به نظر،حالا کدومش با اعتمادبنفستر میزنه آرمان یا آزاده!؟
هر دو!
به نظر،حالا کدومش با اعتمادبنفستر میزنه آرمان یا آزاده!؟
قابل توجه ارمین ارسام ارشام ارمین ایدین؟؟!!نه که اونا خودشون خونده باشن قبول شده باشنا.نه.دعاش گرفته.بیا و بگو.وگرنه دعا معکوس میکنه پودر میشیا.از ما گفتن:motat:خواهش میکنم حالا که بهت یه چیزی یاد دادم بگو اسمت جیه دیگه تازه من دعامم خوب میگیره واسه ارشد و ژوپیتر من دعا کردم قبول شدن اسمتو بگو تا بدونم برا کی دعا کنم:wacsmiley:
خب اونا خوندن ولی تاثیر دعا من هم هست باور نداری صبر کن ببین واریا اگه امسال قبول نشد خوب واسه اونم دعا کردم ها....پس مواظب خودت باش پودر نشی:tonguesmiley:قابل توجه ارمین ارسام ارشام ارمین ایدین؟؟!!نه که اونا خودشون خونده باشن قبول شده باشنا.نه.دعاش گرفته.بیا و بگو.وگرنه دعا معکوس میکنه پودر میشیا.از ما گفتن:motat:
برو................اگه نمیخواستی بگی که راهنمایی نمیکردی به چشمای آواتارم نیگا دلت میاد؟!؟!؟!؟!؟!!بچه ها، اومدیم و با هم نسازیم اا!7977cujr38iyymsu8:
نه جدی جدی گذاشتم بعداً بگم.:riz513::rose::28:
دیالوگه رو بگو جاش a_67 بذار.:tonguesmiley:تو رو خدا اسمتو بگو یه دیالوگی هست خیلی آرزوشو داشتم بگم میخوام بگم واسه همین باید اسمتو بگی خوااااااااااااااااااهش
ها؟نه جانم.تو دلت نمیاد دعا کنی من پودر شم ابجی کوچیکه.به چشای اواتارت نگاه کن:28:خب اونا خوندن ولی تاثیر دعا من هم هست باور نداری صبر کن ببین واریا اگه امسال قبول نشد خوب واسه اونم دعا کردم ها....پس مواظب خودت باش پودر نشی:tonguesmiley:
سلام رضا .. ببخشید وسط بحثای داغتون بچه ها ... اون آواتارتو که گفتم خیلی باحاله ...داری هنوز که ...؟ احیانا ننداختی دور که ؟پسری ولی داری ناز میکنی مثه دخترا.بگو جانم.منم به estel در دعا کمک میکنم کلا پودر میشیا.بگو.این یه تهدید بود.جدی بگیرش:motat:
باشه! حالا که بحث جدی شده و دارید تهدید می کنید میگم که::j58r36j3gcr4suxymupپسری ولی داری ناز میکنی مثه دخترا.بگو جانم.منم به estel در دعا کمک میکنم کلا پودر میشیا.بگو.این یه تهدید بود.جدی بگیرش:motat:
اینو که قبلا هم گفته بودید!!!!!!:smilies-azardl (12)باشه! حالا که بحث جدی شده و دارید تهدید می کنید میگم که::j58r36j3gcr4suxymup
یکی از اسم هایی هست که با "آ" شروع شده و 5 حرفیه! دیگه آخرشه! تخفیف مخفیف هم نداریم. گفته باشم!:thumbsupsmileyanim:
آخه نمیششه دیالوگش فقط با یه اسم 5 خرقیه با آر شروع شده باید باشهدیالوگه رو بگو جاش a_67 بذار.:tonguesmiley:
اصلا نگو منم از این به بعد مجبور میشم صدات کنم جفریباشه! حالا که بحث جدی شده و دارید تهدید می کنید میگم که::j58r36j3gcr4suxymup
یکی از اسم هایی هست که با "آ" شروع شده و 5 حرفیه! دیگه آخرشه! تخفیف مخفیف هم نداریم. گفته باشم!:thumbsupsmileyanim:
باشه بگو من قبول میکنم که به جای اسم من، از اسمی که با آر شروع میشه استفاده کنید.:tonguesmiley:آخه نمیششه دیالوگش فقط با یه اسم 5 خرقیه با آر شروع شده باید باشه
چه با حال. قبول میکنم!:tonguesmiley:اصلا نگو منم از این به بعد مجبور میشم صدات کنم جفری
جایزتونو پسندیدی؟
پس چی:4d564ad6:اینو که قبلا هم گفته بودید!!!!!!:smilies-azardl (12)
پسری ولی داری ناز میکنی مثه دخترا.بگو جانم.منم به estel در دعا کمک میکنم کلا پودر میشیا.بگو.این یه تهدید بود.جدی بگیرش:motat: