اسم شما چیه؟

ZOT

New member
حرف آخر:
علی، کلثوم، مشهدیه یره، آرمان، اصرار بر اسم آزاده و ... آقا هر جور راحتید! من که با این روش های حرف از زیر زبون کشی شما، که خودمو لو نمیدم.:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:
خب یه موقع تا 15 اسفند دنیا بهم ریخت یه وقت اصن من مردم ! اومدیمو این قضیه ی پایان دنیا تو سال2012 درست دراومد . . . . بازم بگم . . . خب بگو اسمتو دیگه . . .!:New (6):

a_67

New member
خب یه موقع تا 15 اسفند دنیا بهم ریخت یه وقت اصن من مردم ! اومدیمو این قضیه ی پایان دنیا تو سال2012 درست دراومد . . . . بازم بگم . . . خب بگو اسمتو دیگه . .
نکاتی برای توجه::motat:
نامبر 1: کی گفته که قراره روز 15 اسفند 91 اسم بنده فاش بشه. بنده در اینجا با تمام قوا این خبر رو تکذیب می کنم! (اگه قراره اسمم یه زمانی فاش بشه، اون زمان میتونه اوایل خرداد 92 باشه.)
شماره 2: به من چه که می خواد دنیا تموم بشه! اگه مصلحت باشه و توی تقدیرت باشه اسم منو خواهی فهمید!:riz277:
دوستای گلم
دلیل اینکه فعلاً نمی خوام اسمم و ... رو بگم اینه که: تا زمانی که اون آزمون رو ندادم و جوابش نیومده، به عنوان کسی که به جمع علوم پزشکی ها اومده، این اومدنم قطعی نیست.
از طرفی حرف از تقدیر و سرنوشت و ... شد: باید بگم که تا خدا چی بخواد؛ شاید به روز امتحان هم نرسیدم و...هیچ کس که خبر نداره از آینده. پس زیاد نباید نگران آینده بود و به عبارتی هر چه پیش آید، خوش آید.:rose:

ببینید من دو تا اسم گفتما و دو تاااااااااااااااا خیلی زیااااااااااده! خیلی ها فقط یکی میگن! خیلی های دیگه هم اصلاً نمی گن! پس جای هیچ گونه چونه زدنی نیست. تخفیف هم نداریما و گرنه التحریمات علیه یوها بیگی نینگ! گفته باشم! فردای روز نیاین اعتراض کنید که نگفتی ها!:thumbsupsmileyanim:

mohana

Well-known member
اصلا ما از خیر اسم شما گذشتیم:smiliess (7):
d_upset.gif

نخواستیم اصلا...
hysteric.gif

sara77

New member
والا فک کنم دخملی از بس ناز میکنی یه ملتو کچل کردیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

reza.n

New member
صفدر جان چرا در بحث 2 نفر دخالت میکنی؟؟؟ خوشبختانه هنوز اسم اصلی علی جان مشخص نشده که من شرطو ببازم و بشم کلثوم. همچنان سر موضع خودم هستم که اسمش علیه. من که دیگه همه جا علی صداش میکنم.
کلثوم جان تعداد لایک ها به اون پست من و این پست تو خودش نشون میده که کی صفدره و تو کلثومی:whistle:با حقیقت نجنگ.بپذیر تقدیرت رو!!:dadad4:

نگاه

New member
کلثوم جان تعداد لایک ها به اون پست من و این پست تو خودش نشون میده که کی صفدره و تو کلثومی:whistle:با حقیقت نجنگ.بپذیر تقدیرت رو!!:dadad4:

رضااااااااااااااااا.. مهتاب رو اذیت نکن دیگهههههه..گناه داره بنده خدا.. کلثوم همون a_67 هست.. باور کن..

reza.n

New member
رضااااااااااااااااا.. مهتاب رو اذیت نکن دیگهههههه..گناه داره بنده خدا.. کلثوم همون a_67 هست.. باور کن..
چشم جانم.اذیت که نیست.شوخیه دیگه.وگرنه که اصن ما بچه های سایت کاسه کوزه یکی هستیم.:heart:

antenyus

Active member
سلام به همگی
چی شد چه خبر اسمی، نشونی، حرفی چیزی لو نرفته که ما بیخبر باشیم؟
یه پیشنهاد دارم مثلا این a-67 که میگه اسمش 5 حرفیه و اولشم آ ست ما میایم اینجوری ( آ ، _ ، _ ، _ ، _ ) درست میکنیم بعد حدس میزنیم اگه هرکدوم از حرف هاش درست بود صاحب اسم بگه درسته چطوره؟
اه ه ه ه یادش بخیر دوران طفولیت چقد از این بازیا میکردیم :(40): :65d6a5d6s:

ariya21

New member
اوهوووووووووو چه امار بازدیدی داره این تاپیک بابا یه کم هم بحث علمی بکنید

sara77

New member
نبابا بحث علمی دیگه تو این تورم فایده نداره جیگر همین کارمونو ادامه بدیمممممممممممممممم:a2d3:

sara77

New member
خب چن حرفه؟؟/توجیب جامیشه شاخ داره ..................................................اولش چیه //؟؟؟اخرش؟؟؟ا

sara77

New member
وااااااااااااااااااااااااااای نه شهرام 25؟؟؟؟/؟خدا شفات بده خو چنتا اسم داری هنگ کردم

antenyus

Active member
اوهوووووووووو چه امار بازدیدی داره این تاپیک بابا یه کم هم بحث علمی بکنید

بحث علمی!!!!!!!!!!!!!!!! خوب مثلا چی بگیم؟ اینکه بحث کنیم اول مرغ بوجود اومد یا تخم مرغ خوبه؟ فک کنم هیچ وقت این بحث تموم نشه !!!؟؟؟...........:p7977cujr38iyymsu8:

sara77

New member
حالا مرغه چه ذوقی میکنه میگه نگا چقدمهم شدم علمو ول کردن منو چسبیدن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

بالا