آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

TUMS

Well-known member
شمارش معکوس آغاز شد.9 روز مانده تا 4 بهمن ...

انگار نه انگار من اینجام دهههع:riz277:
شوخی بود
میگم شما همه کاراتون کردین که منتظر نتیجه هستین ؟
من چه قبول بشم چه نشم میخام دفاع کنم ولی قبول بشم بهتره مسلمآ
دارم اون سوال را جواب میدم ! که اگه قبول نشی چه میکنی
من بهش فکر نکردم به اون لحظه !! درواقع نمیتونم اون لحظه را مجسم کنم :smiliess (12):

TUMS

Well-known member
بچه ها تورو خدا یکی من کمک کنه.من علاوه بر استرس نتایج ،نوشتن پایان نامم شده غول.همه کارای عملیم تموم شده، دیتاهارو هم دارم اما چون سر کار میرم فرصت نوشتنشو ندااااارم.چیکااااااار کننننننم؟؟؟؟؟؟؟؟

هر کسی یه مشکلی دارع
یکی مثل من دیتا نداره یکی داره نمیتونه بنویسه
یکی دندونش میخاد جراحی کنه خخخخ
یکی میخاد بره سربازی
یکی داره استراحت میکنه و کاری نداره فقط منتظر نتایجه ....
هر کس به طریقی:28:

هیراد

New member
من تجربه بد گرفتن نتیجه مردودی رو تو این آزمون دارم دقیقا ترم آخر بودم و متاسفانه فک میکردم قبول میشم و نشدم.یک روز اول نتونستم غذا بخورم و در لحظه زنگ زدم سوپروایزر آزمایشگاه خصوصی که کار میکردم و استعفا دادم جالب بود نهههههه!!!!!

sadra.s

New member
من تجربه بد گرفتن نتیجه مردودی رو تو این آزمون دارم دقیقا ترم آخر بودم و متاسفانه فک میکردم قبول میشم و نشدم.یک روز اول نتونستم غذا بخورم و در لحظه زنگ زدم سوپروایزر آزمایشگاه خصوصی که کار میکردم و استعفا دادم جالب بود نهههههه!!!!!

صندوق پیامت پره.خالیش کن.

هیراد

New member
نخندین ها ولی بدتر از همه چی همین اضافه وزنی بود که سر خوندن گرفتم الانم کم نمیشه که نمیشه

ع ل ی رضا

New member
آقا یه سوال. اون لحظه ای که جوابا بیاد و خدایی نکرده قبول نشید چیکار میکنید؟ یکی دو روز اولو میگم. بعدش که آدم یادش میره

ّمن از اولش دوست داشتم نظامی بشم !...قبول نشم با توجه به اینکه پایانامه هنوز مونده احتمال زیاد برم انصراف بدم از ارشد و برم سربازی !...از همونجام میخام وارد نظام بشم...البته اینا علایقمه و معلوم نیس بشه یا نه اما دنبالش میرم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: BBT

BBT

New member
ّمن از اولش دوست داشتم نظامی بشم !...قبول نشم با توجه به اینکه پایانامه هنوز مونده احتمال زیاد برم انصراف بدم از ارشد و برم سربازی !...از همونجام میخام وارد نظام بشم...البته اینا علایقمه و معلوم نیس بشه یا نه اما دنبالش میرم

انصراف ؟!:5::5::5:

nasim**

New member
راستی نسیم
نمیدونم چقدر با این انجمن آشنایی داری
ولی دکتر مجتبی که اینجا سابقا فعال بود و ورودی دو سال پیشه و بهزیستی قبول شده درصدشو 68 اینا زده
میگفت با درصدهای بالاتر از من بودن که قبول نشدن
البته رنج درصدهارو تو اون سال نمیدونم، ولی سوالم اینه که مصاحبه اینقدر میتونه موثر باشه؟

سلام دوباره. سحر اونسال که آقا مجتبی قبول شد. درصد رتبه یک 75 بود. و آخرین درصد 62. 3تا از دوستای منم قبول شدن. یکی با 72 که رتبه 5 شد با مصاحبه حدود 90 و یکی با درصد 69 با مصاحبه حدود 80 و یکی دیگه با 69 بی الملل قبول شد که مصاحبشو نمی دونم.

