احساسات روزانه««« امروز چه حسی داری......؟

Iris

New member
من حس کمبود خواب دارم این روزا...:wacsmiley:
کلیم تکلیف زبان انجام نداده دارم...فردام مهمون داریم کلی کار باید انجام بدم:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:
واااااااااااااای مهسا جون من برعکس تو بس خابیدم زخم بستر گرفتم فک کنم:25r30wi:
بیا یه کم از تکالیفتو بده انجام بدم خخخخ

کرهانی

New member
من حس کمبود خواب دارم این روزا...:wacsmiley:
کلیم تکلیف زبان انجام نداده دارم...فردام مهمون داریم کلی کار باید انجام بدم:rolleyessmileyanim::rolleyessmileyanim:

منم مثل دوستمون زخم بستر نگرفتم خوبه:)))
یه فایل پی دی اف دستور غذاهایی که از اینترنت گرفتم، شاید تو مهمونی فردا به دردت خورد:)

Download File : ashpazi.pdf

mw.ashel

New member
تقدیم به همه دوستان انجمن علوم پزشکی

a5a47f8cd676d80721b21a8c02f62528.jpg

mw.ashel

New member

امروز در این دنیای طوفانی با وجودش آرام آرام. مگه میشه باشه و دلم بگیره:(40)::thanks:

yara

New member
منم حس خوبی دالم...سحری در حد مرگ خوردم خخخ:smilies-azardl (113

mahsa khanum

New member
خب این روزا اول یکم بخواب ...بعد هرشب از روی تصمیم صغری و حسنک کجایی به انگلیسی 10 مرتبه هر شب مینویسی دیگه ...:whistle:
مکسین جان هنوز درسمون به اونجا نرسیده در حد انگلیسیه آب بابایم:riz513:

راستی waterآب میشه یا بابا؟؟؟؟:21:

mahsa khanum

New member
واااااااااااااای مهسا جون من برعکس تو بس خابیدم زخم بستر گرفتم فک کنم:25r30wi:
بیا یه کم از تکالیفتو بده انجام بدم خخخخ
میفهمم حالتو منم یه مدت مثه تو بودم بعد کنکور دیدم دارم خیلی inactiveمیشم رفتم 2-3 تاک.لاس به درد بخور و به دردنخور ثبت نام کردم:sarma:الان مجبورم بعضی روزا 7صب بیدار شم
زبانم 4 جلسش رد شده هر جلسه میگم دفعه بعد خوب میخونم ولی؟؟؟؟؟این نتیجه کنکورمونم نمیاد تکلیفمونو بدونیم!!!!!!!:sdasdasd:

mahsa khanum

New member
منم مثل دوستمون زخم بستر نگرفتم خوبه:)))
یه فایل پی دی اف دستور غذاهایی که از اینترنت گرفتم، شاید تو مهمونی فردا به دردت خورد:)

Download File : ashpazi.pdf

دوست عزیز کرهانی جان من تلاشای شمارو میدیم تو تایپیک امارزیستی
امیدوارم با دیدن قبولیت این روزا بکل فراموش شه

ممنونم بابت فایل پی دی اف
بااینکه مادرم زحمت پخت فسنجونو داره ولی یه نگاهی بهش میندازم شاید آینده دور بدردم خورد..خخخخ:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

Iris

New member

میفهمم حالتو منم یه مدت مثه تو بودم بعد کنکور دیدم دارم خیلی inactiveمیشم رفتم 2-3 تاک.لاس به درد بخور و به دردنخور ثبت نام کردم:sarma:الان مجبورم بعضی روزا 7صب بیدار شم
زبانم 4 جلسش رد شده هر جلسه میگم دفعه بعد خوب میخونم ولی؟؟؟؟؟این نتیجه کنکورمونم نمیاد تکلیفمونو بدونیم!!!!!!!:sdasdasd:

اره بخدا این کنکورو نتیجه ش دق داده ما رو زودتر بیاد تکلیفمون مشخص شه البته با نتیجه خیلی خیلی خوب ایشالا:ad54ad:

کرهانی

New member

دوست عزیز کرهانی جان من تلاشای شمارو میدیم تو تایپیک امارزیستی
امیدوارم با دیدن قبولیت این روزا بکل فراموش شه

ممنونم بابت فایل پی دی اف
بااینکه مادرم زحمت پخت فسنجونو داره ولی یه نگاهی بهش میندازم شاید آینده دور بدردم خورد..خخخخ:thumbsupsmileyanim::thumbsupsmileyanim:

جدی؟؟ من فکرکردم اونجا فقط امارزیستیا میان
مرسی ، هی وای من الن دیگه قبولی بحث حیثیتی شد پس:ph34r-smiley:
خواهش، دسر هم داره
من خودم واسه مهمونی نهایت سلیقه ام رو خرج میدم و بیشتر تزئین غذا

امروز با اینکه کم خوابی دارم اما حس و حال خوبی دارم:thanks:

آخرین ویرایش:
بالا