آمادگی برای ارشدآموزش بهداشت 93

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eglo

New member
سلام منم هستم....منم مشغول خوندنم....یه گزارش بدم از خونده هام....هیلگارد فصل 1وفصل 3 خوندم(البته 2-3صفحه از فصل 3 مونده):33:
نظریه ها هم فصل تطورگرایی ام(از این هم 4صفحه مونده تموم شه)...خیلی سخته ..هر خط رو 3بار میخونم تا بفهمم چی به چیه....!!!البته یکم راه افتادم....
منم کتاب درسنامه رو خریدم...ولی هنوز هیچی ازش نخوندم....
پایه بهداشتم خوبه....فعلا زیاد درگیرش نیستم...
واسه آموزش بهداشت و تکنولوژی هیچی نخوندم....
راستی چرا کسی از زبان حرف نمیزنه؟؟؟ یعنی نخونیم؟؟؟؟:New (6):
مهسا خانوم یه سوال....تو کتاب هیلگارد قسمت هایی هست (2صفحه ای)صفحاتش طوسی رنگه....عکس تصویر دوچهره هست وسطش شبیه گلدونه!!! اون صفحه هارو هم بخونیم؟؟؟
میبخشی یه سوال دیگه ...لازمه از هیلگارد هم خلاصه ورداریم؟؟؟ یا خلاصه های گفتار خود کتاب کفایت میکنه؟؟؟؟

eglo

New member
مهسا خانوم مثل اینکه شما الان آنلاین هستین؟؟؟ یه جای چت نداره بتونم چندتاسوال دیگه بپرسم؟؟؟؟

mahsa.

New member
سلام منم هستم....منم مشغول خوندنم....یه گزارش بدم از خونده هام....هیلگارد فصل 1وفصل 3 خوندم(البته 2-3صفحه از فصل 3 مونده):33:
نظریه ها هم فصل تطورگرایی ام(از این هم 4صفحه مونده تموم شه)...خیلی سخته ..هر خط رو 3بار میخونم تا بفهمم چی به چیه....!!!البته یکم راه افتادم....
مهسا خانوم یه سوال....تو کتاب هیلگارد قسمت هایی هست (2صفحه ای)صفحاتش طوسی رنگه....عکس تصویر دوچهره هست وسطش شبیه گلدونه!!! اون صفحه هارو هم بخونیم؟؟؟
میبخشی یه سوال دیگه ...لازمه از هیلگارد هم خلاصه ورداریم؟؟؟ یا خلاصه های گفتار خود کتاب کفایت میکنه؟؟؟؟

تو كتاب روانشناسي بخش يافته هاي روان شناسي و بحث روز و نميخواد بخوني
خلاصه من نوشته بودم بستگي داره به روش يادگيري خودت ولي به نظرم بنويس.

سلام دوست عزیز
خوشحالم که شماهم هستی.چه خوب پیش رفتی. زبان رو حتما" بخون. من تازه شروع کردم.تو برنامه ام روزی حداقل یک الی دو ساعت زبان دارم. با تافل و زبان عمومی پزشکی فعلا" شروع کردم. اگه خواستی باهم پیش بریم خبر بده.

parnia

New member
]سلام بچه ها....میبینم که تاپیک مطالعه گروهی اموزش بهداشت قراره راه بیفته...عالیه...من کارشناسی مامایی دارم:motat:..با سابقه 2 بار کنکور ارشد مامایی...که با وجوذ همه تلاشم نتیجه نداد متاسفانه..:sad:.بعد تحقیقات زیاد قرار شد امسال این رشته امتحان بدم...منابع رو از مهر ماه جمع و جور کردم..البته با کمک مهسا جونم:28:[/SIZE][/B]...ی کمی هم اون اوایل خوندم ولی چون خیلی برام نامفهوم بود( بخصوص جامعه) ی کم فاصله گرفتم...ولی الان که کامنتای شما رو خوندم باز دوس دارم شروع کنم...

مطالعه گروهی هم راه بندازین خیلی خوبه...

