ازدواج فامیلی

با ازدواج فامیلی موافقی یا مخالف

• مجموع رای دهندگان
    0

BBT

New member
همه چی دست خداست تو ازداجهای غیر فامیلی هم مشکل ژنتیکی دیده میشه ...به نظر من اگه مورد نقصی تو فامیل دیده نشه ..میتونین ازدواج کنین ..هرچند من خودم این مورد رو بهانه کردم و پیشنهاد یکی از فامیلای نزدیکمو رد کردم آخه اصن ما بهم نمیخوردیم دو دنیای متفاوت بود خانواده هم هی اصرار داشتن.. بالاخره یه جا این درس خوندن به درد خورد همین که دو ساعت براشون فلسفه ژنتیک گفتم از ترسشون قبول کردن
:applause::applause::applause:

negin.

New member
بنظر من ازدواج فامیلی خوب یا بدش با خود ادمه من 1دوستی داشم با پسرخالش ازدواج کرد اما دکترا گفتن نمیتونن بچه دار شن با احتمال 75% بچه شون بیمار میشه اما اینا اونقدر همدیگه رو دوس داشن که بخاطر هم 8سال منتظر شدن تا اینکه شرایطشون واسه ازدواج جور شه مهم عشقه اونا تو این 8سال حتی 1بار باهم دعوا نکردن انشالا خوشبخت شن:heart::heart:

negin.

New member
مهم خوشبختیه دوطرفه حالا چه فامیل باشن چه نباشن بستگی داره به تعریف هرکس که از خوشبختی داره

mg_1928

New member
بخاطر شناخت بیشتر نسبت به هم منظورمه ولی در اصل میدونین چیه بچه ها چه فامیل چه غیر فامیل تا زیر 1سقف نری نمیتونی طرف مقابل و کامل بشناسی.فقط تو ازدواج فامیلی نکنته مثبت شناخت خانواده ست که میدونی کی هستن ....واین شناخت چون سالهای زیادی بوده شناخت کاملتری هست ولی با خانواده جدید زمان بیشتری و باید صرف گنی تا بشناسی

همه چی دست خداست تو ازداجهای غیر فامیلی هم مشکل ژنتیکی دیده میشه ...به نظر من اگه مورد نقصی تو فامیل دیده نشه ..میتونین ازدواج کنین ..هرچند من خودم این مورد رو بهانه کردم و پیشنهاد یکی از فامیلای نزدیکمو رد کردم آخه اصن ما بهم نمیخوردیم دو دنیای متفاوت بود خانواده هم هی اصرار داشتن.. بالاخره یه جا این درس خوندن به درد خورد همین که دو ساعت براشون فلسفه ژنتیک گفتم از ترسشون قبول کردن

همه چی دست خدا ست؟

مانند این می مونه که شما سد تا قرص بر داری بخوری و بگی من قرص ها رو می خورم اما مرگ دست خدا ست !!!

خودکشی دست خودته نه خدا ؟ خود کشی خود را به دست خدا پیوند نده

دچار شدن و نشدن فرزندان به بیماریهای نیاماند ( وراثتی - ژن تیکی ) بیشتر بدست خود انسان است نه خواست خدا

شما هنگامی که همسری خویشاوند ی می کنی داری فراوانی پیدایش بیماریهای نیاماندی را با دست خود افزایش می دهید اما باز می گویید بدست خداست ؟

هنگامی که دانش و پژوهش زیانهای همسر گزینی خویشاوندی را روشن ساخته است و شما دارید با خواست خود فرزندان خویش را گرفتار می کنید چگونه بدست خداست ؟؟؟

چو تو خود کنی اختر خویش رابد
مدار از فلک چشم نیک اختری را

آری در زنا شویی های نا خویشاوند نیز ناهنجاری های نیاماند دیده می شوند، اما این فراوانی این گرفتاری نزدیک دو در سد است. از سوی دگر امکان رویداد ناهنجاری های مادرزادی در نوزادان زنا شویی خویشاوندی میان ۵ تا ۱۱ درسد در نوسان است.

پس زناشویی خویشاوندی تا 5 برابر فراوانی رویداد گرفتاریهای نیاماند ( ژن تیکی) را افزایش می دهد کم است پنج برابر ؟؟

آخرین ویرایش:

bioshimi@

Well-known member
همه چی دست خدا ست؟

مانند این می مونه که شما سد تا قرص بر داری بخوری و بگی من قرص ها رو می خورم اما مرگ دست خدا ست !!!

خودکشی دست خودته نه خدا ؟ خود کشی خود را به دست خدا پیوند نده

دچار شدن و نشدن فرزندان به بیماریهای نیاماند ( وراثتی - ژن تیکی ) بیشتر بدست خود انسان است نه خواست خدا

شما هنگامی که همسری خویشاوند ی می کنی داری فراوانی پیدایش بیماریهای نیاماندی را با دست خود افزایش می دهید اما باز می گویید بدست خداست ؟

هنگامی که دانش و پژوهش زیانهای همسر گزینی خویشاوندی را روشن ساخته است و شما دارید با خواست خود فرزندان خویش را گرفتار می کنید چگونه بدست خداست ؟؟؟

چو تو خود کنی اختر خویش رابد
مدار از فلک چشم نیک اختری را

آری در زنا شویی های نا خویشاوند نیز ناهنجاری های نیاماند دیده می شوند، اما این فراوانی این گرفتاری نزدیک دو در سد است. از سوی دگر امکان رویداد ناهنجاری های مادرزادی در نوزادان زنا شویی خویشاوندی میان ۵ تا ۱۱ درسد در نوسان است.

پس زناشویی خویشاوندی تا 5 برابر فراوانی رویداد گرفتاریهای نیاماند ( ژن تیکی) را افزایش می دهد کم است پنج برابر ؟؟

خب حرفای شما درست....من خودم همه اینا رو میدونم .وولی خب تو ازدواجای غیر فامیلی هم وقتی اللهای معیوب باهم برخورد کنن همین مشکل پیش میاد ...پس دیدین همه چیز دست خداست
البت از دیده علمی شما درسته نباید ازدواج فامیلی صورت بگیره چون احتمال بیماری تو فرزندان زیادتره ولی باز اگه تو فامیل اصلن هیچ بیماری تو چند ین نسل متوالی دیده نشد احتمال داشتن بچه بیمار کمتره خب ولی باز هم موافقم نباید ریسک کرد و دانسته با اشتباه خودمون باعث بشیم یک موجود بیگناه یک عمر مریض باشه

negin.

New member
یعنی دختر عمو به این خوشگلیرو نگیرم ؟ :( :دی

اگه واقعا دوستش داری باهاش ازدواج کن نذار هیچ دلیلی مانع از عشقت بشه عشق فقط 1بار دلت رو بدجور تکون میده اگه بخاطر چند تا دلیل پزشکی بخوای ازش بگذری تا آخر عمرت پشیمون میشی چه بسا آدم با یکی ازدواج کنه خوشبخت نشه با 2تا بچه طلاق بگیره یا با عشقش ازدواج کنه حتی بچه دار نشه یا فرزند خوانده بگیره اما تمام عمرش غرق شادی باشه:riz304:

بالا