mexin
Well-known member
مکسین جون اگه اشتباه نکنم ماه رمضونه و روزه داری![]()
اینجا یه ماه دیگه ماه رمضون میاد ....
مکسین جون اگه اشتباه نکنم ماه رمضونه و روزه داری![]()
واااااااااااااای مهسا جون من برعکس تو بس خابیدم زخم بستر گرفتم فک کنم:25r30wi:من حس کمبود خواب دارم این روزا...:wacsmiley:
کلیم تکلیف زبان انجام نداده دارم...فردام مهمون داریم کلی کار باید انجام بدم:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
گردش خورشید سمت شما دچار اشکال شده حتمااینجا یه ماه دیگه ماه رمضون میاد ....![]()
من حس کمبود خواب دارم این روزا...:wacsmiley:
کلیم تکلیف زبان انجام نداده دارم...فردام مهمون داریم کلی کار باید انجام بدم:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
مکسین جان هنوز درسمون به اونجا نرسیده در حد انگلیسیه آب بابایم:riz513:خب این روزا اول یکم بخواب ...بعد هرشب از روی تصمیم صغری و حسنک کجایی به انگلیسی 10 مرتبه هر شب مینویسی دیگه ...![]()
میفهمم حالتو منم یه مدت مثه تو بودم بعد کنکور دیدم دارم خیلی inactiveمیشم رفتم 2-3 تاک.لاس به درد بخور و به دردنخور ثبت نام کردم:sarma:الان مجبورم بعضی روزا 7صب بیدار شمواااااااااااااای مهسا جون من برعکس تو بس خابیدم زخم بستر گرفتم فک کنم:25r30wi:
بیا یه کم از تکالیفتو بده انجام بدم خخخخ
منم مثل دوستمون زخم بستر نگرفتم خوبه))
یه فایل پی دی اف دستور غذاهایی که از اینترنت گرفتم، شاید تو مهمونی فردا به دردت خورد
Download File : ashpazi.pdf
میفهمم حالتو منم یه مدت مثه تو بودم بعد کنکور دیدم دارم خیلی inactiveمیشم رفتم 2-3 تاک.لاس به درد بخور و به دردنخور ثبت نام کردم:sarma:الان مجبورم بعضی روزا 7صب بیدار شم
زبانم 4 جلسش رد شده هر جلسه میگم دفعه بعد خوب میخونم ولی؟؟؟؟؟این نتیجه کنکورمونم نمیاد تکلیفمونو بدونیم!!!!!!!:sdasdasd:
دوست عزیز کرهانی جان من تلاشای شمارو میدیم تو تایپیک امارزیستی
امیدوارم با دیدن قبولیت این روزا بکل فراموش شه
ممنونم بابت فایل پی دی اف
بااینکه مادرم زحمت پخت فسنجونو داره ولی یه نگاهی بهش میندازم شاید آینده دور بدردم خورد..خخخخ:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim: