اسم شما چیه؟

shayeste

New member
در راستای اینکه دوستان هر روز یه سوال براشون پیش میاد یه روز اسم؛ یه روز سال تولد و............. لطفا تمامی بچه ها یه کپی از صفحه اول شناسنامه ( متاهل ها صفحه دوم هم الزامی است) را اسکن کرده روی سایت قرار بدن و خیال ملتی را آسوده کنند. : :tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:

TUMS

Well-known member
ااااااااااااا imunooا شما پسری؟؟/؟شوخی میکنی من فک کردم دخملی چه سوتیه باحالی

اهوم پسرم!!!
جالبه همه فکر میکردن من دخترم:sdasdasd:
شما دیگه بعیده سارا:smilies-azardl (113
آخه من چیم به دخترا میخوره نمیدونم

TUMS

Well-known member
پ چرا تو همه ی تاپیکا خودتو دختر جا زدی:smiliess (12):

کی ؟؟؟؟؟؟؟
من؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر یه نفر بگه که من یه جایی خودمو دختر معرفی کردم بگه من بهش جایزه میدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:28:
تازه دختر بودن که افتخار نیست!!!!!!!!!:smilies-azardl (113

sara77

New member
تو سوتیا که تعریف میکردی دوره دانشجویی همش میگفتی وااااااااااااااای باورم نمیشه خب چرا اوارتارت دخملونس؟/؟هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تازه دختر بودن کلی افتخار میخاد هرکسی نمیتونه از پسش بر بیاد:33:

sara77

New member
هم اره هم نه :25r30wi:نه حالا گریه نکن چند حرفه؟؟؟بعد اولش چیه شاخ داره؟؟

sara77

New member
اصن اسم خودت چیه اریااااااااااااااااااااااااااا؟؟؟؟/هه نکنه خودت قلی هستی لو نمیدی:33:

sara77

New member
چرااااااااااااااااااااااااااااا؟؟خب لو نمیدی چرا عسیسم مارو قابل نمیدونی اسم واقعیتو بگی نترس چشت نننننننننمیزنیم

estel

Member
مرسی سعیده جون، هنوز تو شک a-67 هستم ،باورم نمیشه پسر نباشه.:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اسم استل خیلی بهش میاد،
چرا منو حدس نمی زنید؟
جدا واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدای من:smilies-azardl (113

TUMS

Well-known member
تو سوتیا که تعریف میکردی دوره دانشجویی همش میگفتی وااااااااااااااای باورم نمیشه خب چرا اوارتارت دخملونس؟/؟هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا تازه دختر بودن کلی افتخار میخاد هرکسی نمیتونه از پسش بر بیاد:33:
اول اینکه من سوتی نداشتم که اونجا بنویسم!!!!!!!!!
بعدشم هر کی گفت وااااااااااااااااااااای باورم نمیشه دختره!!!!!:28:
دختر یا پسر بودن افتخار نیست
افتخار اینکه که . . .. . . . . . .. . .. . . . .:33:

am-ml

New member
جدا واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدای من:smilies-azardl (113
آره البته بعد از این که فهمیدم تمام پله های ترقی رو داری دو تا یکی میکنی ،فائقه برازندته:smilies-azardl (113

am-ml

New member
در راستای اینکه دوستان هر روز یه سوال براشون پیش میاد یه روز اسم؛ یه روز سال تولد و............. لطفا تمامی بچه ها یه کپی از صفحه اول شناسنامه ( متاهل ها صفحه دوم هم الزامی است) را اسکن کرده روی سایت قرار بدن و خیال ملتی را آسوده کنند. : :tonguesmiley::thumbsupsmileyanim:
آفرین به این میگن یه فکر بکرولییییییییییییییییییییییییییییییی اونوقت با چی سرگرم بشیم ؟

TUMS

Well-known member
سال اول دانشگاه تهران قبول شی ... ها؟؟؟؟

نقطه چین گذاشتم به دلیل اینکه خودتون پرش کنید!!:smiliess (8):!
حالا به نظر شما این افتخاره و نظرتون محترمه!!!!!!!!!!!!!!:28:
و هر کسی هر جور دوس داشت تکمیلش کنه!:smilies-azardl (113

بالا