خب یه موقع تا 15 اسفند دنیا بهم ریخت یه وقت اصن من مردم ! اومدیمو این قضیه ی پایان دنیا تو سال2012 درست دراومد . . . . بازم بگم . . . خب بگو اسمتو دیگه . .
نکاتی برای توجه::motat:
نامبر 1: کی گفته که قراره روز 15 اسفند 91 اسم بنده فاش بشه. بنده در اینجا با تمام قوا این خبر رو تکذیب می کنم! (
اگه قراره اسمم یه زمانی فاش بشه، اون زمان
میتونه اوایل خرداد 92 باشه.)
شماره 2: به من چه که می خواد دنیا تموم بشه! اگه مصلحت باشه و توی تقدیرت باشه اسم منو خواهی فهمید!:riz277:
دوستای گلم
دلیل اینکه فعلاً نمی خوام اسمم و ... رو بگم اینه که: تا زمانی که اون آزمون رو ندادم و جوابش نیومده، به عنوان کسی که به جمع علوم پزشکی ها اومده، این اومدنم قطعی نیست.
از طرفی حرف از تقدیر و سرنوشت و ... شد: باید بگم که تا خدا چی بخواد؛ شاید به روز امتحان هم نرسیدم و...هیچ کس که خبر نداره از آینده. پس زیاد نباید نگران آینده بود و به عبارتی هر چه پیش آید، خوش آید.:rose:
ببینید من دو تا اسم گفتما و دو تاااااااااااااااا خیلی زیااااااااااده! خیلی ها فقط یکی میگن! خیلی های دیگه هم اصلاً نمی گن! پس جای هیچ گونه چونه زدنی نیست. تخفیف هم نداریما و گرنه التحریمات علیه یوها بیگی نینگ! گفته باشم! فردای روز نیاین اعتراض کنید که نگفتی ها!:thumbsupsmileyanim: