خیلی ممنون. چشم. به امید خدا.:smilies-azardl (181:28:شما خوب درس بخون...مام برات دعا میکنیم.ایشاللللللا که قبولی:auizz3ffy9vla57584x.عجب ماهیم هست.اسفند.به جای کادوی تولدم باید خبر قبولیتو بدی:28:
خیلی ممنون. چشم. به امید خدا.:smilies-azardl (181:28:شما خوب درس بخون...مام برات دعا میکنیم.ایشاللللللا که قبولی:auizz3ffy9vla57584x.عجب ماهیم هست.اسفند.به جای کادوی تولدم باید خبر قبولیتو بدی:28:
بله. خیلی ممنون از لطف تون.:rose:آزمون شما 10 اسفنده؟15 ام نیست؟
ان شاءالله موفق باشید![]()
شما ازم چه جایزه ای میخوای که خدمتت تقدیم کنم؟؟؟:28:آشل جایزه من چی می شه ؟؟؟؟:New (6):
بستگی به این داره که جایزه چی بخواین؟من بد جوری رفتم رو فاز جایزه !!!!حالا اگه دعامون گرفت حاضری جایزه مونو بدی؟؟!!!
شما ازم چه جایزه ای میخوای که خدمتت تقدیم کنم؟؟؟:28:
نمیگم!آرتام نیستی آقا یا خانوم محترم a_67
نمیگم!
حالا آرتام اسم دختره یا پسر؟:21:
جایزتونو پسندیدی؟عزیزم هر چی مرامت می ده !!
چه با اعتماد به نفس گفتی!:applause:من میگم آرمان هستی!
نه آزاده ! البته اگه دختر باشی!
نه گفتن اولش آ و 5 حرفیa67 پسره دیگه.تابلوهه دیگه.اسمشم نمیدونم چرا به ذهنم سهراب اومد.
آخه این درسته که منو شبی بیخواب کنی آرتام اسم پسرهنمیگم!
حالا آرتام اسم دختره یا پسر؟:21:
حالا کدومش با اعتمادبنفستر میزنه آرمان یا آزاده!؟چه با اعتماد به نفس گفتی!:applause:
ولی من باز هم لو نخواهم داد!:thumbsupsmileyanim:
قبل از این گفتم و منa67 پسره دیگه.تابلوهه دیگه.اسمشم نمیدونم چرا به ذهنم سهراب اومد.
تو رو خدا اسمتو بگو یه دیالوگی هست خیلی آرزوشو داشتم بگم میخوام بگم واسه همین باید اسمتو بگی خوااااااااااااااااااهشقبل از این گفتم و من
بار دگر می گویماینا رو حالت شعری با آهنگ بخونید!)
نمی تونید از زیر زبونم بکشید.:thumbsupsmileyanim::smiliess (3):
آقا یه مورد دیگه برای حدس زدن پیدا کنید چون گفتم که نمیگم تا اانتایج بیاد.آخه این درسته که منو شبی بیخواب کنی آرتام اسم پسره
آبتین،آتیلا،آرتین،آرسن،آرمان،آیدین؟؟؟؟؟این همه اسم شیک برات نوشتم حالا کدومشونید؟؟؟قبل از این گفتم و من
بار دگر می گویماینا رو حالت شعری با آهنگ بخونید!)
نمی تونید از زیر زبونم بکشید.:thumbsupsmileyanim::smiliess (3):
خواهش میکنم حالا که بهت یه چیزی یاد دادم بگو اسمت جیه دیگه تازه من دعامم خوب میگیره واسه ارشد و ژوپیتر من دعا کردم قبول شدن اسمتو بگو تا بدونم برا کی دعا کنم:wacsmiley:آقا یه مورد دیگه برای حدس زدن پیدا کنید چون گفتم که نمیگم تا اانتایج بیاد.
ممنون. واقعاً نمی دونستم که اسم پسره یا دختر.:riz304: