اسم شما چیه؟

reza.n

New member
خواهش میکنم حالا که بهت یه چیزی یاد دادم بگو اسمت جیه دیگه تازه من دعامم خوب میگیره واسه ارشد و ژوپیتر من دعا کردم قبول شدن اسمتو بگو تا بدونم برا کی دعا کنم:wacsmiley:
قابل توجه ارمین ارسام ارشام ارمین ایدین؟؟!!نه که اونا خودشون خونده باشن قبول شده باشنا.نه.دعاش گرفته.بیا و بگو.وگرنه دعا معکوس میکنه پودر میشیا.از ما گفتن:motat:

a_67

New member
بچه ها، اومدیم و با هم نسازیم اا!:p7977cujr38iyymsu8:
نه جدی جدی گذاشتم بعداً بگم.:riz513::rose::28:

mw.ashel

New member
دوستان از لیست اسامی که من گفتم بلاخره لایک کرد،احتمالات میگه شاید یکی از اون اسما باشه؟

estel

Member
قابل توجه ارمین ارسام ارشام ارمین ایدین؟؟!!نه که اونا خودشون خونده باشن قبول شده باشنا.نه.دعاش گرفته.بیا و بگو.وگرنه دعا معکوس میکنه پودر میشیا.از ما گفتن:motat:
خب اونا خوندن ولی تاثیر دعا من هم هست باور نداری صبر کن ببین واریا اگه امسال قبول نشد خوب واسه اونم دعا کردم ها....پس مواظب خودت باش پودر نشی:tonguesmiley:

estel

Member
بچه ها، اومدیم و با هم نسازیم اا!:p7977cujr38iyymsu8:
نه جدی جدی گذاشتم بعداً بگم.:riz513::rose::28:
برو................اگه نمیخواستی بگی که راهنمایی نمیکردی به چشمای آواتارم نیگا دلت میاد؟!؟!؟!؟!؟!!

reza.n

New member
پسری ولی داری ناز میکنی مثه دخترا.بگو جانم.منم به estel در دعا کمک میکنم کلا پودر میشیا.بگو.این یه تهدید بود.جدی بگیرش:motat:

reza.n

New member
خب اونا خوندن ولی تاثیر دعا من هم هست باور نداری صبر کن ببین واریا اگه امسال قبول نشد خوب واسه اونم دعا کردم ها....پس مواظب خودت باش پودر نشی:tonguesmiley:
ها؟نه جانم.تو دلت نمیاد دعا کنی من پودر شم ابجی کوچیکه.به چشای اواتارت نگاه کن:28:

persona

Member
پسری ولی داری ناز میکنی مثه دخترا.بگو جانم.منم به estel در دعا کمک میکنم کلا پودر میشیا.بگو.این یه تهدید بود.جدی بگیرش:motat:
سلام رضا .. ببخشید وسط بحثای داغتون بچه ها ... اون آواتارتو که گفتم خیلی باحاله ...داری هنوز که ...؟ احیانا ننداختی دور که ؟

a_67

New member
باشه! حالا که بحث جدی شده و دارید تهدید می کنید میگم که::j58r36j3gcr4suxymup
یکی از اسم هایی هست که با "آ" شروع شده و 5 حرفیه! دیگه آخرشه! تخفیف مخفیف هم نداریم. گفته باشم!:thumbsupsmileyanim:

mw.ashel

New member
یکی از اسم هایی هست که با "آ" شروع شده و 5 حرفیه! دیگه آخرشه! تخفیف مخفیف هم نداریم. گفته باشم!:thumbsupsmileyanim:
اینو که قبلا هم گفته بودید!!!!!!:smilies-azardl (12)

estel

Member
اصلا نگو منم از این به بعد مجبور میشم صدات کنم جفری

sepidh gh

New member

منم با آقا رضا موافقم پسر بودنو ... حالا کسی میاد کشف کنیم اسمشو

بالا