چرا انقد بدبین هستیم وقتی کاری تو جایی خارج از این مملکت چاپ بشه نشاندهنده ی این هست که دیگه ربطی به این مملکت و شد و نشد نداره ینی کار درستی بوده !
این درسته که کار سیستماتیک یکی از پیش شرطهاش تخصص تو اون زمینه هست ولی وقتی کاری خوب انجام بشه دیگه خیلی نگاه نمی کنند کی این کارو انجام داده بماند که وقتی اسم استاد راهنما به عنوان نویسنده مسئول میاد تقریبا مورد تخصص و سابقه هم اوکی میشه !
من با نظر "علوم آز" موافقم، ما اینچا فقط بدنبال چاپ کردن و بالا بردن تعداد مقالات خودمون هستیم، کم کسی پیدا میکنی که با قصد پیشرفت علم دو سال وقت بذاره و یه کار با کیفیت بده بیرون و چاپ کنه، عوضش حاضریم در عرض دوماه 10تا مقاله بی کیفیت چاپ کنیم، اما چاپ مقاله در ژورنال خارجی، ببینید چاپ مقاله در ژورنال خارجی اعتبار اونو تضمین نمیکنه خیلی عوامل دخیل هست و خیلی ژورنال های خارجی هستن مقاله رو بهرطریقی چاپ می کنن، حالا اگه طرف در ژورنالی با ایمپکت 2، 3 یا 5 به بالا مقاله چاپ کرد میشه درمورد کیفیت کارش اظهارنظر کرد
هرچقدر نگاه کردم متوجه نشدم ربط پست ناروین با پست شما چی بود ک ازون نقل قول گرفتین :/
همه اومدن تو این تاپیک بحث کردن که ی دانشجوی کارشناسی ارشد میتونه مروری بنویسه یا نه، یعنی چی? یعنی سوای موارد استثنا، یعنی چیزی که ارزش داشته باشه، فک نمیکنم منظور سوال عنوان تاپیک هر مقاله ای باشه وگرنه سوالی و در قالب ی تاپیک ارزش مطرح شدن نداشت!
از طرف دیگه بعد از بحث تونستن و نتونستن، یکی بحث ایمپکت 5 پیش میکشه :/ ما کلا عادت داریم یا ازینور بوم میوفتیم یا ازونور
خودم و دوستانم که تو این راه قدم میزاریم هدفمون این بوده ک یکم مطالعاتمونو هدفمند کنیم روی موضوعی که دوس داریم ،با اساتید بزرگ کار کنیم،تجربه کسب کنیم،بتونیم قلم بدست بگیریم، بتونیم مطالب رو جمع اوری کنیم ، بررسی و تجزیه تحلیل کنیم و در نهایت تو این دو سال ارشد کاری کنیم که جدا از مقاله ی پایاننامه،ی نوع مقاله دیگه هم کار کرده باشیم ک isi بشه و رزومه ای باشه واسه امتحان دکترامون
مقالات ایمپکت 5 رو موکول میکنیم به بعد از ان شاالله قبولی دکترا ک فیلد تخصصیمون دقیقا مشخص شد.
حالا شما اگر همچین مقاله ای دارید ما خوشحال میشیم ببینیم و باعث افتخار ماست همچین دانشجویی در این جمع باشه