خلاصه اینکه منم هستم.:auizz3ffy9vla57584x

eglo

New member
سلام بر مامان علی کوچولو و پرنیا....و مهساخانوم و بقیه دوستان....وقتی قرارمیشه آدم از خونده هاش گزارش بده...واسه درس خوندن و ادامه کار انگیزه میگیره...شماهم بگین چقد خوندین....
برای زبان ، من کتاب لغات تافل و لزگی دارم....ولی برنامه ریزی واسه خوندن زبان نمیتونم بکنم....نمیدونم هفته ای حساب کنم...یا روزانه که مثلا چندتا لغت بخونم....:21:
اصلا بیاین اینجا واسه خودمون یه برنامه ریزی داشته باشیم.....(واسه 13روز آذر امتحان کنیم ببینیم جواب میده!!!!)تقسیم کنیم که تا آخر آذرماه 4درس تافل و یک مهارت لزگی بخونیم...تا آخر ساخت گرایی کتاب نظریه رو هم تموم کنیم....بقیه اش رو هم شما کمک کنین چطور ادامه بدیم.....واسه هیلگارد و بهداشت هم شما اگه میتونین برنامه ریزی کنین.....13روزفشرده بخونیم....ایشالا که خوب پیش بریم....

eglo

New member
راستی مهسا خاونم من برای هیلگارد ترجمه براهنی ندارم یه مترجم دیگه ست....اشکالی داره؟؟؟ دوتا کتاب از مترجم های مختلفش دیدم ..مقایسه شون کردم تقریبا شبیه هم بودن....یکی شو ورداشتم....جلدش سرمه ایه!!

سلام دوستان. من تازه شروع کردم .
هیلگارد فصل اول. جامعه ام فصل اول رو هنوز تموم نکردم. راماچاندران تا فصل 3 خوندم. تافل تا نیمی از لغات درس 2. لزکی هنوز نخریدم. جی پارک قراره از امشب جلد 1 رو شروع کنم.
با برنامه ریزی زبان موافقم. اما درس های دیگه از شما عقبم. به نظرتون تا آخر آذر میرسم نظریه رو تا ساخت گرایی بخونم.
بهداشت جی پارک تا آخر آذر می تونیم نصفش رو بخونیم چون مباحثش خیلی سخت نیست.
من بنامه ام اینه روزای زوج راماچاندال و جامعه می خونم . روزای فرد هیلگارد وبهداشت. زبان هر روز

آخرین ویرایش:

mahsa.

New member
راستی مهسا خاونم من برای هیلگارد ترجمه براهنی ندارم یه مترجم دیگه ست....اشکالی داره؟؟؟ دوتا کتاب از مترجم های مختلفش دیدم ..مقایسه شون کردم تقریبا شبیه هم بودن....یکی شو ورداشتم....جلدش سرمه ایه!!

حقیقتش نمیدونم
ولی سعی کن تست گیر بیاری هم زمان با تست پیش بری اگه تونستی از پس تستها بر بیایی یعنی میشه خوندش .

- - - Updated - - -

سلام بر مامان علی کوچولو و پرنیا....و مهساخانوم و بقیه دوستان....وقتی قرارمیشه آدم از خونده هاش گزارش بده...واسه درس خوندن و ادامه کار انگیزه میگیره...شماهم بگین چقد خوندین....
برای زبان ، من کتاب لغات تافل و لزگی دارم....ولی برنامه ریزی واسه خوندن زبان نمیتونم بکنم....نمیدونم هفته ای حساب کنم...یا روزانه که مثلا چندتا لغت بخونم....:21:
اصلا بیاین اینجا واسه خودمون یه برنامه ریزی داشته باشیم.....(واسه 13روز آذر امتحان کنیم ببینیم جواب میده!!!!)تقسیم کنیم که تا آخر آذرماه 4درس تافل و یک مهارت لزگی بخونیم...تا آخر ساخت گرایی کتاب نظریه رو هم تموم کنیم....بقیه اش رو هم شما کمک کنین چطور ادامه بدیم.....واسه هیلگارد و بهداشت هم شما اگه میتونین برنامه ریزی کنین.....13روزفشرده بخونیم....ایشالا که خوب پیش بریم....

