فعلاً یه دو روزیه که دارم استراحت می کنم.
فک کنم قبلا روز و ساعتش هم مشخص شده بود:21:
شما نمی دونید بچه ی مردم رو معتاد کردند رَ َ فت............
فک کنم قبلا روز و ساعتش هم مشخص شده بود:21:
شما دوروز دیگه دکتر شدین میخواین همین جوری با مریضاتون دعوا کنین؟؟؟:smilies-azardl (12)من چه می دونم.
آقا چرا اینقد سوالای سخت سخت می پرسید؟؟!!!!
من مگه امضا شناسم!:mad_majidonline:
آماده ی شنیدن و مبارزه با هر گونه تحریمی هستم.:New (6):پس ماهم شما رو تحریم میکنیم:sdasdasd:
از دوروز بیشتره ها؟؟؟من حواسم هست:motat::tonguesmiley:فعلاً یه دو روزیه که دارم استراحت می کنم.
دعوا هم بخشی از روند درمان هست.مگه شما نمی دونید؟؟:shocked::shocked::shocked:شما دوروز دیگه دکتر شدین میخواین همین جوری با مریضاتون دعوا کنین؟؟؟:smilies-azardl (12)
بابا فقط بگو آقای دکتر میشی یا خانم دکتر؟؟؟:sad:دعوا هم بخشی از روند درمان هست.مگه شما نمی دونید؟؟:shocked::shocked::shocked:
دست رو دلم نذار که خونه...از دوروز بیشتره ها؟؟؟من حواسم هست:motat::tonguesmiley:
اگه بگم که نمیشه. فقط میگم اسم من 5 حرفیه و اولش هم آ هست و دیگه هیچی نمی گم تاااااااااااا وقتی که نتایج اون آزمون بیاد.بابا فقط بگو آقای دکتر میشی یا خانم دکتر؟؟؟:sad:
داری نزدیک میشیاایضا صفورا و طهورا...
واااای عجب راهنمایی ای؟؟؟:smiliess (15):شما که کلشو گفتی دیگه ما چیرو حدس بزنیم؟؟:65d6a5d6s:اگه بگم که نمیشه. فقط میگم اسم من 5 حرفیه و اولش هم آ هست و دیگه هیچی نمی گم تاااااااااااا وقتی که نتایج اون آزمون بیاد.
آرمان نیست !؟اگه بگم که نمیشه. فقط میگم اسم من 5 حرفیه و اولش هم آ هست و دیگه هیچی نمی گم تاااااااااااا وقتی که نتایج اون آزمون بیاد.
خانما جایزشو بدین:auizz3ffy9vla57584xشاید:
صبورا؟
خوبه پس قبول میشه !!خانما جایزشو بدین:auizz3ffy9vla57584x
نه نه نههههههههههههه.باورم نمیشه ای خدااااااااا:13::mad_majidonline::sdasdasd:خانما جایزشو بدین:auizz3ffy9vla57584x
دیدین گفتم جایزه مال منه!:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:خانما جایزشو بدین:auizz3ffy9vla57584x
نه! ولی قرارم نیست بگم. حالا چون شمایید، درست نبودن حدس تون رو گفتم ولی دیگه به بقیه نمیگم!:motat:آرمان نیست !؟
:14::smilies-azardl (12):sadsmiley:دیدین گفتم جایزه مال منه!