشجوهای دیگه سر کلاس می شینن
درباره هزینش هم گفتن نصف مبلغ دانشگاه های بینالمللی در میاد
اگه کسه دقیق تر می دونه لطفا درباره هزینه بیشتر توضیح بده
چه عجب یه ایمنی اینجا پیداشد.اینا خودشونم دیگه نمیفهمن باید چکارکنن
من که هم خوشحالم هم امیدوار!
2 نمره با آخرین نفر اختلاف دارم
فعلا هم دارم زبان میخونم سر کلاسای ارشد بیوشیمی پیام نور هم میرم
هم سرم گرمه هم یه چیزی یاد میگرم!
اگه هم شبانه نشد دنیا به آخر نرسیده از بهمن یا اسفند شروع میکنم میخونم تازه روزانه قبول شم که بهتره:thumbsupsmileyanim:
منم اختلافم با آخرین نفر 4 نمره اس
منم اندازه تو امیدوار باشم؟
سلام ببخشید شما کلاسای فراگیر پیام نور میرید یا پیام نور وزارت علوم قبول شدین؟من که هم خوشحالم هم امیدوار!
2 نمره با آخرین نفر اختلاف دارم
فعلا هم دارم زبان میخونم سر کلاسای ارشد بیوشیمی پیام نور هم میرم
هم سرم گرمه هم یه چیزی یاد میگرم!
اگه هم شبانه نشد دنیا به آخر نرسیده از بهمن یا اسفند شروع میکنم میخونم تازه روزانه قبول شم که بهتره:thumbsupsmileyanim:
البته همه که مثل جنابعالی همه چیز رو نمیدونند !!!!!!
سلام ببخشید شما کلاسای فراگیر پیام نور میرید یا پیام نور وزارت علوم قبول شدین؟
و باشد که رستگار شوید...! :riz304:
به امید رستگار شدن ، همگی دست برآسمان بلند می کنیم و می خوانیم پروردگار عزوجل را. پس بیاید بخوانیم اورا تا رستگار شویم
به امید رستگار شدن ، همگی دست برآسمان بلند می کنیم و می خوانیم پروردگار عزوجل را. پس بیاید بخوانیم اورا تا رستگار شویم
اگه شهریه اش خیلی بالا باشه به نظرم ارزش نداره مخصوصا واسه کسایی که تا آخرین نفر قبولی فاصله کمی داشتن و مطمئناً که کنک.ر92 قبول میشنخدا کنه چیز بدی توی اون اطلاعیه نباشه که به مزاج ماها سازگاری نخواد بکنه..ان شالا همه خوشحال شیم.اولین باریه که از کسری بودجه توی یکی از ارگانای مملکتم خوشحال میشم.
دوست عزیز من این جمله رو نوشتم به این دلیل که نگارش شما اشتباه بود . و امیدوارم دلگیر نشده باشید:riz304:]منظورتونو متوجه نمیشم؟؟؟؟؟
اگه از جمله دومم بد برداشت کردین متوجه میشین که منظورم وزارت بهداشته نه شما فقط نمیدونستم که جمله مو باید میبردم خط بعد.ولی لازم نبود که شما اینجور جمله ای در موردم بنویسین[/SIZE]