آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

sadra.s

New member
بچه ها 17 دی که سهله.همین الان که 14 دی هم هست مطمئن باشید نتایج نهایی مشخص شده و اونایی که قبول شدند معلوم شدند.فقط این سیاست سنجشه که ماهارو زجر کش کنه جونمونو به لبمون برسونه بعد نتایجو بده.

rozeabi

New member
وای من چقدر تریپ دکتر برداشتم هنوز هیچ نشده کل خانواده بهم میگن خانم دکتر:smilies: جالب اونجاس بزنم تو هیچ:13: به فک و فامیل چی جواب بدم:smiliess (11):

من زیاد نگرانی ندارم خوشبختانه. از همون اول به همه گفتم اولویت با دانشجوهای تهران، بعد بهداشت بعد علومه. فازی هم برداشتم که از حالا دلداریم می دن. منم کم نمیارم میگم مهم اینه که راهم به مصاحبه باز شده. امسال نشد سال بعد:)) تنها مشکلی که دارم اینه که باید به ناآگاهان توضیح بدم که بابا تو این مصاحبه احکام نمی پرسن و تحقیق هم نداره:))

دوستان من پیشنهاد می کنم تو این مدت فیلم ببینید. حسابی سرتون گرم میشه و از این روزها هم تا حدی لذت می برید.:4d564ad6:

rozeabi

New member
بچه ها 17 دی که سهله.همین الان که 14 دی هم هست مطمئن باشید نتایج نهایی مشخص شده و اونایی که قبول شدند معلوم شدند.فقط این سیاست سنجشه که ماهارو زجر کش کنه جونمونو به لبمون برسونه بعد نتایجو بده.
برای من سوال شده چه نفعی براشون داره این کش دادن:33:

sadra.s

New member
تورو خدا یکی به من بگه پایان ناممو چطوری بنویسم.اصلا وقتشو ندارم.همش کار کار کار .....
کسی نیست پول بگیره بنویسه؟یک ماهه تحویل بده هااااا. دیتاها هم آمادست.مقالاتم ممن خودم بهش میدم.

rozeabi

New member
درد دل خیلیارو گفتی.من که علاوه بر فامیل و دوست و آشنا توی محل کارم کل بیمارستان بهم میگن آقای دکتر.یعنی اگه نشه باید حلقاویز کنیم خودمونو......
ایشاللا که قبول میشی ولی یه شایعه ی خوشحال کننده که شنیدم اینه که کنکور رو می خوان بیارن تیر و شروع دکترا از مهر باشه. اینطوری عرض چند ماه فرصت دوباره برای قبول نشده ها بوجود میاد. تازه فقط یه نیمسال عقب می افتن :rolleyessmileyanim:

sadra.s

New member
تورو خدا یکی به من بگه پایان ناممو چطوری بنویسم.اصلا وقتشو ندارم.همش کار کار کار .....
کسی نیست پول بگیره بنویسه؟یک ماهه تحویل بده هااااا. دیتاها هم آمادست.مقالاتم ممن خودم بهش میدم.

sadra.s

New member
ایشاللا که قبول میشی ولی یه شایعه ی خوشحال کننده که شنیدم اینه که کنکور رو می خوان بیارن تیر و شروع دکترا از مهر باشه. اینطوری عرض چند ماه فرصت دوباره برای قبول نشده ها بوجود میاد. تازه فقط یه نیمسال عقب می افتن :rolleyessmileyanim:

تورو خدا راست میگی؟نکنه اینم مثل اعلام نتایج 17 دی باشه.یعنی دوسه روز پیش من توی دلم میگفتم خدایا میشه شروع دکترا از مهر باشه یه استراحتی بکنیم.خدایی شایعه ست یا از جای موثقی شنیدی؟

rozeabi

New member
تورو خدا راست میگی؟نکنه اینم مثل اعلام نتایج 17 دی باشه.یعنی دوسه روز پیش من توی دلم میگفتم خدایا میشه شروع دکترا از مهر باشه یه استراحتی بکنیم.خدایی شایعه ست یا از جای موثقی شنیدی؟

قبولی های امسال که به هر حال از بهمن میرن. واللا منم تو تایپیک مصاحبه ی 93 که کاربر مرتضی زده دیدم. یکی از دوستام هم قبلش بهم گفته بود اما من فکر می کردم منظورش کنکور وزارت علومه. امیدوارم که راست باشه.

