ازدواج فامیلی

با ازدواج فامیلی موافقی یا مخالف

• مجموع رای دهندگان
    0

taksetareh

New member
ما ازدواج فامیلی زیاد داشتیم مشکلاتشون بیشتر بقیه زوج هاست به خصوص دخالت خانواده ها

Delaram92

New member
ازدواج فامیلی غیر از بیماریهای ژنتیکی یه سری معایب دیگه ای هم میتونه داشته باشه

BBT

New member
ازدواج فامیلی غیر از بیماریهای ژنتیکی یه سری معایب دیگه ای هم میتونه داشته باشه

بله یکی از بزرگترین معایب دیگه اش همون بود که ستاره خانم اشاره کردن دخالت های خانواده ها

pink bloom

New member
من با ازدواج فامیلی مخالفم چون به نظرم اونقدری که باید حریم ها حفظ نمیشه،تاثیر فامیل و خانواده تو زندگی بیشتره

asie67

New member
بسه بابا
چه خبره همش از ازدواج فامیلی بد میگین؟امام حسین و امام حسن ع هم بچه هاشون با هم ازدواج کردن!!!
منم فکرنمیکردم یه روزی با فامیل ازدواج کنم اما الان پسرخالم شوهرمه!!!
درسته که بابت بچه نگرانی دارم اما آرامشی که دارم به این نگرانی می ارزه!!!!
تو دوره زمانه ای که همسایه از هم خبر نداره چطور میشه تحقیق کرد و از خوب بودن طرف مقابل مطمئن شد
فعلا تمام ازدواجها داره به سمت فامیلی میره چون ترس از آدم ناشناس زیاده!!!!
بنظرمن اگه یه ادم خوب و درستکار برای ازدواج پیدا بشه نباید به بهانه فامیل بودن رد کرد
از ما گفتن بود!!!!!!

BBT

New member
بسه بابا
چه خبره همش از ازدواج فامیلی بد میگین؟امام حسین و امام حسن ع هم بچه هاشون با هم ازدواج کردن!!!
تو دوره زمانه ای که همسایه از هم خبر نداره چطور میشه تحقیق کرد و از خوب بودن طرف مقابل مطمئن شد
بنظرمن اگه یه ادم خوب و درستکار برای ازدواج پیدا بشه نباید به بهانه فامیل بودن رد کرد
از ما گفتن بود!!!!!!

respect-067.gif

ketabsabz

Well-known member
تو خانواده ما هم ازدواج فامیلی خیلی زیاده و من خودم مخالف ازدواج فامیلی هستم ، به گفته ی یکی از دوستان ازدواج با غیرفامیل باعث میشه ک با افراد و خانواده دیگه آشنا بشی و ب گسترش روابط کمک میکنه
در عین حال ک میتونه سخت تر باشه اما خیلی بهتره ،
البته اینجا هم مطلق نمیشه حرف زد و گفت همیشه ازدواج فامیلی بده

BBT

New member
به قول دکتر لاریجانی دوستان در رای گیری شرکت فرمایند !!!

omid9030

New member
بسه بابا
از ما گفتن بود!!!!!!

دسستت درد نکنه داشتم از غصه میمردم

omid9030

New member
bbtجان خدا خیرت بده هی گفتی ازدواج فامیلی بده تا من امشب خوابم نبره وهی گریه کنم
میدونی من عاشق دختر داییم هستمم
این و هم بگم من خودم رشته ژنتیک هستم وهمه این معایب رو میدونم اما چکار کنم عاشقم ونمیتونم این موضوع رو برای خودم هضم کنم
نخندین ا خوب دندون پزشکا هم دندون خراب دارن .چشم پزشکا اکثرا عینکی هستن
در ضمن ما تو خانواده مون اکثر اونایی که با غریبه ازدواج کرده شکست خورده(مطمئن باشید احساسی حرف نمیزنم)
بله میدونم ازدواج فامیلی معایبی هم داره اما خوب محاسنی هم داره که امروزه بهش زیاد استقبال میشه

Delaram92

New member
bbtجان خدا خیرت بده هی گفتی ازدواج فامیلی بده تا من امشب خوابم نبره وهی گریه کنم
این و هم بگم من خودم رشته ژنتیک هستم وهمه این معایب رو میدونم اما چکار کنم عاشقم ونمیتونم این موضوع رو برای خودم هضم کنم
در ضمن ما تو خانواده مون اکثر اونایی که با غریبه ازدواج کرده شکست خورده(مطمئن باشید احساسی حرف نمیزنم)
بله میدونم ازدواج فامیلی معایبی هم داره اما خوب محاسنی هم داره که امروزه بهش زیاد استقبال میشه

