sara77
New member
من نمیدونم این ادمین چرا اجازه داده این کوزت تو سایت عضو بشه تو کار همه شیطونی میکنههههههه
من نمیدونم این ادمین چرا اجازه داده این کوزت تو سایت عضو بشه تو کار همه شیطونی میکنههههههه
میخک اسم جدیدیه تاحالا نشنیده بوووودم
میدونم بابا میگم چیز تکراری نیستميخك اسم كاربريمه اسم واقعيم نيست هاااااااااااااااااااااااااا:65d6a5d6s:
t0837h0nn8zfqu8ultمن دخمل خوفیم فهمیدی حالا بیا جلو
t0837h0nn8zfqu8ult بیا ادب شدی دیگه پرویی نبینم اازت بازم سوتی میگیرم بدجورررررررررررررررررررررر
تو گفتی سارا اسمته منم خاستم بگم خب پرسیدن داشت پ اخبار اسمته به این دلیل جیگررررررررررررررنه بابا اسم كي رو ديدي تا حالا اخبار باشه؟
چون كنجكاوم و توي اين سايت از اول به دنبال خوندن خبراي جديد و خوندن آخرين اخبارش بودم،اينو گذاشتم
خو تو هم شوهر زن تناردیه همون زشته ههههههههههههههههههههههههواااااااااا حقت همون زن تنازدیه هستتتتفنه من مهرباننننننننن
خو تو هم شوهر زن تناردیه همون زشته هههههههههههههههههههههههه
مگه اسمش چیه که اریا اولشه؟//؟اریا اول اسم داداشمه
نه تو کارتونیش هم خودش هم زنش زشت بودن ههههههههههههههههههاوهههههههه من که از خدامهههههه داستان گفته ظالمه نگفته زشته کههههه اون موقع دیگه خودم میفرسمت بری رودخونه اب بیاری هر روز
ووووای خدا من از دسته خودتو اون زن گنداخلاقت شانس نیوردم ژان وال ژان کجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییی:78:
نه تو کارتونیش هم خودش هم زنش زشت بودن هههههههههههههههههه
ژان واژان با دوست دخترش رفته بیرون دارن سمبوسه میزنن فعلا سرش گرمه[/QUOTE]جججااااااااااااااااااااااااااااانم واسه ژان وال ژان تو کفشم اخه اون موقع هم سمبوسه بوددددددددددددددددددددددددددد
وااای یعنی حاضری بخاطر اذیتم اینکارو بکنی؟؟نامرد اونیه که این کارو نکنهاااااااااااااااااااصلاااااااااا زشت ترین زن ادم هم باشه من میگیرمش تا تورو اذیت کنم کوزتتتتتت
ژان واژان با دوست دخترش رفته بیرون دارن سمبوسه میزنن فعلا سرش گرمه[/QUOTE]جججااااااااااااااااااااااااااااانم واسه ژان وال ژان تو کفشم اخه اون موقع هم سمبوسه بوددددددددددددددددددددددددددد
آره بابا بوددددددد فقط وارد ایران نشده بودششششششش
وااای یعنی حاضری بخاطر اذیتم اینکارو بکنی؟؟نامرد اونیه که این کارو نکنهاااااااااااااااااا
آرینمگه اسمش چیه که اریا اولشه؟//؟
حالا 90 درصدش که شبیهشهخسته نباشینااااا
آرین اولش آریاست؟؟