آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

mehsad

New member
بر و بچچچچچچچچچچچچچچچچچچ
مردم از غصه.. عجب شوکیه....:sadsmiley:
حالا قبول شدیمم ... بعد فکر کدوم شهر قبول شدنمونم هست! خوووو عجب بی فکرن اینا... نمیدونن ما چه صبری باید داشته باشیم؟!:smiliess (2):
خوووووو به کی بگم دردموووووو اینجا شده پناهگاه درد دلمون:sadsmiley:
نمیشه هم ننویسیم..

nasim**

New member
در رشته بیوشیمی بالینی چی دوستی ندارید؟ :(40):

چرا ولی تو سالای پیش الان داره پایان نامه کار می کنه بخوای می پرسم. مال دانشگاه تهرانه

- - - Updated - - -

هیراد سال اول درصدش جزو 5 تای اول بود ولی با نمره خیلی کم مصاحبش رد شد. سال دومم خوب بود حدود رتبه کتبی زیر 10 ولی بازم با 57 قبول نشد. یعنی درصدش قد من بود ولی من با 82 رتبم 17 شد اون با 57 رتبش 25 شد.

82 و 57 نمره مصاحبسا

mehsad

New member
دوستی ندارم تو رشتتون وگرنه حتما می پرسیدم می گفتم بهتون. چون می دونم اطلاعات چقد به آدم کمک می کنه. آدم حداقل می فهمه کجاس.

ممنون دوستم.... خیلی گلی امیدوارم امسال قبول بشی حتما:riz304:
آره واقعا هیچکس نیست منو از این شوک در بیاره.. مرررردم:13:

rozeabi

New member
نه منم فک می کردم برداشتن تو صفحه اول برو تو آرشیو هست هنوز الان دیدم. برو ببین
ممنون الان دیدم. نسیم جان به نظرت من با سه مقاله آی اس آی (یکی فقط اسم اولم) و یه علمی پژوهشی بین این 46 نفر رتبه م چه حدودی میشه؟ از تدریس و طرح و ترجمه هیچ چی ندارم :(

negar62

New member
بر و بچچچچچچچچچچچچچچچچچچ
مردم از غصه.. عجب شوکیه....:sadsmiley:
حالا قبول شدیمم ... بعد فکر کدوم شهر قبول شدنمونم هست! خوووو عجب بی فکرن اینا... نمیدونن ما چه صبری باید داشته باشیم؟!:smiliess (2):
خوووووو به کی بگم دردموووووو اینجا شده پناهگاه درد دلمون:sadsmiley:
نمیشه هم ننویسیم..

ایراد نداره دوست عزیز...هرچه میخواهد دل تنگت بگو! ما اینجا شدیم سنگ صبور هم.. چون واقعأ هیچ کی اون بیرون حال مارو تااین حد درک نمیکنه. :sad:
بخدا منم بین هرکاری که میکنم یه چشمم به گوشی هرچند دقیقه صفحه انجمن و لود میکنم ببینم دوستان درچه حال هستن
توکل به خدا...

TUMS

Well-known member
eafd6d216ef4e5db
دوستان توجه توجه
هرکی می خواد ببینه این کد رهگیری پارسال منه برید تو قسمت آرشیو کارنامه پارسالم هست. یکم روشن ککنده اس به نظرم.

عالی بود درصدات !!!
ولی فک کنم اگه مصاحبه بهت بهتر میدادن حتمآ قبول میشدی همون سال

خدا به خیر کنه ما که نه درصدامون خوب بود نه مصاحبه :sadsmiley:

rozeabi

New member
هیراد سال اول درصدش جزو 5 تای اول بود ولی با نمره خیلی کم مصاحبش رد شد. سال دومم خوب بود حدود رتبه کتبی زیر 10 ولی بازم با 57 قبول نشد. یعنی درصدش قد من بود ولی من با 82 رتبم 17 شد اون با 57 رتبش 25 شد.

خیلی عجیبه!!! خدا بهش صبر بده. شاید هم مشکل شخصی دارن باهاش. واللا ...:smiliess (15)::shocked:

nasim**

New member
ممنون الان دیدم. نسیم جان به نظرت من با سه مقاله آی اس آی (یکی فقط اسم اولم) و یه علمی پژوهشی بین این 46 نفر رتبه م چه حدودی میشه؟ از تدریس و طرح و ترجمه هیچ چی ندارم :(

طرح که زیاد مهم نیست. منم پارسال یه مقاله داشتمو 2تا طرح که یکیشم پایان نامم بود. این چیزا مهم نیس والا. تجربه شخصی منه و دوستانی که داشتمو رفتن مصاحبه و یا قبول شدن یا نه این بوده که ارتباطی به سی وی نداره به اون صورت مگر اینکه خیلی قابل توجه باشه. بستگی به حسی داره که اون لحظه از تو پیدا می کنن.
نترس خدارو چه دیدی شایدم از صداقت و رک بودن خوششون میاد. آخه یه نفر بود رفته بود مصاحبه گفته بودن می خوای بعدش چیکار کنی گفته بود می خوام آزمایشگاه بزنم روی استادمو کم کنم. دقیقاً همینو گفته بود. و قبولم شده بود!

- - - Updated - - -

طرح که زیاد مهم نیست. منم پارسال یه مقاله داشتمو 2تا طرح که یکیشم پایان نامم بود. این چیزا مهم نیس والا. تجربه شخصی منه و دوستانی که داشتمو رفتن مصاحبه و یا قبول شدن یا نه این بوده که ارتباطی به سی وی نداره به اون صورت مگر اینکه خیلی قابل توجه باشه. بستگی به حسی داره که اون لحظه از تو پیدا می کنن.
نترس خدارو چه دیدی شایدم از صداقت و رک بودن خوششون میاد. آخه یه نفر بود رفته بود مصاحبه گفته بودن می خوای بعدش چیکار کنی گفته بود می خوام آزمایشگاه بزنم روی استادمو کم کنم. دقیقاً همینو گفته بود. و قبولم شده بود!

mehsad

New member
eafd6d216ef4e5db
دوستان توجه توجه
هرکی می خواد ببینه این کد رهگیری پارسال منه برید تو قسمت آرشیو کارنامه پارسالم هست. یکم روشن ککنده اس به نظرم.

نسسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییم
تو امسال حتما قبولیییییییییییییییییییییییییییییی... باریکلا دختر... ایولاااااااااا داره... کارت درسته:riz304::5:
من که موندم توششششششششش چرا قبول نشدی:sadsmiley: اینقدر رقابت شدیده؟!:smiliess (2):

TUMS

Well-known member

کسی دیگه کارنامه ای از بچه های ایمنی نداره تا دیگه کامل امیدمونو از دست بدیم (ترجیحآ مردودی با نمره بالا):1dco2x0p1lilzhfpg1t خخخخ

mehsad

New member
چرا ولی تو سالای پیش الان داره پایان نامه کار می کنه بخوای می پرسم. مال دانشگاه تهرانه

- - - Updated - - -

منم پیرارسال نمره م بد نبود رد شدم فک کنم امسالم همینه بیخودی امیدوارم

من که میگم بچه های تاپیک همه قبوووووووووووووووووووووووولن:riz304: تو هم قبول.. اینقدر منفی فکر نکن.. آفرین :rolleyessmileyanim:

nasim**

New member

- - - updated - - -

منم پیرارسال نمره م بد نبود رد شدم فک کنم امسالم همینه بیخودی امیدوارم

ویروس رشته تاپیه براش زحمت کشیدن ارزششو داره

- - - Updated - - -

نسسسسسسسسسسسسسسسسییییییییییییییییییییییم
تو امسال حتما قبولیییییییییییییییییییییییییییییی... باریکلا دختر... ایولاااااااااا داره... کارت درسته:riz304::5:
من که موندم توششششششششش چرا قبول نشدی:sadsmiley: اینقدر رقابت شدیده؟!:smiliess (2):

بابا اصن یه وضی

negar62

New member
eafd6d216ef4e5db
دوستان توجه توجه

نسیم جان درصدات عالی بودن!! مرسی که به انجمن اعتماد کردی کدرهگیریتو گذاشتی. ان شاا.. امسال همونجایی که دوس داری قبول بشی
ولی من هنوز متعجبم با این کتبی و سی وی خوبت بورد دقیقأ دنبال چی بوده!! هرچند که رقابت سخت و فشرده ای بوده...

nasim**

New member
نسیم جان درصدات عالی بودن!! مرسی که به انجمن اعتماد کردی کدرهگیریتو گذاشتی. ان شاا.. امسال همونجایی که دوس داری قبول بشی
ولی من هنوز متعجبم با این کتبی و سی وی خوبت بورد دقیقأ دنبال چی بوده!! هرچند که رقابت سخت و فشرده ای بوده...

. خواهش بابا. لازمه بچه ها یکم کارنامه ببینن. یکم سخته دیگه. ایشالا هرکی زحمت کشیده نتیجشو ببینه.

بالا