اصلا گریه نکن برو با دختر داییت ازدواج کن هیچ مشکلی پیش نمیاد انشالله اگه تا حالا تو فامیلاتون بیماری نبوده چیزی نمیشه به نظر من نباید همیشه طرف بد قضیه رو در نظر گرفت طرف خوبم ببینید مهم دوست داشتنه نه؟

donyabekam

New member
در مشاوره ازدواج به خاطر نو بودن علم ژنتیک همه بیماری قابل تشخیص نیست
ضمن اینکه فرزند ناشنوا یا کور باشد اجازه سقط نمی دهند مشاوره کاری خیلی نمی تواند بکند

جهت اطلاع کسایی که فکر می کنند با مشاوره همه چیز درست می شود

آخرین ویرایش:

BBT

New member

امید جان من نگفتم ازدواج فامیلی بده تو نظر سنجی هم نزدم مخالف اونانیی هم که اول بحث گفتم نظرات دیگران بود
مگر نه ازدواج فامیلی به قول دوستمون خیلی محاسن داره که تو ازدواج های معمولی نیست
شما هم برو آزمایش ژنتیک بده بعد برو پیش مشاور ژنتیک بقیه اش رو هم توکل کن بر خدا
براتون آرزوی خوشبختی میکنم

helena

New member
بچه ها اگه کسی موردی سراغ داره یا دیده که توی ازدواج فامیلی بچه هاشون که به دنیا اومدن مشکلاتی داشتن اگه بگین ممنون میشم

داییم وزن داییم دخترخاله پسرخاله اند وقبل از ازدواجشون(البته15سال پیش مشاوره ژنتیک که اونوقت زیاد پیشرفته نبود رفتن)و صاحب دو پسرند که پسر اولی دارای یه مشکل در شبکیه چشمش هست که تار میبینه و هیچ درمانی براش وجود نداره هرچند که در مدرسه ی تیزهوشانه ولی برای درس خوندنش خیلی اذیت و سردرد میشه.پسر دومیشونم موقع دوسالگیش تومور غده ی فوق کلیه که اسم علمیشو یادم نمیاد داشت ولی الان خداراشکر سالم و خیلی درسخونه
کلا با ازدواج فامیلی شدیدا مخالفم.به نظرم خیلی بی نمکه.باید یه کم از فامیل فاصله گرفت تا خانوادت و اشناهات بیشتر شن

21Tir

New member
بچه ها اگه کسی موردی سراغ داره یا دیده که توی ازدواج فامیلی بچه هاشون که به دنیا اومدن مشکلاتی داشتن اگه بگین ممنون میشم

موردی سراغ ندارم!بلکه موردها سراغ دارم که در بخش اطفال جان به جان آفرین تسلیم کردند!!!!!
تو خونوادمون ازدواج فامیلی داشتیم که بچه هاشون یکی از یکی سالم تر و گل تر بودن!:riz304:

از خدا بخوایم به همه خوشبختی و سلامتی بده!فامیل و غیر فامیل فرق نداره!

bahar.zr93

New member

من دور و برم زیاد ازدواج فامیلی دیدم.... یعنی تو نسل قبل از ما. خانواده خودم ، دایی هام ،عمم و عموهام و... تازه اینها اقوام درجه یکمونن!!
اینجوری بهتون بگم که هر 2 نفر بیش از 2 رابطه خویشاوندی باهم دارند:bunnyearsmiley:
اما همه ی ما بچه ها سالمیم و هیچ مشکلی از نطر ژنتیکی داریم خداروشکر. اما خب این ازدواج های فامیلی یه سری مشکلات دیگه دارن....(حرف توش زیاده)
واسه همین نسل جدید همه به شدت مخالفیم و هیچ کدوممون نه تو فامیل ازدواج کردن نه قصد ازدواج فامیلی دارن!!
:smiliess (7)::smiliess (7)::smiliess (7):

BBT

New member
تو فامیل ما هم که همه ازدواج فامیلی کردند عموم با زن عموم عمه ام با شوهر ام خالم با شوهر خالم
بابام و مامانم
!!!!:25r30wi:

donyabekam

New member
ازدواج هم مثل انتخاب واحد و هم خانه پیدا کردن دوره دانشجویی ما هست

همه با هم توافق می کردیم درس ها را با هم باشیم آن لحظه که انتخاب واحد بود هر کس هر کار می خواست می کرد

یا با همه باهم توافق می کردیم هم خانه ای باشیم روز قرار داد بستن باز هر کس هر کار می خواست می کرد

آن روز ازدواج معلوم نیست تو چه فکر می کنی ممکن هست تفکرات چند سال به یک روز تغییر کنه

شاید حق انتخاب به والدین باشد نه شما

به خاطر همین آدم باید مباحث ژنتیک بگذارد کنار و بگه مهم این هست همدیگر را دوست داشته باشند

بالا