sepidh gh
New member
حالا بگین من دخترم یا پسر!؟:smiliess (11):
اسمم چیه؟
با توجه به yyyyy بهتون میاد پسر باشید ..اصطلاحاحاتی هم که استفاده می کنید یه خورده پسرونه ست ........حالا چن حزفیه ... اولش چیه ؟؟
حالا بگین من دخترم یا پسر!؟:smiliess (11):
اسمم چیه؟
ااااااااااااا imunooا شما پسری؟؟/؟شوخی میکنی من فک کردم دخملی چه سوتیه باحالی
پ چرا تو همه ی تاپیکا خودتو دختر جا زدی:smiliess (12):
اصن اسم خودت چیه اریااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟/هه نکنه خودت قلی هستی لو نمیدی:33:
جدا واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدای من:smilies-azardl (113مرسی سعیده جون، هنوز تو شک a-67 هستم ،باورم نمیشه پسر نباشه.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اسم استل خیلی بهش میاد،
چرا منو حدس نمی زنید؟
چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟خب لو نمیدی چرا عسیسم مارو قابل نمیدونی اسم واقعیتو بگی نترس چشت نننننننننمیزنیم
اول اینکه من سوتی نداشتم که اونجا بنویسم!!!!!!!!!تو سوتیا که تعریف میکردی دوره دانشجویی همش میگفتی وااااااااااااااای باورم نمیشه خب چرا اوارتارت دخملونس؟/؟هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تازه دختر بودن کلی افتخار میخاد هرکسی نمیتونه از پسش بر بیاد:33:
آره البته بعد از این که فهمیدم تمام پله های ترقی رو داری دو تا یکی میکنی ،فائقه برازندته:smilies-azardl (113جدا واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدای من:smilies-azardl (113
آفرین به این میگن یه فکر بکرولییییییییییییییییییییییییییییییی اونوقت با چی سرگرم بشیم ؟در راستای اینکه دوستان هر روز یه سوال براشون پیش میاد یه روز اسم؛ یه روز سال تولد و............. لطفا تمامی بچه ها یه کپی از صفحه اول شناسنامه ( متاهل ها صفحه دوم هم الزامی است) را اسکن کرده روی سایت قرار بدن و خیال ملتی را آسوده کنند. : :tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:
ا
دختر یا پسر بودن افتخار نیست
افتخار اینکه که . . .. . . . . . .. . .. . . . .:33:
سال اول دانشگاه تهران قبول شی ... ها؟؟؟؟