اسم شما چیه؟

a_67

New member
a-67 شمام مثل روح در فضا حضور داریا؟؟؟میای لایک میزنی ،پست میدی،بعد از اونور میگی خداحافظ تا 15 اسفند....ترک کن عزیز من ترک کن....بعدا دکترا قبول میشی به خاطر همین اعتیادت،ردت میکننا؟؟حالا از من گفتن بود
و شما آقا رضا...معلم نمیشی که.استاد میشی.خدا به داد دانشجوهات برسه
پس چی فکر کردی که فقط خودت می تونی نا مرئی شی!:ph34r-smiley::whistle:
از طرفی بیا ثابت کن که من چنین حرفی زدم! کو این امضایی که گفتی! :p:a2d3:
چشم،انشا ا... ترک خواهم کرد.

reza.n

New member
استاد همون معلمه دیگه.اسم معلمو بیشتر دوس میدارم.:a2d3:نه بابا اینقده به بچه ها حال میدم.با همشون رفیق میشم

reza.n

New member
من کم کم کاملا دارم مطمئن میشم a67 دختره.البته 2 تا تئوری جدید دارم:1.اینکه اکانتشو داده به یه خانوم به جاش میاد.2.اینکه یه خانومی کنارش نشسته گاهی ایشون مینویسه گاهی اوشون.3.(الان به ذهنم اومد)قبلا خودشو بروز نمیداده ما فکر میکردیم پسره.4 هم هست که دیگه نمیگم.فعلا رو همینا فکر کنیم.
پ.ن.قضیه ی نقض دختر بودن:ایشون کامپیوتر میخونه:whistle::smiliess (3):

TUMS

Well-known member

خوب مثل اینکه خیلی حدس زدن سخت شده نه!!!!!!!!!!!!!!!
حالا چندتا اسم پسر که به رفتارام میخوره را بهم بگین:smiliess (11):
:riz277:
:smiliess (12):
یعنی اینقدر سخته!!!!!!!!!

waria

New member

خوب مثل اینکه خیلی حدس زدن سخت شده نه!!!!!!!!!!!!!!!
حالا چندتا اسم پسر که به رفتارام میخوره را بهم بگین:smiliess (11):
:riz277:
:smiliess (12):
یعنی اینقدر سخته!!!!!!!!!

امیرضا----علیرضا----نیما----شهاب----پارسا-----؟؟؟؟:p7977cujr38iyymsu8:

reza.n

New member
توو مایه های امید ایمان که نیستی هستی؟حس میکنم امید باشی تو ام

a_67

New member
من کم کم کاملا دارم مطمئن میشم a67 دختره.البته 2 تا تئوری جدید دارم:1.اینکه اکانتشو داده به یه خانوم به جاش میاد.2.اینکه یه خانومی کنارش نشسته گاهی ایشون مینویسه گاهی اوشون.3.(الان به ذهنم اومد)قبلا خودشو بروز نمیداده ما فکر میکردیم پسره.4 هم هست که دیگه نمیگم.فعلا رو همینا فکر کنیم.
پ.ن.قضیه ی نقض دختر بودن:ایشون کامپیوتر میخونه:whistle::smiliess (3):
بازم لو نمیدم!
smiliess (3).gif

ولی اگه ابراز احساسات لطیف نشان از دختر بودن و رشته ی تحصیلی کامپیوتر نشان از پسر بودنه؛ اون موقع در حق پسرها و دختر ها این یک بی انصافی محسوب میشه. معلم گرامی لطفاً دیدگاهتون رو تا حد امکان تغییر دهید.:riz277:

بازم لو نمیدم!
smiliess (3).gif

ولی اگه ابراز احساسات لطیف نشان از دختر بودن و رشته ی تحصیلی کامپیوتر نشان از پسر بودنه؛ اون موقع در حق پسرها و دختر ها این یک بی انصافی محسوب میشه. معلم گرامی لطفاً دیدگاهتون رو تا حد امکان تغییر دهید.:riz277:
نمیشه هم پسر باشی،هم دختر؟؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

reza.n

New member
بازم لو نمیدم!
smiliess (3).gif

اره دیگه.پ چی پ.همینه ولا غیر:a2d3::whistle:

TUMS

Well-known member
منم اون اوایل فکر میکردم دختره...اما یه بار عکس خودشو گذاشت واسه آواتارش فهمیدم پسره.....:65d6a5d6s:

یعنی رفتارام اینقدر دخترونه بود واریا جان!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smiliess (11):

بالا