TUMS

Well-known member
برو خوشحال باش باز داری کار میکنی
من که فقط دارم فیلم میبینم و هم پایان نامه مونده هم مقاله و هم هم مقداری از کارای آزمایشگاهیم !!

rozeabi

New member

سایتهایی مثل این شاید به دردت بخورن البته دقت کن متقلب نباشن
انجام پایان نامه و پروپوزال
انجام پایان نامه, اکسپت مقاله, تحلیل آماری 20% پایین تر از موسسات تهران | کارشناسی ارشد, دکتری

30s2mars

New member

من خودم اینجور کارا میکنم. ولی تو این مدت فقط قصد دارم بازی کنم. :thumbsupsmileyanim: تو نت سرچ کن. افراد زیادی هستن این کارو انجام میدن. فقط قیمتی که بهت گفتم رو بهم بگو که مطمئن شی زیاد نگیرن ازت.

sadra.s

New member

من به بچه های این تاپیک خیلی بیشتر از این سایت ها اعتماد دارم.حد اقل ماها همه از یه جنسیم و درد همو میفهمیم.اما اینا معلوم نیست یه مشت شیاد و کلاه بر دار....

ع ل ی رضا

New member
دوستان !...استاد راهنمای من گفته برو پایانامه تو بنویس ولی جای عددا رو خالی بذار انشالله کارای عملیشو بهار انجام میدیم !... میگم اگه شهر دیگه قبول شم چی؟؟...میگه اشکال نداره توی تعطیلات عید میای با همدیگه ردیفش میکنیم !... میگم اگه قبول نشم و معافیت سربازیم تا اون موقع تموم شه چی؟؟...میگه نه از این فکرا نکن میدونم قبولی...ای خدا منو بکش

آخرین ویرایش:

mehsad

New member
بر و بچ.... من فکر نکنم زودتر از بهمن نتیجه ها بیاد!:21:
دیر نتیجه میدن ولی زود نه!:14:
اما خب کلا امسال همه پروسه آزمون و مصاحبه زودتر از سالای پیش بود! پس زیاد هم دور از ذهن نیست اگر زودتر بیاد! ولی خب اطلاعیه ای که موثق باشه نیست!:smiliess (6):
یعمی میشه کار دیگه ای بجز انتظار کرد عایا ؟؟؟!!!! دقمون دادن!:mad_majidonline:

mehsad

New member
خوووووو من چرا پس اینجوری فکر نمیکنم؟ نه اینجور نیست! دوستان من چرا پارسال رد شدن؟ اگر به دانشگاهه؟؟
به نظر من که کتبی نمره ش خیلی مهمه. بعدشم مصاحبه تا حدودی سلیقه ای و بقیه ش هم رقابت رزومه هاس! بجز اون سهمیه ها البته!
من زیاد نگرانی ندارم خوشبختانه. از همون اول به همه گفتم اولویت با دانشجوهای تهران، بعد بهداشت بعد علومه. فازی هم برداشتم که از حالا دلداریم می دن. منم کم نمیارم میگم مهم اینه که راهم به مصاحبه باز شده. امسال نشد سال بعد:)) تنها مشکلی که دارم اینه که باید به ناآگاهان توضیح بدم که بابا تو این مصاحبه احکام نمی پرسن و تحقیق هم نداره:))

دوستان من پیشنهاد می کنم تو این مدت فیلم ببینید. حسابی سرتون گرم میشه و از این روزها هم تا حدی لذت می برید.:4d564ad6:

nono

New member
الان پیش خودشون می گن گیرم 15 روز زودتر نتیجه رو اعلام کنیم اینا که تا نیمه دوم بهمن حق ثبت نام ندارن پس چه کاریه

varia

Well-known member
من به بچه های این تاپیک خیلی بیشتر از این سایت ها اعتماد دارم.حد اقل ماها همه از یه جنسیم و درد همو میفهمیم.اما اینا معلوم نیست یه مشت شیاد و کلاه بر دار....

صدرا چند میدیبرا نوشتن پایان نامت؟؟ خب من یه مدت بیکارم! بنویسم برات!!

aaram

New member
سلام.منکه دارم هرشب خواب نتایج رو میبینم.ی شب خواب میبینم قبول نشدم دارم گریه زاری میکنم.ی
شب خواب میبینم اهواز قبول شدم . ی شب هم خواب میبینم رفتم امام رضا التماس میکنم قبول شم :)
روزا هم ک خواب نمی بینم دارم زبان می خونم می رم زبان.اما حالت تهوع گرفتم دیگه ازش :) برای کارهای دیگه هم هیچ حوصله ای ندارم.مقاله هم باید بنویسم اما سمتش نمی رم :-(

آخرین ویرایش:

nono

New member
من اونشب نیت کردم هر شهری قبول شم بیاد تو خوابم خواب دیدم رو الوند همدان بودم بعد کلاسام تو برج میلاد تهران بود بعد یکی از دوستای اصفهانیم منو به خوابگاهش دعوت کرد خلاصه اگه دیرتر از خواب پا میشدم شاید یه سری به لندن هم میزدم:motat:

بالا