آفرین همین برنامه ریزی کنین باهم بخونین .
ساختگرایی تو 13روز جواب نمیده براش زیادتر وقت بذارین.

- - - Updated - - -

آفرین همین برنامه ریزی کنین باهم بخونین .
ساختگرایی تو 13روز جواب نمیده براش زیادتر وقت بذارین.

سلام مهسا جون . پس جامعه رو بیشتر وقت بذاریم ؟! پس من تواین 13 وز تا آخر مثبت گرایی می خونم. چاره ای ندارم. eglo جون تو جامعه رو جلوتری باید با برنامه خودت پیش بری.

تیام93

New member
سلام دوستان .. منم دارم میخونم اما نه مرتب, نمیتونم.. قبلا جامعه و هیلگارد باهم شروع کردم چون یادگیری واقعی جامعه برام سخت بود استرس زیاد وارد میکرد جامعه رو موقتا گذاشتم کنار..(نمیتونم و نمیخواستم حفظی کارکنم).الان دارم هیلگارد و بهداشت میخونم تا جایی پیش برم دوباره جامعه رو شروع کنم..حالا که شماها هستین جامعه رو دوباره شروع بخوندن میکنم..البته مثل امروز اصلا نتونستم بخونم!!!!!!!!! در کل هستم با برنامه تون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان .. منم دارم میخونم اما نه مرتب, نمیتونم.. قبلا جامعه و هیلگارد باهم شروع کردم چون یادگیری واقعی جامعه برام سخت بود استرس زیاد وارد میکرد جامعه رو موقتا گذاشتم کنار..(نمیتونم و نمیخواستم حفظی کارکنم).الان دارم هیلگارد و بهداشت میخونم تا جایی پیش برم دوباره جامعه رو شروع کنم..حالا که شماها هستین جامعه رو دوباره شروع بخوندن میکنم..البته مثل امروز اصلا نتونستم بخونم!!!!!!!!! در کل هستم با برنامه تون

تیام انگار انلاینی منتظر پاسختم

تیام93

New member
سلام مامان علی کوچولوی عزیز.. تا دو سه صفحه از کارکردگرایی خوندم, گذاشتم کنار, اما هیچی بارم نیست.هیلگارد فصل ششم هستم. آسونه اما چون خلاصه برداری دارم خیلی طول میکشه دیر تموم میشه..جلد دوم جی پارک صفحه30 تموم کردم..چون بیشتر تاکید بر جلد 2و 3دوستان داشتن اینو شروع کردم..هرچند از بهداشت خلاصه مشابه دارم اما چون با خلاصه نویسی عادت دارم این رو هم با نت برداری میخونم..چیز خاصی نداره!!!! فقط وقتم یه خورده کمه..در روز اگه بتونم شاید 4ساعت بخونم.جامعه رو احتمالا بزارم تا با یکی از شما دوستان همسان بشم که با هم بخونیم تا اونموقع انشا... که بتونم بهداشت 2 رو تموم کنم. اما جامعه رو باید چن بار دیگه دور کنم شاید سخت نباشه و احتمال میدم روش خوندن من هم خیلی درست نباشه.یک کم هم روجامعه حساس شدم.انشا.. که بتونم تموم کنم.

aigen

New member
سلام
من میخوام وزارت بهداشت 93 شرکت کنم
همه منابع رو یه جا میخوام اما نمیدونم از کجا تهیه کنم
اگه تونستین کمکم کنید
سپاس فراوان

mahsa.

New member
دوستان چون جامعه براي دكترا هم مياد منم بايد بخونم البته حتما با تست باسد خونده شه چون تستا فقط رو مطالب خاص تكيه دارن و ما اشتباها تو كتاب رو مطالبي كه براي طاحين سوال مهم نيست فوكوس ميكنيم اگه 4نفر باشيم من برنامه ريزي كنم باهم بخونيم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا