ROJO
New member
novelty موضوع که خیلی مهمه. مثلا موضوعی که من انتخاب کردم ازش مقالات انگلیسی خیلی زیاده ولی فارسی کمتر از انگشتان یک دست. البته به این ناولتی نمی گن ها! اگر بتونید مقالات تحقیقاتی رو برای اولین بار از یک دید جدید برررسی کنید خب کارتون از ارزش بسیار بالایی برخوردار میشه.مثلا همه رابطه p53 رو با سرطان کولون بررسی کردن شما مسیرهای سیگنالینگشو بررسی می کنید می بینید احتمالا تو سرطان سینه هم نقش داره. بعد میبینید کسی به این موضوع نپرداخته. بعد شروع می کنید مقالات اصیلی که درباره سرطان پستان کار کردن رو می خونید و بعد مقالات درباره مسیرهای P53. بعد مقالاتی رو که بتونن این دوتا رو بهم ربط بدن تا فرضیه تون رو تقویت و اثبات کنید. و آخرش هم می تونید پیشنهاد مطالعات بیشتر و بررسی این رابطه رو بدید. این جور مقالات رو خیلی خوب چاپ می کنن.مقاله ی دیگه خودم نوشتم اینجوریه هم مروریه هم پیشنهاد طرح تحقیقاتی داره که اگر برسم خودم می خوام انجامش بدم.
تو انتخاب موضوع برای مقالات مروری من تو اخبار دنبال موضوعات جدید می گردم که تازه دارن مورد توجه قرار میگیرن. البته باید دقت کنید اگر خیلی جدید باشن و مثلا فقط یکساله که روش که کار شده و مقالاتش اندکه به مشکل بر می خورید. به این موضوع هم باید توجه کنید. ضمن اینکه موضوع انتخابی باید کاربردی باشه و خوندنش بتونه اطلاعات جدیدی رو در اختیار افراد هدف قرار بده و صرفا جمع آوری یکسری اطلاعات که بدرد مخاطب نخوره یا اطلاعات کاربردی نده خیلی بدرد نمی خوره.
کتاب Scientific Writing: Easy when you know how نوشته Jennifer Peat رو حتما بخونید.خیلی خوب توضیح داده.
سلام خیلی عالی توضیح دادی ،دو روز پیش داشتم پاور میساختم درباره موضوعی ک استادم داده بود اتفاقی ب ی موردی خوردم ک حداقل واسه خودم جدید بود.گفتم شاید این همون موضوعیه ک دنبالشم فارسی تقریبا مقاله ای ندیدم در این مورد,ولی موضوع جوانب زیادی داره فک کنم بعد از خوندن مقاله های انگلیسیش دستم بیاد کدوم جنبشو بررسی کنم
راستی موضوش از بلند پروازیای بشره:tonguesmiley: دیدن ک فلان اثرو داره ولی تو انسان نتونستن بررسی کنن ک اطلاعات ش باشه، اشکالی ک نداره؟
اون سوال دومم رو هم وقت کردی ج بده.از خود مقالات مروری ک نمیتونم استفاده کنم درسته؟ فقط میتونم الگو بگیرم ک اونا چطور نوشتن، ینی همون سبک و سیاق نگارش
:riz304: