واریا تو چرا اینقد حسودیت میشه! یه کم با من دوست باش دیگه!:smiliess (7)::14::smilies-azardl (12):sadsmiley:
واریا تو چرا اینقد حسودیت میشه! یه کم با من دوست باش دیگه!:smiliess (7)::14::smilies-azardl (12):sadsmiley:
خب هی میای همه اسمارو درست میگی آدم حسودیش میشه دیگهواریا تو چرا اینقد حسودیت میشه! یه کم با من دوست باش دیگه!:smiliess (7):
بابا مهسا جون حالا من 2 بار اومدم، بیشتر که نیومدم!خب هی میای همه اسمارو درست میگی آدم حسودیش میشه دیگه:smiliess (7):.....بعدشم من با کسی که نمیدونم دختره یا پسر دوست نمیشم....:tonguesmiley:
خب آدم در علامت سوال به سر میبره اینجوری....باشه پس من دختر در نظر میگیرم:28:بابا مهسا جون حالا من 2 بار اومدم، بیشتر که نیومدم!
حالا چه فرقی می کنه که من پسر باشم یا دختر، هر کدوم رو که راحت تری در نظر بگیر.:a2d3:
دیدین گفتم جایزه مال منه!:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
خب آدم در علامت سوال به سر میبره اینجوری....باشه پس من دختر در نظر میگیرم:28:
باشه ولی کل اش هم مال منه!
قبول نیس...نصف جایزه برا منه![]()
باشه. شما هم دختر در نظر بگیر. ولی من که با این حرفا نمیگم که! خیال کردین میگم نهههههههههههه:thumbsupsmileyanim:منم میگم دختره
چون آقایون معمولا حوصله تایپ طولانی ندارن![]()
نه 4 حرفیه.
باز اومدیم یه جایزه بگیریمااااااااامن قبول ندارم زهرا خانوم شما گفتی 4 هرفیه سندش هم صفحه ی 130 هست !!!!!
باز اومدیم یه جایزه بگیریمااااااااا
نمی ذارن که!:smilies-azardl (12)
سپیده جان صفحات آخری معتبر تره پس جایزه مال منه دیگه!:riz513:
تا حالاش که یه جایزه با عیار گیرم اومده ولی اینبار انگار از جایزه مایزه خبر مبری نیست!عزیزم من هم می تونم یه اسم توی ذهنم بگیرم بعد هر جور دوست داشتم با توجه به نظریات دوستان تغییر بدم !!!
جایزه منو هم ندادن .... اگه چیزی گیر من اومد به شما هم جایزه می رسه !!!!
نوشدارو پس از مرگ سهراب رو می خوام چیکار!سه شنبه 15اسفند ساعت 16 نصف جایزه تحویل شما داده میشه![]()
شما خوب درس بخون...مام برات دعا میکنیم.ایشاللللللا که قبولی:auizz3ffy9vla57584x.عجب ماهیم هست.اسفند.به جای کادوی تولدم باید خبر قبولیتو بدی:28:نوشدارو پس از مرگ سهراب رو می خوام چیکار!
جایزه:
بچه ها برام دعا کنید روز 10 اسفند فقط همین.:rose:
نوشدارو پس از مرگ سهراب رو می خوام چیکار!
جایزه:
بچه ها برام دعا کنید روز 10 اسفند فقط همین.:rose: