آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

sadra.s

New member
سلام دوستان خسته نباشید . جدیدا به دانشگاه ها بخشنامه دادن که کنکور ارشد حذف خواهد شد و ظرفیت دکتری محدود به دو دانشگاه خواهد شد . آیا کسی از صحت و سوق این بخشنامه اطلاعی داره ممنون میشم جوابمو بدین

البته فک کنم صحت و سقم درسته نه سوق !!!

sadra.s

New member
خبر جدید گرفتم از نمره مصاحبه
چهارشنبه با رئیس بوردمون به همراه یکی از دوستام حرف زدیم - ازش پرسید دکتر مصاحبم چطور بود؟ گفت از 26 نمره 13.5 گرفتی
گفت مگه از 30 نمره نبود؟ دکتر گفت 4 نمرش دست خود سنجشه!!
این دوستم 2 تا سابمیت داشت- یه تدریس- دو تا شرکت در کارگاه- زبانشم خوب خونده تقریبا و همه سوالاتم جواب داده
13.5 ضربدر 5 اگه بکنی میشه 67.5 بدون احتساب نمره سنجش از مصاحبه گرفته

این که اصلا خوب نیست.یعنی از 130 شده 67.5؟حتی اگه 20 نمره سنجشم کامل بگیره میشه 87.8 از 150؟با اون سی وی نسبتا خوب؟

nono

New member
به نظر من اصلا به سی وی و این چیزا ربطی نداره چون خیلی از بچه ها بودن که با 10 تا یا بیشتر مقاله اومده بودن و ناراحت از اینکه اصلا یه نگاه هم به رزومه نکرده بودن و نپرسیده بودن که چی داره:p7977cujr38iyymsu8: تو روز مصاحبه یه آقای دانشجو با دو پوشه به سنگینی 5 کیلو رزومه آمده بود :5:وقتی از اتاق بیرون آمد گفت اصلا بهش نگاه نکردن منم تو دلم گفتم خوب حق دارن 200 برگ رزومه رو بخوان نگاه کنن سه روز طول می کشه:smilies-azardl (181

shino

New member
این که اصلا خوب نیست.یعنی از 130 شده 67.5؟حتی اگه 20 نمره سنجشم کامل بگیره میشه 87.8 از 150؟با اون سی وی نسبتا خوب؟

خب مقاله نداشته - کارگاهشم امتیاز نگرفته - البته زبانشو خوب نخونده و فقط خوب ترجمه کرده

samanpasha

New member
دوستان ب نظرتون این سی وی چند امتیاز میگیره
1.5 واحد تدریس
2 تا طرح تحقیقاتی
یه مقاله اسم اول
تألیف کتاب
2 سال سابقه کاری تو رشته مربوطه
دوتا خلاصه مقاله تو کنگره
زبان 55
مصاحبه خوبی هم داشته

varia

Well-known member
دوستان ب نظرتون این سی وی چند امتیاز میگیره
1.5 واحد تدریس
2 تا طرح تحقیقاتی
یه مقاله اسم اول
تألیف کتاب
2 سال سابقه کاری تو رشته مربوطه
دوتا خلاصه مقاله تو کنگره
زبان 55
مصاحبه خوبی هم داشته

خب بنظر منم دیگه کم نداشته. خیلی خوب بوده.

shino

New member
یعنی با احتساب نمره زبان و معدل که سنجش قراره بده میشه 100 تا 110?

نه بدون اونا - شاید حدود 15 نمره هم از اون بگیره
البته من فرضو بر این گذاشتم که مصاحبش خوب بوده ینی زبان و خوب خونده و خوب هم توضیح داده

samanpasha

New member
نه بدون اونا - شاید حدود 15 نمره هم از اون بگیره
البته من فرضو بر این گذاشتم که مصاحبش خوب بوده ینی زبان و خوب خونده و خوب هم توضیح داده

مصاحبش خوب بوده متن زبانم بد نخونده؛ اما خب بجاش نمره کتبیش بالا نبوده یعنی متوسط بوده و امیدش بعد خدا به نمره مصاحبشه که شاید به دادش برسه :)

nono

New member
خدایا چی میشه نتایج تا 20 دی بیاد برا من هر روز به اندازه 100 سال میگذره:riz277:

negar62

New member
آره بخدا.. من اصلأ هیچ برنامه ای نمیتونم بریزم!! نه میتونم بلیطمو واسه بعد نتایج بگیرم که برگردم دوباره واسه پیگیری کارای پایان نامم، نه برنامه ای واسه موندن توی خونه!! :14:
جونمون به سر رسید بخدا..............
:1dco2x0p1lilzhfpg1t
اصن یه وضی!!!

TUMS

Well-known member

آقا کسی یونی تربیت مدرس نیست؟ یه کار کوچولو دارم

nono

New member
وای من چقدر تریپ دکتر برداشتم هنوز هیچ نشده کل خانواده بهم میگن خانم دکتر:smilies: جالب اونجاس بزنم تو هیچ:13: به فک و فامیل چی جواب بدم:smiliess (11):

بالا