احساسات روزانه««« امروز چه حسی داری......؟

N@RVIN

Well-known member
حس بد!!!!! از دست آدمای زندگیم از دست خودم

چقد بده برا کسی یا کسایی خوب باشی که با یبار خلاف میلشون رفتار کردن همه چیز همه خوبیات همه بی دریغ محبت کردنات یادشون میره و اون روی واقعیشون بالا میاد و بدتر از اون اینکه هنوزم دلت باهاش یا باهاشون باشه و دلت بسوزه که چرا حرمت یادش رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..چقد بده آدم نتونه بیخیال عواطف انسانیش بشه حساس باشه نتونه از کسی نفرت داشته باشه..چقد آدم عذاب میکشه اینطوری که صاف و یه رو باشه:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12):sdasdasd:

marzi ba

Well-known member
حس بد!!!!! از دست آدمای زندگیم از دست خودم

چقد بده برا کسی یا کسایی خوب باشی که با یبار خلاف میلشون رفتار کردن همه چیز همه خوبیات همه بی دریغ محبت کردنات یادشون میره و اون روی واقعیشون بالا میاد و بدتر از اون اینکه هنوزم دلت باهاش یا باهاشون باشه و دلت بسوزه که چرا حرمت یادش رفت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..چقد بده آدم نتونه بیخیال عواطف انسانیش بشه حساس باشه نتونه از کسی نفرت داشته باشه..چقد آدم عذاب میکشه اینطوری که صاف و یه رو باشه:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::smilies-azardl (12):sdasdasd:

بیــــــــــــــگ لایک ناری جون

منم همین حس و حال رو دارم

بیا باجی بزن قدش

N@RVIN

Well-known member
بیخیال همه چیزای نسبتا بد

خوشحالم خوشحال اونم خیلی ....انرژی در حد سونامی :4d564ad6:

تنکس گاد:heart:

هانیه

Well-known member
دیشب قلبم بدجور تیر میکشید

بیخیال فکر وخیال به درد نخور میخام بشم...ببینم میتونم 93.11.10

yara

New member
یه حس شاد+ یه حس عجیب.....نمیدونم چرا با اینکه از بارون بیزارم اما امروز دلم یکم عاقا یکم بارون خواست:4d564ad6:

mw.ashel

New member

قبل اومدن به انجمن خالی از هر نوع احساس ولی بعد دیدن پیامهای غافلگیرانه احسان خیلی خوشحالم
:riz481::rose:

hosna69

Well-known member
خالی از هرگونه حس:|
با اینکه امروز، روز شادی داشتم... نمیدونم چرا اینطوریم:(50):

sepid71

New member
پر از بغض
گریه
حس هوووووووووووووووووووق

عصبانیت

حماقت