nasim**

New member
دوستان کف نمره ی مصاحبه معمولا چقدره؟ شاید رشته به رشته فرق داشته باشه ولی می دونید معمولا چقدره؟
بعد هم من خودم رو جای اساتید می ذارم می بینم حوصله م نمیکشه که به خاطر قبولی دانشجوی خودم ماشین حساب جلوم بذارم و یه عالمه حساب و کتاب کنم که این دانشجو بیفته دانشگاه خودم. حالا علوم قضیه ش فرق می کنه و مصاحبه ی دانشگاهها به خودشون داده میشه اما بهداشت باید دقیق نمره کتبی و انتخاب دانشجوها رو بدونن تا تنظیم کنن کی کجا بیفته. شاید دانشگاه خودش یه نمره ای داشته باشه (داخل اون 45 نمره) و کسی که دانشگاه تهرانه بواسطه ی همون نمره شانسش تو دانشگاه تهران که انتخاب اولشه بالا بره و این شائبه به وجود بیاد که اساتید دانشگاه تهران دانشجوهای خودشون رو گلچین می کنن. من که حسابی گیج شدم:smiliess (2):

سلام عزیزم. کف نمره تو رشته ما حتی می تونه 44 باشه که به یکی از دوستان من دادن. بار دوم که رفت مصاحبه 57 گرفت و امسال دوباره رفت!

mehsad

New member
سلام دوباره. سحر اونسال که آقا مجتبی قبول شد. درصد رتبه یک 75 بود. و آخرین درصد 62. 3تا از دوستای منم قبول شدن. یکی با 72 که رتبه 5 شد با مصاحبه حدود 90 و یکی با درصد 69 با مصاحبه حدود 80 و یکی دیگه با 69 بی الملل قبول شد که مصاحبشو نمی دونم.

خوشاااااا به حالتون که تو این برزخی که من هستم شما اقلا میدونید حدود درصد رتبه های پارسال چه جوریا بوده!:sadsmiley:
من اصلا نمیدونم کدوم پله این نردبون هستم!:13::idea_majidonline:

nasim**

New member
خوشاااااا به حالتون که تو این برزخی که من هستم شما اقلا میدونید حدود درصد رتبه های پارسال چه جوریا بوده!:sadsmiley:
من اصلا نمیدونم کدوم پله این نردبون هستم!:13::idea_majidonline:

دوستی ندارم تو رشتتون وگرنه حتما می پرسیدم می گفتم بهتون. چون می دونم اطلاعات چقد به آدم کمک می کنه. آدم حداقل می فهمه کجاس.

هیراد

New member
سلام عزیزم. کف نمره تو رشته ما حتی می تونه 44 باشه که به یکی از دوستان من دادن. بار دوم که رفت مصاحبه 57 گرفت و امسال دوباره رفت!

چه وحشتناک 44 ترسیدم من مصاحبه م خوب نبود.نمره خودش تو کتبی چقد بود؟

rozeabi

New member
ممنون بابت اطلاعاتت... این نمرات به چه سی وی داده شده؟

rozeabi

New member
eafd6d216ef4e5db
دوستان توجه توجه
هرکی می خواد ببینه این کد رهگیری پارسال منه برید تو قسمت آرشیو کارنامه پارسالم هست. یکم روشن ککنده اس به نظرم.
.
دیگه آخر مرام رو می ذاری :)) اما لینک آزمون دکترای پارسال رو برداشتن:(

nasim**

New member
هر دو سال که رفت مصاحبه

هیراد سال اول درصدش جزو 5 تای اول بود ولی با نمره خیلی کم مصاحبش رد شد. سال دومم خوب بود حدود رتبه کتبی زیر 10 ولی بازم با 57 قبول نشد. یعنی درصدش قد من بود ولی من با 82 رتبم 17 شد اون با 57 رتبش 25 شد.

بالا