مامان علی کوچولو
New member
ممنون ممنون ممنون:thanks::thanks::smiliess (10):
رفتم که بخونم:smilies-azardl (181
رفتم که بخونم:smilies-azardl (181
مهسا خانوم مثل اینکه شما الان آنلاین هستین؟؟؟ یه جای چت نداره بتونم چندتاسوال دیگه بپرسم؟؟؟؟
سلام منم هستم....منم مشغول خوندنم....یه گزارش بدم از خونده هام....هیلگارد فصل 1وفصل 3 خوندم(البته 2-3صفحه از فصل 3 مونده):33:
نظریه ها هم فصل تطورگرایی ام(از این هم 4صفحه مونده تموم شه)...خیلی سخته ..هر خط رو 3بار میخونم تا بفهمم چی به چیه....!!!البته یکم راه افتادم....
منم کتاب درسنامه رو خریدم...ولی هنوز هیچی ازش نخوندم....
پایه بهداشتم خوبه....فعلا زیاد درگیرش نیستم...
واسه آموزش بهداشت و تکنولوژی هیچی نخوندم....
راستی چرا کسی از زبان حرف نمیزنه؟؟؟ یعنی نخونیم؟؟؟؟:New (6):
مهسا خانوم یه سوال....تو کتاب هیلگارد قسمت هایی هست (2صفحه ای)صفحاتش طوسی رنگه....عکس تصویر دوچهره هست وسطش شبیه گلدونه!!! اون صفحه هارو هم بخونیم؟؟؟
میبخشی یه سوال دیگه ...لازمه از هیلگارد هم خلاصه ورداریم؟؟؟ یا خلاصه های گفتار خود کتاب کفایت میکنه؟؟؟؟
سلام منم هستم....منم مشغول خوندنم....یه گزارش بدم از خونده هام....هیلگارد فصل 1وفصل 3 خوندم(البته 2-3صفحه از فصل 3 مونده):33:
نظریه ها هم فصل تطورگرایی ام(از این هم 4صفحه مونده تموم شه)...خیلی سخته ..هر خط رو 3بار میخونم تا بفهمم چی به چیه....!!!البته یکم راه افتادم....
منم کتاب درسنامه رو خریدم...ولی هنوز هیچی ازش نخوندم....
پایه بهداشتم خوبه....فعلا زیاد درگیرش نیستم...
واسه آموزش بهداشت و تکنولوژی هیچی نخوندم....
راستی چرا کسی از زبان حرف نمیزنه؟؟؟ یعنی نخونیم؟؟؟؟:New (6):
مهسا خانوم یه سوال....تو کتاب هیلگارد قسمت هایی هست (2صفحه ای)صفحاتش طوسی رنگه....عکس تصویر دوچهره هست وسطش شبیه گلدونه!!! اون صفحه هارو هم بخونیم؟؟؟
میبخشی یه سوال دیگه ...لازمه از هیلگارد هم خلاصه ورداریم؟؟؟ یا خلاصه های گفتار خود کتاب کفایت میکنه؟؟؟؟
راستی مهسا خاونم من برای هیلگارد ترجمه براهنی ندارم یه مترجم دیگه ست....اشکالی داره؟؟؟ دوتا کتاب از مترجم های مختلفش دیدم ..مقایسه شون کردم تقریبا شبیه هم بودن....یکی شو ورداشتم....جلدش سرمه ایه!!
سلام بر مامان علی کوچولو و پرنیا....و مهساخانوم و بقیه دوستان....وقتی قرارمیشه آدم از خونده هاش گزارش بده...واسه درس خوندن و ادامه کار انگیزه میگیره...شماهم بگین چقد خوندین....
برای زبان ، من کتاب لغات تافل و لزگی دارم....ولی برنامه ریزی واسه خوندن زبان نمیتونم بکنم....نمیدونم هفته ای حساب کنم...یا روزانه که مثلا چندتا لغت بخونم....:21:
اصلا بیاین اینجا واسه خودمون یه برنامه ریزی داشته باشیم.....(واسه 13روز آذر امتحان کنیم ببینیم جواب میده!!!!)تقسیم کنیم که تا آخر آذرماه 4درس تافل و یک مهارت لزگی بخونیم...تا آخر ساخت گرایی کتاب نظریه رو هم تموم کنیم....بقیه اش رو هم شما کمک کنین چطور ادامه بدیم.....واسه هیلگارد و بهداشت هم شما اگه میتونین برنامه ریزی کنین.....13روزفشرده بخونیم....ایشالا که خوب پیش بریم....
سلام بر مامان علی کوچولو و پرنیا....و مهساخانوم و بقیه دوستان....وقتی قرارمیشه آدم از خونده هاش گزارش بده...واسه درس خوندن و ادامه کار انگیزه میگیره...شماهم بگین چقد خوندین....
برای زبان ، من کتاب لغات تافل و لزگی دارم....ولی برنامه ریزی واسه خوندن زبان نمیتونم بکنم....نمیدونم هفته ای حساب کنم...یا روزانه که مثلا چندتا لغت بخونم....:21:
اصلا بیاین اینجا واسه خودمون یه برنامه ریزی داشته باشیم.....(واسه 13روز آذر امتحان کنیم ببینیم جواب میده!!!!)تقسیم کنیم که تا آخر آذرماه 4درس تافل و یک مهارت لزگی بخونیم...تا آخر ساخت گرایی کتاب نظریه رو هم تموم کنیم....بقیه اش رو هم شما کمک کنین چطور ادامه بدیم.....واسه هیلگارد و بهداشت هم شما اگه میتونین برنامه ریزی کنین.....13روزفشرده بخونیم....ایشالا که خوب پیش بریم....
سلام دوستان .. منم دارم میخونم اما نه مرتب, نمیتونم.. قبلا جامعه و هیلگارد باهم شروع کردم چون یادگیری واقعی جامعه برام سخت بود استرس زیاد وارد میکرد جامعه رو موقتا گذاشتم کنار..(نمیتونم و نمیخواستم حفظی کارکنم).الان دارم هیلگارد و بهداشت میخونم تا جایی پیش برم دوباره جامعه رو شروع کنم..حالا که شماها هستین جامعه رو دوباره شروع بخوندن میکنم..البته مثل امروز اصلا نتونستم بخونم!!!!!!!!! در کل هستم با برنامه تون