حس زیادی خوابیدن :)))))
Y yara New member 2014-07-31 #342 بد بد خیلی بد ........................................................................:sad:
ATTRIN New member 2014-07-31 #343 mexin گفت: ای بابا ...طفلکی ..خب چرا حواست نیست ؟؟:14::14: کلیک کنید تا باز شود... نامرت سر پله برقی... اصن تا چند ثانیه تو شوک بودم. از جیب بیرون کیفم دزدیدش. وقتی فرار کرد فهمیدم چه غلطی کرده.:13::13:
mexin گفت: ای بابا ...طفلکی ..خب چرا حواست نیست ؟؟:14::14: کلیک کنید تا باز شود... نامرت سر پله برقی... اصن تا چند ثانیه تو شوک بودم. از جیب بیرون کیفم دزدیدش. وقتی فرار کرد فهمیدم چه غلطی کرده.:13::13:
N@RVIN Well-known member 2014-07-31 #344 مزخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرف
mw.ashel New member 2014-07-31 #346 احساس دلتنگی روز 31 شهریور که از فردا قراره مدارس باز بشه ولی برای من کمی متفاوته و از فردا باید بار و بندیلم رو ببندم و برم سراغ بقیه کار و زندگی و تعطیلاتم تا نیمه دوم مهر تموم شد:dadad4: . حیف که زود تموم شد:sad: ولی این چند روزه خیلی خوش گذشت.
احساس دلتنگی روز 31 شهریور که از فردا قراره مدارس باز بشه ولی برای من کمی متفاوته و از فردا باید بار و بندیلم رو ببندم و برم سراغ بقیه کار و زندگی و تعطیلاتم تا نیمه دوم مهر تموم شد:dadad4: . حیف که زود تموم شد:sad: ولی این چند روزه خیلی خوش گذشت.
mexin Well-known member 2014-07-31 #347 yara گفت: بد بد خیلی بد ........................................................................:sad: کلیک کنید تا باز شود... چه عصبانی .....:21: اصلا معلوم با آقای نامزدش دعواش شده ...خخخخخ:tonguesmiley:
yara گفت: بد بد خیلی بد ........................................................................:sad: کلیک کنید تا باز شود... چه عصبانی .....:21: اصلا معلوم با آقای نامزدش دعواش شده ...خخخخخ:tonguesmiley:
bioshimi93 New member 2014-07-31 #348 ATTRIN گفت: حس خیلی بد!! گوشیمو ازم دزدیدن تو متروووو. ))))): کلیک کنید تا باز شود... چه بد......:riz513: تو مترو باید خیلی حواست باشه دزد و جیب بر خیلی زیاده
ATTRIN گفت: حس خیلی بد!! گوشیمو ازم دزدیدن تو متروووو. ))))): کلیک کنید تا باز شود... چه بد......:riz513: تو مترو باید خیلی حواست باشه دزد و جیب بر خیلی زیاده
bioshimi93 New member 2014-07-31 #349 حتی حوصله ی تایپ و پست گذاشتن تو انجمنم ندارم:sad: فقط تو خودمم
Y yara New member 2014-08-02 #358 بازم بد ...خیلی بد.................دوستم حالش خوب نیست:sad::sad: آخرین ویرایش: 2014-08-02
melinaa New member 2014-08-02 #359 تو خوشگل! تو زیبا! تو خوشتیپ! تو خوشگل ترین دختر دنیا! تو بهترین gf! تو ... حالا چی بدست آوردی ؟ دوست پسر خوب؟ زندگیه خوب؟ نگاه خوب بهت کردن تاحالا؟ هه! مبارکت باشه! ایشالا با همینا خوش باشی! فقط یه چی بهت بگم: حواست باشه فردای قیامت باید تو چشمایه مادر نیگا کنیا! یه وقت سرتو نندازی پایین از شر مندگی حالا از ما گفتن.
تو خوشگل! تو زیبا! تو خوشتیپ! تو خوشگل ترین دختر دنیا! تو بهترین gf! تو ... حالا چی بدست آوردی ؟ دوست پسر خوب؟ زندگیه خوب؟ نگاه خوب بهت کردن تاحالا؟ هه! مبارکت باشه! ایشالا با همینا خوش باشی! فقط یه چی بهت بگم: حواست باشه فردای قیامت باید تو چشمایه مادر نیگا کنیا! یه وقت سرتو نندازی پایین از شر مندگی حالا از ما گفتن.