اسم کاربری نفر قبلی چجوریاست؟...خوشت میاد؟

sara77

New member
من نمیدونم این ادمین چرا اجازه داده این کوزت تو سایت عضو بشه تو کار همه شیطونی میکنههههههه
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultمن دخمل خوفیم فهمیدی حالا بیا جلو:eek:t0837h0nn8zfqu8ult بیا ادب شدی دیگه پرویی نبینم اازت بازم سوتی میگیرم بدجورررررررررررررررررررررر

ariya21

New member
:eek:t0837h0nn8zfqu8ultمن دخمل خوفیم فهمیدی حالا بیا جلو:eek:t0837h0nn8zfqu8ult بیا ادب شدی دیگه پرویی نبینم اازت بازم سوتی میگیرم بدجورررررررررررررررررررررر

واااااااااا حقت همون زن تنازدیه هستتتتفنه من مهرباننننننننن

sara77

New member
نه بابا اسم كي رو ديدي تا حالا اخبار باشه؟
چون كنجكاوم و توي اين سايت از اول به دنبال خوندن خبراي جديد و خوندن آخرين اخبارش بودم،اينو گذاشتم
تو گفتی سارا اسمته منم خاستم بگم خب پرسیدن داشت پ اخبار اسمته به این دلیل جیگرررررررررررررر

ariya21

New member
خو تو هم شوهر زن تناردیه همون زشته هههههههههههههههههههههههه

اوهههههههه من که از خدامهههههه داستان گفته ظالمه نگفته زشته کههههه اون موقع دیگه خودم میفرسمت بری رودخونه اب بیاری هر روز

sara77

New member
ووووای خدا من از دسته خودتو اون زن گنداخلاقت شانس نیوردم ژان وال ژان کجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییی:78:

sara77

New member
اوهههههههه من که از خدامهههههه داستان گفته ظالمه نگفته زشته کههههه اون موقع دیگه خودم میفرسمت بری رودخونه اب بیاری هر روز
نه تو کارتونیش هم خودش هم زنش زشت بودن هههههههههههههههههه

ariya21

New member
ووووای خدا من از دسته خودتو اون زن گنداخلاقت شانس نیوردم ژان وال ژان کجااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییییییییییییییییییی:78:

ژان واژان با دوست دخترش رفته بیرون دارن سمبوسه میزنن فعلا سرش گرمه

sara77

New member
ژان واژان با دوست دخترش رفته بیرون دارن سمبوسه میزنن فعلا سرش گرمه[/QUOTE]جججااااااااااااااااااااااااااااانم واسه ژان وال ژان تو کفشم اخه اون موقع هم سمبوسه بوددددددددددددددددددددددددددد

sara77

New member
اصلاااااااااا زشت ترین زن ادم هم باشه من میگیرمش تا تورو اذیت کنم کوزتتتتتت
وااای یعنی حاضری بخاطر اذیتم اینکارو بکنی؟؟نامرد اونیه که این کارو نکنهاااااااااااااااااا

ariya21

New member
ژان واژان با دوست دخترش رفته بیرون دارن سمبوسه میزنن فعلا سرش گرمه[/QUOTE]جججااااااااااااااااااااااااااااانم واسه ژان وال ژان تو کفشم اخه اون موقع هم سمبوسه بوددددددددددددددددددددددددددد

آره بابا بوددددددد فقط وارد ایران نشده بودششششششش

بالا