sara77
New member
بیااااااا اوردمشششششششششششششششششبرو بیارششششش زن تناردیه رو اگه منو قابل دونست همین الان میبرمش محضررررررر
بیااااااا اوردمشششششششششششششششششبرو بیارششششش زن تناردیه رو اگه منو قابل دونست همین الان میبرمش محضررررررر
ساناز جون اریا یکم...........اخه اریا تو نمیتونی تشخیص بدی فرقشون تو الف و نونحالا 90 درصدش که شبیهشه
بیااااااا اوردمششششششششششششششششش
خو توچیکار داری من اوردمش دیگه فقط مونده تو بببینیش اون همه جوره قبولت داره اقاااااااااااا:65d6a5d6s:
اااااخی پسرای مملکتمون همشون دارن هنگ میکنن :black_eyed:طفلک پسر خوبی بود چی شدهبا اجازهههه بزرگترا بلهههههه پیش به سوی کوزتتتتتت
اااااخی پسرای مملکتمون همشون دارن هنگ میکنن :black_eyed:طفلک پسر خوبی بود چی شده
ااره دلم میسوزه که تا الان شکست عشقیشو تحمل میکرررررررد :33:هنوز هم پسر خوبیه حالشم خوبه خوبه دلتم بسوزهههههه
واقعا هم همین طوره!یکی از عزیزام به خاطر اینکه من خیلی شلوغم منو به این اسم صدا میزد... منم به همین دلیل این اسمو انتخاب کردم...:heart:
اسم جیرجیرک منو یاد شلوغی میندازه :thanks:
اسم سارا.....
دیگه همه نظری دارن ولی من ازین اسم شم نمیاد یاد یکی از دوستای خبیثم میفتم که تا تونست به من بدی کرد... اه باباوووووووووو
roj : معنيش قشنگه ولي ياد رژ لب مي افتم![]()
ببین رژ لب جون اینجوری خانما ناراحت میشنt0837h0nn8zfqu8ultمن اسم همرو دوس دارم...
![]()
بدگویی نبود که.. تداعی ی خاطره بده واسم فقط اون اسم..واااااا دخترا هم خبیث میشن؟؟؟؟عجب تا حالا ندیده بودم یه دختر از دوستش بد بگه ها
بدگویی نبود که.. تداعی ی خاطره بده واسم فقط اون اسم..