mexin
Well-known member
حس خوبی دارم:thumbsupsmileyanim:
معلومه بستنی خوردی ....:tonguesmiley:
حس خوبی دارم:thumbsupsmileyanim:
مگزین خان خودتونم معلومه خوب دوپینگ کردینا.........بالاخره ی جواب واسه همه دارید خخخخخمعلومه بستنی خوردی ....:tonguesmiley:
مگزین خان خودتونم معلومه خوب دوپینگ کردینا.........بالاخره ی جواب واسه همه دارید خخخخخ
راستشو بگید چیخوردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگزین خان خودتونم معلومه خوب دوپینگ کردینا.........بالاخره ی جواب واسه همه دارید خخخخخ
راستشو بگید چیخوردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دیگه ..ما هر شب دوپینگ میکنیم ..الان هم کولر داره هی فوت میکنه روبروم ...شما چی میخواید ؟!:tonguesmiley::21:
ما هیچی اقا فقط ی لیوان اب...همی بوخودا:13:
بله دیگه ..ما هر شب دوپینگ میکنیم ..الان هم کولر داره هی فوت میکنه روبروم ...شما چی میخواید ؟!:tonguesmiley::21:
ما هیچی اقا فقط ی لیوان اب...همی بوخودا:13:
خب ماهی که تو آبه ...چجوری میخاد تو آب یه لیوان آب بخوره؟؟ استغفرالله ....:21:
حس کجا بود.........گشنمه....تا آخر ماه رمضون چوب لباسی میشم.........:j58r36j3gcr4suxymup
فعلن حس خوبی دارم
خدایا بازم شکرت...
- - - Updated - - -
فعلن حس خوبی دارم
خدایا بازم شکرت...
به این میگن احساس گرسنگی مجید جون .....:25r30wi:
مسخره کن.....باشه...از عذاب خدا بترس........
مسخره کن.....باشه...از عذاب خدا بترس........
پس از من بترس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدایی الان حالشو ندارم حال بگیرم.....:tonguesmiley:
پس از من بترس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدایی الان حالشو ندارم حال بگیرم.....:tonguesmiley:
وای ترسیدم ... خب چرا الن حالشو نداری حال بگیری .. عاغا ببخشید خنوم نمیتونی روزه بگیری نگیر عزیز من نگیر .. ...
- - - Updated - - -
وای ترسیدم ... خب چرا الن حالشو نداری حال بگیری .. عاغا ببخشید خنوم نمیتونی روزه بگیری نگیر عزیز من نگیر .. ...![]()
نه آخه اصلن به تو چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه آخه اصلن به تو چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فردا پس فردا مامانت میگه ببین دختر چاق و چله ی من چی بسرش اومد بعد خودت میگی خودم خواستم باربی بشم ..که در ماه رمضون به قصد باربی شدن روزه گرفتن روزه باطل میباشد ... بعله ..:25r30wi::tonguesmiley:
- - - Updated - - -
فردا پس فردا مامانت میگه ببین دختر چاق و چله ی من چی بسرش اومد بعد خودت میگی خودم خواستم باربی بشم ..که در ماه رمضون به قصد باربی شدن روزه گرفتن روزه باطل میباشد ... بعله ..:25r30wi::tonguesmiley:
مکسین بسه....
مکسین بسه....